IUbesc un barbat cu 16 ani mai in varsta ca mine..
Raspunsuri - Pagina 4
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by dpintilie
Tind sa cred ca nici o femeie intreaga la minte nu ar pierde ce are pentru o fantezie pe chat, ,Dana si Andrei(12 dec 2003)
Andrei
Nu, slakje, eu la asta m-am referit. Nu stiu de ce sa ne ascundem atat dupa vorbe frumoase. Ori esti om, ori nu esti. Si ce dai aia primesti.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
slakje spune:
Ma Adina scumpa io nu zic ca nu ai dreptate...stai asa...doar ca nu intelesesem, credeam ca voi spuneti ca fata asta e un troll, adica cineva pus pe sotii care a inventat un scenariu sa ne puna pe noi la debitat aici.
Si de-aia io am zis ca se poate sa fie persoana reala si chiar in situatia asta, fiindca vin destui italieni in Romania si chiar pentru femei, afaceri oneroase si spalare de bani.Chiar la mine pe scara 3 apartamente sunt cumparate de Italieni(in Ro) si am vazut ce le poate pielea si pe cine aduc in case.
Dar de fapt asta stim cu totii.
Fabya spune:
mama ,mama ce discutzie interesanta
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
violeta69 spune:
Fetelor,
Incercati sa nu o judecati atat de aspru pe Monica.De ce va spun asta?
Pentru ca asa ceva e pe cale sa mi se intample si mie, si eu am cu vreo zece ani mai mult ca ea...si nu este italian, si nu m-am indragostit...inca...
Doar ca m-am vazut asa cam peste cateva luni, in imposibilitatea de a decide ce sa fac.Si imi e teama ca voi ajunge sa iubesc un om pe care l-am cunoscut virtual...pentru ca undeva ,ceva lipseste, ceva nu se mai poate ierta, ceva nu se mai leaga....
Sigur ca sunt de acord cu voi sa nu plece in Italia, sa incerce sa-si salveze casnicia si abia dupa ce nu va mai putea face nimic sa se gandeasca la altceva!
Esti inca tanara, ai un copil Monica si pentru el trebuie sa fii sincera cu tatal lui, sa fii sincera cu tine si sa vezi undeva in sufletul tau ca ai nevoie de iubire. El ti-a oferi-o acum, insa nu stii daca e reala sau nu....asteapta sa vezi ce va fi, nu-ti distruge casnicia fiidnca barbatii iarta f.greu infidelitatea femeii.
Iti spun asta fiinca oarecum pe acolo am trecut si eu...(doar ca nu eu am fost infidela!)
numai bine,
Vio.
Eliza5 spune:
Monica, mie mi se pare ca tu ai o falsa problema. De ce spun asta? Pentru ca tu deja te gandesti oare ce faci cu sotul tau si cum ii spui, dar din punctul meu de vedere este mai mult decat prematur sa te gandesti la asta. Dragostea asta pe Internet... cum sa iti spun... sunt 90% sanse sa dispara in urmatoarele 5 minute dupa ce iti vezi italianul. Oamenii sunt foarte diferiti in realitate fata de imaginea pe care o au in lumea virtuala.. Am trecut prin asta. Dar nu eram casatorita, nu aveam nici macar iubit. Si m-am indragostit de un tip cu care imi scriam e-mailuri. Dragoste mare, simteam ca ii pot spune orice, ne faceam declaratii inflacarate, chiar aveam niste sentimente foarte puternice si ma simteam in al noualea cer. Pana cand ne-am intalnit.. Si peste cateva minute ma intrebam ce naiba cautam eu acolo cu necunoscutul ala care nu imi spune de fapt nimic. Din punctul meu de vedere (strict personal!) 50% din indragosteala adevarata sta in "chemistry". Cum sa-ti spun... nu poti spune ca esti cu adevarat indragostita daca nu te-ai uitat niciodata in ochii lui, daca nu l-ai mirosit niciodata, daca nu te-ai plimbat alaturi de el.. Poate nu esti de acord cu ce iti spun eu, insa eu iti spun ca tu te-ai indragostit de o imagine. De o imagine pe care TU ti-ai facut-o despre cum ar trebui sa fie barbatul de care te-ai indragosti tu. Italianul saracul din punctul meu de vedere si fara sa-l cunosc nu are nimic de-a face cu imaginea asta.
Desi presimt ca o sa-mi sara fetele in cap, eu m-as intalni cu italianul. Fara sa stie sotul meu. Si presimt ca dupa ce o sa va intalniti n-o sa-ti mai trebuiasca aventura asta si o sa te intorci spre sotul tau cu mai multa dragoste decat o faci acum. Stiu, suna cinic, dar simt ca trebuie sa dai nas in nas cu realitatea ca sa te dezmeticesti. Trebuie sa vezi ce este in spatele proiectiei asteia pe care ti-ai facut-o tu, sa o vezi in toata cruda realitate a ei ca sa realizezi ce ai avea de pierdut.
Eliza - 31 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
slakje spune:
Sper ca nu te-am jignit cumva indirect Fabya!
Daca da...stii tu...scuze!
quote:
Originally posted by Fabya
mama ,mama ce discutzie interesanta
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
dpintilie spune:
"ncercati sa nu o judecati atat de aspru pe Monica.De ce va spun asta?
Pentru ca asa ceva e pe cale sa mi se intample si mie, si eu am cu vreo zece ani mai mult ca ea...si nu este italian, si nu m-am indragostit...inca...
Doar ca m-am vazut asa cam peste cateva luni, in imposibilitatea de a decide ce sa fac.Si imi e teama ca voi ajunge sa iubesc un om pe care l-am cunoscut virtual...pentru ca undeva ,ceva lipseste, ceva nu se mai poate ierta, ceva nu se mai leaga...."
Stii bancu asta? Un politist merge pe strada si vede o coaja de banana pe jos...Se opreste, se uita lung si zice: Fir-ar sa fie, iar o sa cad astazi...
Asa si tu...
"Iti spun asta fiinca oarecum pe acolo am trecut si eu...(doar ca nu eu am fost infidela!)
numai bine,"
Oarecum... sau nicicum... Adica nu e italian, nu esti indragostita, nu ti-ai inselat sotul...Macar copilul din poveste il ai?
Ce ma enerveaza pe mine in toata povestea asta este ca doamna se pretinde o femeie educata(cel putin scrie corect si coerent). O femeie care are cat de cat tangenta cu societatea de azi(vrei, nu vrei, mai discuti cu colegele de facultate) stie cum sta treaba cu internetul, cu pestisorii(sau rechinii) de pe net, cu tzepele luate de femei credule. Ba mai mult, chiar in cadrul comunitatii noastre are ocazia sa citeasca tot felul de patanii cu straini cunoscuti pe net. Si totusi se lasa antrenata intr-un jeg de relatie extraconjugala cu un necunoscut care o imbata de cap cu povesti lacrimogene si e capabila sa-si arunce la cos casnicia, sa dea peste cap viata copilului ei...
De asta ma duce pe mine gandul la troll-i si alte cele...
dpintilie spune:
Eliza, iti impartasesc punctul de vedere relativ la iubirile pe net, fara ca oamenii sa se vada vreodata. Nu cred ca poti sa spui ca iubesti un om pana nu il vezi langa tine, pana nu il atingi, pana nu il simti cu toate simturile tale ...
Iar legat de sfatul tau de a se intalni cu italianul...Da ce se intampla daca italianul ii da bombonele, floricele, lumanarele si minciunele, pe care acasa nu le are...
Eliza5 spune:
Hei, hei Dana, n-as vrea sa ajung vreodata in gura ta Din punctul meu de vedere chiar o judeci prea aspru. Stai asa ca n-a zis nimeni inca de o relatie extraconjugala. Eu o inteleg perfect pe Monica: s-a casatorit prea devreme, a facut un copil prea devreme, si la 25 de ani (foarte tanara!!) si-a dat seama ca lucrurile nu stau chiar asa cum si-a imaginat ea ca or sa stea atunci cand s-a casatorit. Iti dai seama cum este sa traiesti fara .. cum sa-i spun... viata intima ... la 25 de ani? Iti dai seama cum este sa te simti ca o mobila in pat pentru ca sotul tau nu prea e interesat de tine? Si nu o acuzati ca "probabil" si ea este de vina pentru ca sunt sigura ca a incercat sa remedieze situatia. Orice femeie normala la cap incearca. Probabil ca nu a reusit. Oricum, viata de cuplu fara sex mi se pare.. imposibila.. La asta s-a adaugat si lipsa de comunicare probabil, si lipsa de alte gesturi de afectiune care sa compenseze lipsa sexului.. Asa ca ea a devenit victima perfecta pentru ceea ce s-a intamplat. Viata de familie arida si seaca o expune la tot felul de tentatii. E normal. E tanara, vrea sa traiasca, nu vrea sa se ingroape de pe acum! A facut o greseala casatorindu-se atat de devreme probabil dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa i se mai dea o sansa la fericire (bine.. nu neaparat cu italianul..)
Eu chiar cred ca Monica trebuie sa incerce, sa testeze ceea ce crede ea ca ar putea-o face fericita si poate apoi o sa-si dea seama cu adevarat ce este important si ce poate fi salvat in casnicia ei.
Eliza - 31 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
slakje spune:
Hei Danutza nu te ambala asa...poate tocmai fiindca-i mica(24 de ani) si naiva, si poate tocmai fiindca NU ESTE o relatie reala fata asta e asa aeriana si prinsa in povestea asta, pana sa ajunga sa zica ca-l iubeste pe respectivul de pe internet.Ea saraca si-a proiectat nevoia de iubire (nu avem noi de unde sa stim care A FOST si ESTE situatia reala in casa la ea, cu sotul ei) nici macar in real pe vreun tip care-si plimba catzelul dimineatza in parc odata cu ea, ci in neant pe internet.
Asta nu inseamna nici ca-i nu-i intreaga la minte si nici ca-i rapandula.
Poate sa insemne ca pur si simplu e naiva.Si studiile superioare si capacitatea de a scrie si te exprima coerent nu are nimic de-a face cu cat poate cineva sa fie de perspicace in viatza, tare in sentimente, lipsit de naivitate sau mai mult sau mai putin supus greselilor.
In rest si eu pentru ultima data adaug ca da, Monica linisteste-te, vezi-ti de sotul tau si incearca tu ca si femeie(caci ea e totdeauna cea care creeaza atmosfera intr-o casnicie) sa refaci relatia cu sotul tau.
Nu te arunca in aventuri cu italianul chiar daca el va veni in Romania.El nu are nimic de pierdut, tu ai destule.