IUbesc un barbat cu 16 ani mai in varsta ca mine..
Raspunsuri - Pagina 3
Banti spune:
Bravo, Marius! Mi-a mers la suflet raspunsul tau. Parafrazind o replica celebra, cine are ochi de vazut, sa vada!
Ioana
lilanda spune:
Monica, de ce a trebuit sa intervina povestea cu italianul ca tu sa iei o decizie in ceea ce priveste relatia de cuplu cu sotul tau?? E drept ca uneori, iti trebuie un motiv, un "zvic", pentru a incepe sa te misti dintr-o stare in care nu te simti deloc bine, pentru a iesi dintr-o relatie fara perspectiva (asa cum socotesti tu relatia cu sotul tau). Insa motivul cu dragostea si toate deciziile astea nebunesti (la care te gindesti) stau in picioare sau sint oarecum acceptabile atunci cind esti singur pe lume, cind n-ai nici o obligatie in fara de viata ta...dar tu ai un copil??? Cum il poti expune unei astfel de nebunii (pentru ca e o nebunie sa te-ndragostesti pina peste urechi, pe chat, in 4 saptamini, de un barbat cu 16 ani mai mare ca tine!!!). Acum plutesti...io zic sa mai astepti, sa ai rabdare pina iti trece euforia asta si dupa aia sa te gindesti bine la ce ai de facut!!!
Iar cit despre italian, ce sa zic??? Suna atit de fals povestea aia induiosatoare si zdrobitoare cu logodnica moarta de cancer!!!
pozulici
yaky spune:
Bravo Marius...dar mai este ceva.
Familia descrisa de tine este, intr-un fel, ideala. Pentru ca in orice familie exista greutati, hopuri, neintelegeri, ne "scoatem din sarite", dar ceea ce ne uneste e mai puternic.
Daca insa el sau ea chiar constata ca au gresit? Daca in ciuda incercarilor repetate ..nu merge? Si tu ca om te simti neimplinit, neapreciat, ...nefericit pana la urma? Trebuie sa te sacrifici, pentru copii? Eu am crescut intr-o astfel de familie si crede-ma, bine nu e.
Monica, 5 ani de casnicie nu sunt multi, si spui ca problemele au inceput cu un an in urma ( sper ca am inteles bine), nu stiu ce ai facut in timpul asta ca sa incerci sa readuci scanteia dintre voi (daca a fost), nu stiu nici sotul tau daca face ceva ca sa indrepte lucrurile sau nu, ceea ce stiu este ca sa te arunci in bratele primului venit doar pentru ca nu esti multumita de ce ai acum e riscant..pentru sufletul tau.Despre copil ti-au vorbit toti cei care au raspuns, nu o mai fac si eu pentru ca eu chiar cred ca daca nu se poate si nu se poate nu trebuie sa renunti la a avea o viata implinita doar pentru ca ai un copil. Bineinteles insa ca prima si cea mai mare raspundere o ai fata de el.
Dar ma gandesc la tine, la sufletul tau, la pozitia ta, la partea materiala chiar.
Daca tot vine in tara, si te vezi cu el, casca ochii cat cepele. E frumos sa mergi la restaurante, sa primesti flori, etc dar nu asta e ceea ce decide daca un om este exact ce iti doresti tu.
Si nu lua hotarari pripite, casnicia ta e una, merge sau nu, te desparti sau nu, dar o noua relatie este altceva. Ai grija sa nu le amesteci ( vezi mesajele altoa de aici). Esti vulnerabila cand esti trista, nefericita etc. Nu mai judeci chiar obiectiv ( nu ca dragostea ar fi prea obiectiva dar aici e vorba de viata ta si a copilului).
Am zis si eu..pana la urma fiecare face ce simte, ce poate, in functie de ceea ce este mai imporant pentru el in viata. Tu esti sigura ca stii ce vrei?
Yaky
dpintilie spune:
Slakje, eu zic ca nu sunt acida gratuit in cazul asta.
Serios, mie, ca femeie intreaga la cap, cu un sot de treaba(ea zice ca nu e nici o problema cu el, in afara de disfunctia erectila pentru care si ea poate fi de vina, daca tot vine vorba) si un copilas mic, nu mi-ar trece prin cap sa ma cuplez cu un italian de 41 de ani gasit pe chat...chiar daca nu mai am floricele, lumanarele si bombonele acasa.
Se pretinde femeie cu studii superioare, deschisa la minte. In ziua de azi sa lasi totul naibii de dragul unei iluzii pe Internet mi se pare o poveste demna de un troll adevarat...
Tind sa cred ca nici o femeie intreaga la minte nu ar pierde ce are pentru o fantezie pe chat, doar daca mai sunt alte lucruri nespuse inca(he-he, poate ii dau ceva idei de poveste) si care ar justifica o dorinta de evadare din cuplu.Subliniez, cel mult o dorinta de evadare nu si actul propriu-zis... Corectati-ma, daca gresesc, poate sunt prea naiva, nu prea realista...
slakje spune:
Dana eu nu spun ca nu ai dreptate, dar poate nu e troll, sa stii ca sunt si oameni mai naivi pe lumea asta, si mai ales femei naive, si dupa cum am spus fiecare om la nemultumire, in anumite situatii din viatza reactioneaza diferit si chiar poate sa faca greseli mari,mai apoi sa nu-i vina sa creada cum a putut face asa ceva.
Poate fata chiar e intr-un impas, mie nu mi se pare imposibil ca sa-i fii sucit foarte tare mintile italianul pe internet fiindca e foarte tanara.
Ma rog, fiecare acum cu parerea lui, eu cred ca trebuie sa o ajutam cu un sfat nu sa fim ironici.Ok, sper ca nu te-ai suparat pe mine.
A_Iulia spune:
Perfect de acord cu dpintilie!
In plus...in afara de faptul ca fac si eu parte din cei ce "nu pot sa inteleaga" asta, mi se pare corect fata de partenerul pe care ti l-ai ales sa clarifici situatia. Ori faci casnicia sa mearga, ori daca nu este posibil, te desparti si apoi visezi la don juani calare pe cai albi.
Asta daca vrei sa fii corect si fata de tine si fata de copil si fata de viata in general.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
slakje spune:
Adina in ce sens esti de acord cu Dpintilie(Dana)... ca e troll? Adica vreti sa spuneti ca Monica e un troll?
Ca in rest, clarificatul situatiei cu sotul si etc, toata lumea a fost de acord si i-a dat sfatul asta Monicai.
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Perfect de acord cu dpintilie!
In plus...in afara de faptul ca fac si eu parte din cei ce "nu pot sa inteleaga" asta, mi se pare corect fata de partenerul pe care ti l-ai ales sa clarifici situatia. Ori faci casnicia sa mearga, ori daca nu este posibil, te desparti si apoi visezi la don juani calare pe cai albi.
Asta daca vrei sa fii corect si fata de tine si fata de copil si fata de viata in general.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Dee-Dee spune:
Monica draga, maturizeaza-te !
Hai sa facem un joc de imaginatie: tu la tribunal, in procesul de divort si de CUSTODIE a copilului. In conditiile in care ne spui ca sotul tau nu are pe altcineva, nu te bate, nu bea, nu fuge de acasa cu banii, ce vei declara la motivul divortului? Ca nu-ti aduce flori?
Gandeste-te ca esti in mare dazavantaj: fiinnd studenta banuiesc ca nu ai servici deci NU AI MIJLOACE DE INTRETINERE a copilului. In plus, daca iti pui sotul la ambitie sa-r putea sa ai surpriza ca vine cu mailurile tale de love cu italianul, salvate pe o discheta, demonstrand astfel ca tu cea infidela, care nu respecta familia. Si atunci....ADIO custodia copilului! In plus, conform legii va trebui sa-i platesti lunar pensia alimentara, iar daca vrei sa parasesti tara esti obligata prin lege sa-i achiti persoanei care are copilul in intretinere suma egala cu pensia alim.pana la varsta majoratului copilului, toti banii deodata, inainte de a parasi tara! Stiu asta pt. ca fostul meu sot, cand s-a stabilit in strainatate asa a fost obligat sa procedeze.
In schimb, daca obtii copilul nu ai voie sa-l scoti din tara fara acordul tatalui! Nici macar pasaport nu-i face fara acordul tatalui.
Sfatul meu este sa mai citesti o data , de doua, de 1000 de ori mesajul lui Marius si sa incerci sa intelegi ca....asta e viata.
aissa spune:
Oi fi eu o fire mai statornica si mai putin spontana, dar mi se pare destul de greu de inteles cum poti sa te indragostesti asa usor de cineva pe care nu l-ai vazut si ai vorbit cu el doar la telefon. Cred ca iei cam copilareste problemele. Pana acum cateva luni l-ai iubit pe sotul tau, iar acum deja iubesti un altul, necunoscut, mai mare si cu o poveste de viata demna de a-ti adormi copilul. Eu cred ca daca intr-adevar te-ai maritat din dragoste si, sa presupunem ca flacara iubirii s-a stins in timp, tot ti-ar fi trebuit cateva luni in care sa te limpezesti si pe urma cateva luni in care sa cunosti pe altul, si abia dupa o vreme sa poti spune ca il iubesti pe al 2-lea. Cred ca nu esti suficient de matura, e parerea mea sincera. Pe un om il iubesti si cu bune si cu rele, nu dai asa usor cu piciorul la o casnicie, pentru o fantasma de pe internet.
http://community.webshots.com/user/aissa1973
Aspiranta la statutul de mamica!
roxanica-mamica spune:
Monica , aproape acelasi scenariu l-am intalnit tot pe forum la o fata din anglia , Gabi , va mai aduceti aminte ? A cunoscut un englez pe internet , a venit in romania , bla-bla , si a luat-o in Anglia . O data ajunsa acolo , a descoperit cu totul altceva decat ii povestise el si ajunsese sluga care il astepta sa vina de la petreceri cu alte femei ! In cele din urma , din cate am inteles , dupa sfaturiel fetelor s-a imprumutat de bani si a revenit cu coada intre picioare in tara !
Nu face prostia sa iti destrami familia pt un necunoscut ! Ai sa regreti toata viata ! Gandeste-te la copilul tau , gandeste-te la sotul tau si mai da o sansa FAMILIEI TALE !
Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu