IUbesc un barbat cu 16 ani mai in varsta ca mine..

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Monica, sa-ti spun o poveste mica, mica. Mama mea a vindut cu ani in urma apartamentul in care locuisem cu totii pentru ca era prea mare pentru ea. Cumparatorul, un italian divortat, simpatic impreuna cu logodnica sa romanca, studenta. Fata era foarte incintata pentru ca-i spusese ca ii ia ei apartamentul. Cind s-au facut actele el se razgindise si a vrut apartamentul pe numele lui. La notariat cind i-au fost cerute actele l-a rugat pe notar sa ramana mai putine persoane in camera, asa ca fata si fratele meu au iesit si am ramas eu cu mama si italianul. Atunci am aflat ca el de fapt era casatorit in Italia, dar nu vroia sa stie ea. Timpul a trecut, eu am pastrat o vreme legatura cu vecina mea din bloc si asa am aflat ca fata nu mai locuieste acolo, si ca de fapt de cite ori vine el in ro apare cu cite o noua logodnica - chiar el i le prezinta fostei mele vecine( ea are grija de apartament cit e el in Italia). Asa ca ai grija, din gura poti sa spui multe ca e tare greu de verificat.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Imi pare rau pentru situatiea ta! Nu vreau sa te judec, insa ar trebui sa fii un pic mai responsabila, parerea mea! Esti mama in primul rand, si gandeste-te la acel micut care va suferi sigur! Nu stii nimic de acest om care a aparut in viata ta, chiar daca spui ca l-ai "descusut" bine, nu ai nici cea mai vaga idee de ce fel de persoana e. Tu nu te gandesti la viitor? Hai sa presupunem ca vine acest barbat, va iubiti, divortezi, iti distrugi sotul(parerea mea este ca el are o problema destul de grava de sanatate poate inca nedescoperita, disfunctia erectila, nu are legatura doar cu psihicul, ci si cu fizicul, nu te gandesti ca poate nici tu nu ai incercat destul sa fie bine?, nu stiu, doar intreb)si el va dori sa te ia in italia, cum faci cu copilasul? Nu-l poti obliga sa renunte la tatal lui, si nici nu stiu daca ai putea legal, vorbind. Si ce ai sa faci? Ai sa-l lasi aici si ai sa pleci tu? Nu cred ca te va lasa inima! O sa va petreceti timpul intre italia si romania? E pierdere de vreme, nu asa se "tine" o relatie. Si daca mai tarziu se dovedeste a fi o mai mare dezamagire decat casnicia ta, nu vei regreta, ca nu ai incercat sa vb cu sotul sa salvezi ceva, inainte de a lua o decizie atat de mare? Sunteti tineri nu cred ca nu e o cale de scapare pe undeva, e pacat! Poate sunt eu mai familista, insa eu m-as gandi de mii de ori inainte de a face ceea ce vrei tu sa faci!!!
Nu vreau sa crezi ca te-am judecat cu ceva, am spus parerea mea sincera si atat!!! Tu alegi!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Monica, viata ne pune de multe ori la incercare. Orice casnicie are suisuri si coborasuri. Si eu mi-am zis, in cateva randuri, "gata, m-am saturat". Dar am luat-o de la capat. Si nu regret! Gandeste-te ca ai un copil si vrei ce este mai bine pentru el. De multe ori aparentele inseala. Sunt multi care reusesc sa-ti vorbeasca frumos, sa te imbrobodeasca, dar au un caracter, ce lasa mult de dorit. Si caracterul nu-l vei afla dupa cateva discutii pe chat si cateva intalniri, ci in timp. Poate italianul nu este ceea ce pare. Si sotul tau are niste probleme. Ai incercat sa-l ajuti cumva? Ai stat de vorba cu el? De ce nu incercati sa mergeti la un consilier matrimonial? Ar trebui incercat totul, pentru a-ti salva familia. Ce-i vei spune mai tarziu copilului? Ca sigur te va intreba "de ce, mami?". Si am sa-ti pun o intrebare, daca peste niste ani si italianul va avea aceleasi probleme ca si sotul tau actual, ce vei face? Vei cauta altul? Gandeste-te bine la ceea ce vei face, sa nu regreti mai tarziu!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna Monica,parerea mea este sa ai mare grija ca in viata nu e totul roz,asta iti spun din propria experienta,si cel mai frumos lucru este si important e copil care il ai din viata ta...gindeste-te la el ,e foarte greu sa gasesti un tata bun pentru el si nu stii ce fel de surprize mai poti avea si de suferit dar nu numai tu ci si copilul pe linga tine.Numai bine!

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

Monica, problema ta nu este foarte simpla....tu nu iubesti un alt barbat cum incerci sa ne faci sa credem si cum eronat crezi si tu.Chiar din titlu "iubesc un barbat cu 16 ani mai ..." deci este clar ca si tu constati ca nu iti este potrivit indiferent de motiv.
Pe de alta parte tu nu il iubesti pe sotul tau, si probabil ca niciodata dar acum ti-ai dat seama cand el are o problema.
Parerea mea este ca tu trebuie sa scoti din viata ta tot ce nu iti place altfel vei suferii mult, si tot ce vei face vei face tinand cont de o singura persoana copilul tau.
Deocamdata atat pot sa-ti scriu pentru ca ne dai putine elemente probabil ca daca vei mai scrie o sa iti mai scriu, nu ca am eu sau alta solutii, solutia este tot la tine dar poate ca unele dintre noi am trecut prin ceva asemanator.
Ai facut bine ca ai ceut ajutorul aici, o sa intalnesti multi prieteni gata sa te ajute cu un sfat, dar pregatestete sa induri si multe ironii de la cei care nu inteleg nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Sa-ti spun si eu repede de tot: tu ai probleme, esti tanara, casatorita cu un copil, este trista in casnicie, nu merge.Ai punctat clar ca nu e neaparat din cauza disfunctiei erectile a sotului tau, desi si asta are un rol aici, ma rog , important e ca nu esti fericita.

Sfatul meu e primul pas sa incerci sa-ti rezolvi problemele de cuplu, problema cu sotul tau, sa vezi daca casatoria voastra mai merge sau nu.
Daca NU mai merge, abia atunci sa iti indrepti atentia spre alta relatie.
Acum in ceea ce-l priveste pe italianul: nu avem noi de unde stii, poate sa fie sincer sau nu, eu personal nu am incredere ca este un om onest , mai ales ca e si italian, mie nu-mi plac deloc italienii, nu am incredere in ei.Vin in romania doar la f..., asa, la puicute, nu stiu in ce oras stai tu dar ar trebui sa-i vezi in Timisoara si Cluj.

Si inca odata: pasul 1: incearca sa repari sau sa dai de capat la ce nu merge in casnicie.
Pasul 2: abia dupa aia sa mergi mai departe.
Si 3: ai grija ca si chat-ul asta te prinde ca intr-un miraj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Problema ta este ca ai prea mult timp liber si acces nelimitat la net I-ati un job, ca vad ca studiul si copilul iti lasa prea mult timp liber.
Oricum, titlul subiectului arata ca problema o reprezinta cei 16 ani in plus, in nici un caz ca iti inseli sotul ...asa ca nu vad de ce il mai implici si pe el in discutie ... Sau poate ca pe parcursul povestii ti-ai dat seama ca ar fi mai incinant daca ai baga si un sot la interval.
Iar despre italieni...numai de bine Duminica am vazut vreo 2, tot asa, la vreo 40 si ceva de ani, insotiti de o blondina tinerica, platinata, cu priviri flamande...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica cred ca cel mai bine ar fi sa lamuresti relatzia dintre tine si sotzul tau, inainte de a te implica in alta relatzie. E posibil sa te fi atasat de barbatul italian pentru ca te simtzi foarte singura. In ceea ce priveste diferentza de virsta pentru mine nu a contat prea mult, diferentza dintre mine si sotzul meu fiind de 18 ani. La noi situatzia a fost alta, ne-am dorit foarte mult sa facem o familie, nici eu nici el nu sintem materialisti, nu am mai fost casatoritzi si pe 25 septembrie, adica simbata facem un an de la casatorie. Pot sa spun ca am avut amindoi noroc ca ne-am intilnit, dar vorba fetelor deschide bine ochii si clarifica intii situatzia cu sotzul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Pentru fetele care au raspuns mai acid: fetelor nu fitzi rele.Fiecare in situatii de criza reactioneaza diferit.
Nu toate sunt asa informate sau au anumite experiente care sa le tina departe de necazuri.Deci nu mai fiti acide.

Monica sa-ti spun o chestie: de fiecare data cand merg cu avionul acasa in Ro merg prin Timisoara: daca ai vedea cum asteapta puicutele la aeroport italienii,care vin in fiecare weekend la Timisoara ca au cursa foarte ieftina,( mi se pare ca-i vreo 80 de euro beletu') si pe bani putini pentru ei au distractie, beuturica, femei la discretie, te-ai ingrozi.
Sa vezi ca soferii de taxi daca aterizezi noaptea, glumesc , spun ca ei au clienti noaptea doar curvele si italienii.

Eu nu-ti spun asta ca sa te sperii ci ca sa iti deschid putin ochii, sigur ca se poate ca si el sa fie un om sincer, dar cam greu.Foarte foarte greu.
Nu te lasa prinsa in povestea asta asa usor chiar daca esti asa nefericita cu sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bun, am citit cu mare atentie ceea ce ai scris, si ce s-a raspuns. Parerea mea in scenariul 36 de ani, 13 ani de casnicie, 2 copii, cu griji destule, de mult ori fara flori sau cine romantice de foarte multe ori(zilnic) cu discutii despre problemele cotidiene si rezolvarea lor, cu satisfactii si insatisfactii cu o sotie care ma scoate de n ori din sarite dar care este un om cu totul si cu toul deosebit, care ar dori (sigur) ca si tine tot ceea ce spui ca nu mai ai....dar....dar.... dar.... si iar dar... are 2 copii, o casa, un destin, un sot si multe multe probleme de rezolvat...nu pentru ea ci pentru...copii, pentru casa, pentru sot, pentru NOI....pentru ea.

Toate acestea se numesc FAMILIE. Stiu tu vrei sa fie altfel. Esti tanara, esti studenta, ai vrea sa te distrezi. TU insa ai decis nimeni altcineva sa urmezi aceasta cale care probabil te copleseste. Tot TU ai obligatia de a merge mai departe. Desigur poti sa fugi. Asta se numeste LASITATE asa cum a mai scris cineva mai sus. Poti sa fii un om integru sa lupti pentru copil, pentru tine si pentru partenerul (nu uita TATAL copilului!!!) tau sau poti sa lasi totul balta si sa gandesti (EU doar EU vreau altceva, la naiba cu toate celelalte!). NIMENI in afara de TINE nu poate sa decida. AI PUTEREA sa DISTRUGI sau SA REZISTI. ALEGE!

Am lasat la sfarsit aceste opinii. Citeste cu maaare atentie!

NICIODATA dar NICIODATA, NIMENI nu are dreptul sa distruga o casnicie. Cu atat mai putin un barbat strain de ea! Vor fi multi amatori de femei care asemeni vulturilor te vor vedea ca pe o prada, in fond asta esti doar o prada. El te simte, te adulmeca, te vaneaza. Stie ca te poate avea. DACA NU, fii atents la ce scriu: NU A PIERDUT NIMIC! Si maine va fi o zi daca nu tu va fi o alta femeie.... Un om la experienta lui STIE ca nu are dreptul sa distruga. Lui nu ii pasa. Poate sa spuna contrariul insa fa o experienta personala.... TU AI FACE ASTA DACA AI FI IN LOCUL LUI? Daca raspunsul tau este DA inseamna ca nu iti pasa acel la naiba cu toate EU vreau pentru MINE toate acestea, ce-mi pasa mie de copil, sot casnicie s.a.m.d.?
Daca insa raspunsul pe care ti-l dai este NU te intreb asa simplu de tot, cum naiba poti sa accepti un om care FACE ceva ce TU NU AI FACE!? Nu cumva vei pe pozitia sotului de de azi, maine?

NU UITA:
A scris un barbat de 36 de ani, cu 2 copii, 13 ani de casnicie si cu aceleasi (dar cine crezi ca nu le are?!) probleme descrise de tine.

Mergi la inceput