IUbesc un barbat cu 16 ani mai in varsta ca mine..
Raspunsuri - Pagina 10
infofun spune:
OFF oare de ce nu ne multumeste niciodata ce avem???
Unii spun ca e bine sa nu te multumesti cu ce ai, sa speri si sa
lupti pentru mai mult, insa eu sunt de alta parere. Eu sunt multumita
de ce am si am sa fac tot ce pot sa pot pastra. E adevarat ca uneori
imi doresc mai mult, insa ma gandesc imediat ca ceea ce am eu
si-ar dori multi sa aiba, si ca sunt foarte norocoasa!!!
Helena imi pare sincer rau pentru tine, si iti ofer o floare pentru
ca ai avut curajul sa povestesti de tine, astfel incat sa aiba de invatat si cele ce viseaza prea mult!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
Danelutza spune:
Helena, itzi admir curajul care l-ai avut de a povesti aici toata suferintza ta.
Speram ca Monica va invatza ceva din "greselile" pe care le-ai facut tu.
hellena spune:
Buna ,dinnou.
Abia am asteptat sa intru aici din nou. Nu ma mai simt singura.
Toate(toti ) ati fost foarte draguti cu mine. Multumesc. Acest site e un site foarte serios si imi face placere sa intru. Am renuntat de mult sa fiu in alte chaturi(cam de trei ani) pentru ca totul e doar o iluzie ,dar aici oamenii vorbesc despre lucruri serioase. Pentru viitoarele mamici toate urarile de bine.
Imi pare bine ca am intrat in familia asta mare si departarea nu mai pare asa de infricosatoare.Ma asteptam la... dar toate sunteti dragute.
Multumesc.
aissa spune:
Hellena, am citit povestea ta si mi s-a ridicat parul pe mine. Asta da "dus rece de la viata" asa cum spunea cineva pe aici ca i-ar trebui Monicai. Intr-adevar, unele fete sunt tentate si incantate de o posibilitate a unei vieti diferite, dar din povestea ta Monica ar trebui sa traga invataturile de rigoare inainte de a da . Felicitari pentru sinceritate si cred ca atata timp cat inca iti dai seama ca esti abuzata, chiar si verbal, vei face tot posibilul sa iesi din aceasta situatie, oricat de greu ar fi. Important e sa nu te multumesti ca ai un acoperis si o masina, dar esti ca intr-o colivie de aur. Nu stiu ce poti face acolo unde esti, dar chiar daca i-ai promis ca nu vei avea pretentii de la el, cred ca si el ti-a promis ca se va purta bine cu tine. Cum el nu-si respecta cuvantul, poti si tu sa iti incalci promisiunea. Nu cere jumatate din ce are. Cere doar atat cat sa te poti pune singura pe picioare. Succes! Sa ne scri ce ai mai facut.
Cat o priveste pe Monica, mi-am spus parerea si din ce a postat ea ulterior am ajuns si eu la concluzia ca nu il iubeste pe italian, asa cum nu-si iubeste nici sotul, ca altfel nu ar avea ezitari. Ea sta in expectativa sa vada: merge cu ala, ii dau un sut lu asta, nu merge, mai stau cu el. Eu imi iubesc foarte mult sotul, dar mereu am zis ca daca m-as indragosti de altul nu as mai putea sta cu actualul nici o clipa. Faptul ca se complace asa, cu fundul in 2 luntri cum se spune releva o fire duplicitara. Daca asta e ce simti, spune-i si lui, nu te ascunde aici!
http://community.webshots.com/user/aissa1973
Aspiranta la statutul de mamica!
hellena spune:
Draga Aissa
Se spune ca sinceritatea e cel mai frumos lucru si eu am fost sincera cu primul sotz si i-am spus ce am in capul meu de ratusca. Cateodata noaptea stau si imi amintesc momentele noastre frumoase, dar timpul nu se poate intoarce si stiu ca nu as mai fii fericita cu primul dar de asememnea stiu ca nu voi fii niciodata multumita pentru ca "primul mariaj " e special si intotdeauna el va fii ca o comparatie pentru viitor. In 1994 am fost cu sotul meu la un "planetar" un tip ce se spunea ca citea in zodia ta,si sotul meu care ma adorase l-a intrebat pe planetar daca vom fii impreuna pururi si planetarul a zis DA. Ce ironie 7 ani mai tarziu EU am destramat totul. Nu cred ca Monica va intelege ceva ea va gandi" dar de ce te plangi? Esti in USa ai tot ce vrei te poti distra si nu iti pasa" numai ca eu sunt facuta sa fiu sotie -eu nu stiu ce inseamana petreceri -destrabalari-bauturi am un total de 21 de ani de casatorie am stat singura de fiecare data doar 3 luni asa ca asat spune mult. Dar pe pamant oamenii sunt diferiti-cateunii pot fii indiferenti si egoisti. Eu pun dedicatie in tot. Partea rea e ca sunt foarte legata de actualul sotz si nu stiu daca ma atrage partea rea din el (stiind ca a fost un burlac vanat de atatea si doar eu am fost "the one") ori frica ca nu voi rezista singura, ori chiar m-am indragostit de el, pentru ca el chiar a facut schimbari majore in stilul lui de viata si nu pleaca 1 minut niciunde fara mine din momentul cand vine de la serviciu si pana pleaca la serviciu. Dar si eu il alint(il tratez ca pe un printz)
De aceea m-am inscris in clubul acesta ca sa invatz ceva si sa gasesc puterea sa vad adevarul gol golutz si nu cum il percep eu.
slakje spune:
"Dar pe pamant oamenii sunt diferiti-cateunii pot fii indiferenti si egoisti. Eu pun dedicatie in tot. Partea rea e ca sunt foarte legata de actualul sotz si nu stiu daca ma atrage partea rea din el "
Draga Hellene nu vreau nici sa te jignesc nici sa te judec desigur nu sunt in masura nu te cunosc, dar din cate povestesti tu aici...tu cum crezi ca esti? Cum ai fost cand ai pus la cale cu sotul tau (primul) sa pleci tu in America, sa te casatoresti cu un batran impotent, in timpul asta il jecmaneai pe batran de bani...copilul tau unde era in timpul asta vad ca nu mai pomenesti nimic de el...tu nu erai indiferenta si egoista? As putea spune ca erati chiar ...ce haios suna..."infractori", hotzi.
Chiar copilul tau ce face? De el de ce nu mai pomenesti? El unde a ramas in toata povestea asta?
Nu am intentionat sa te jignesc, iti urez si eu bun venit pe acest minunat forum DC, mi-am spus doar parerea vizavi la ultima ta postare.
Alina.
buli spune:
quote:
Originally posted by slakje
"Dar pe pamant oamenii sunt diferiti-cateunii pot fii indiferenti si egoisti. Eu pun dedicatie in tot. Partea rea e ca sunt foarte legata de actualul sotz si nu stiu daca ma atrage partea rea din el "
Draga Hellene nu vreau nici sa te jignesc nici sa te judec desigur nu sunt in masura nu te cunosc, dar din cate povestesti tu aici...tu cum crezi cum esti? Cum ai fost cand ai pus la cale cu sotul tau (primul) sa pleci tu in america, sa te casatoresti cu un batran impotent, in timpul asta il jecmaneai pe batran de bani...copilul tau unde era in timpul asta vad ca nu mai pomenesti nimic de el...tu nu erai indiferenta si egoista? As putea spune ca erati chiar ...ce haios suna..."infractori".
Chiar copilul tau ce face? De el de ce nu mai pomenesti? El unde a ramas in toata povestea asta?
Nu am intentionat sa te jignesc, iti urez si eu bun venit pe acest minunat forum DC, mi-am spus doar parerea vizavi la postarile tale.
Alina.
valeu ...
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO
slakje spune:
Nici un valeu..macar de s-ar rezuma unii numai la chestiile din care pot altii trage invatzaminte.
Auzi : "Eu pun dedicatie in tot"
SE VEDE! Pacat ca nu ti-a prea iesit.Asa e...cand vrei sa jecmanesti pe altii si calci peste cadavre, familie, sotz.
Si zii asa...pe actualul Hellene il iubesti nu? Cred si eu ca ce are rau in el iubesti(dupa cum zici).
Nu am vrut nici sa fiu nepoliticoasa nici sa te jignesc, la urma urmei tu suporti singura consecintele faptelor tale, pacat ca din ultima ta postare mie imi lasa impresia ca nici acum nu ai invatzat nimic din propriile tale fapte demne de tot dispretul.
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by slakje
Nici un valeu..macar de s-ar rezuma unii numai la chestiile din care pot altii trage invatzaminte.
Auzi : "Eu pun dedicatie in tot"
SE VEDE! Pacat ca nu ti-a prea iesit.Asa e...cand vrei sa jecmanesti pe altii si calci peste cadavre, familie, sotz.
Si zii asa...pe actualul Hellene il iubesti nu? Cred si eu ca ce are rau in el iubesti(dupa cum zici).
Nu am vrut nici sa fiu nepoliticoasa nici sa te jignesc, la urma urmei tu suporti singura consecintele faptelor tale, pacat ca din ultima ta postare mie imi lasa impresia ca nici acum nu ai invatzat nimic din propriile tale fapte demne de tot dispretul.
Mama!! Ce i-ai spus-o!!! Dar din cate spune Hellena, si sotul ei a fost de acord sa il insele pe impotent...nu e numai pacatul ei, si sa nu aruncam cu rosii in ea, poate a fost influentata de primul sot si dusa de val...
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni