IUbesc un barbat cu 16 ani mai in varsta ca mine..
Raspunsuri - Pagina 9
A_Iulia spune:
Din subiectul asta eu personal incep sa cred ca ii intelegeti perfect si pe barbatii care fac acelasi lucru, in speta: casatorit, cu copil, isi gaseste dintr-odata "marea iubire" si brusc casnicia devine un mare esec, pentru ca nevasta este asa si pe dincolo.
Problema sexului intre ei probabil ca nu e de azi de ieri. Acum a iesit la suprafata cand, pasami-te Doamne, a aparut altul.
Hai sa fim seriosi.
Monica, n-ai decat sa faci ce doresti tu, dar daca ai sa ajungi sa pierzi copilul din cauza asta sa nu te mire. Poate chiar meriti un dus rece de la viata.
Un om adevarat accepta sa sara in bratele altuia/alteia doar atunci cand nu face parte dintr-un cuplu.
Restul sunt povesti de adormit copiii.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
marcellinna spune:
Nimeni nu aplauda un sot sau o sotie ce se lasa dus/a de val si destrama o casnicie.
Dar viata nu e o stiinta exacta si se-ntampla lucruri din astea.
Cand se intampla e bine ca macar lucrurile sa fie facute cat de cat intr-o maniera nici nu stiu daca spunandu-i corecta e tremenul potrivit,dar nu gasesc altul pe moment.
Nu inseamna ca poti pune pe cineva la zid daca destrama casatoria si stiu ca pt multi e greu sa accepte acest lucru.A fost si pt mine.
Nu inteleg oamenii ce nu vad ca distrug in mod activ sau pasiv.
Indiferent ca sunt femei sau barbati.
Dar viata nu e stiinta exacta cum am mai spus.Sufletul cu toate ciudateniile lui cu atat mai putin...indiferent ca e vorba de al unei femei sau al unui barbat.
adivio spune:
Mai Monica, de ce nu vrei tu sa-ti lasi loc de buna-ziua!? Daca nu mai e nici o sansa pentru casnicia ta sau nu mai vrei tu sa-i dai o sansa, pentru ca asa am inteles, iesi draga mea onorabil din aceasta relatie. Intii divorteaza, pune-ti ordine in viata si apoi incearca o alta relatie. Nu e mai corect asa? De ce vrei tu sa-i dai o lovitura nepermisa, sub centura sotului tau? Chiar merita asa ceva?
Adivio&Ioana-nazdravana
Elemer spune:
Buna Monica
Intradevar este o situatie pe care tu trebuie s-o rezolvi,citind si sfaturile care au fost date.
De fapt dragostea este o lege a naturii sa vina pe lume cel mai bun,capabil urmas,deci cu Italianul asta este,bine pe urma trebuie sa aveti multe in comun sa mearga relatie.
Cu sotul,poate poti sa-l convingi sa mergeti la un medic homeopat sa
rezolvati si problema de erectie si ,prin remediul homeopat bine ales ,poatwe iesi la suprafata partea lui buna.
Toate cele bune.
Elemer
AYUMI spune:
Monica,sa nu ai incredere niciodata in relatiile de pe chat;stiu 2 cazuri cu cetateni straini care nu au avut un final tocmai fericit.Daca acel tip intra mereu pe chat nu crezi ca va iesi mereu la agatat?Chiar casnicia ta nu mai are nici o sansa?Eu cred ca ar trebui sa te mai gandesti inca o data pana vei lua o hotarare!Ai grija de tine si de bebel.
ale spune:
Monica, incearca sa faci o pauza in 'relatia' cu italianul. Spui ca vobiti in fiecare zi. Ofera-ti un minim de ragaz inainte de a te arunca, impreaun cu copilul, in necunoscut. Inceteaza orice comunicare cu el pentru, sa zicem, 2 saptamani. Oricat de greu iti va fi. Pentru ca iti va fi greu, chatul creeaza dependenta. Daca dupa 2 saptamani, cand veti vorbi din nou vei simti exacat la fel ... poate ca e mai mult decat chato-dependenta :)
hellena spune:
Draga Monica as dori din suflet ca tu sa citesti si mesajul meu. As fi vrut sa am prieteni asa multi care sa imi dea un sfat acum trei ani. Povestea mea e aproape asemanatoare cu a ta. Te rog citeste si incearca sa inveti din greselile altora.Acum trei ani de zile aveam o casnicie ca in basme. Un sotz iubitor si romantic,care ma scula si culca in "te iubesc" nu bea nu ma inselase si era tare ascultator numai nu ii prea placea munca visa la mari afaceri care sa ii aduca milioane.Aveam 17 ani de casnicie ne casatorisem la 18 ani (eu) respectiv 19 el.Aveam si un copil(inca il mai am:-)dar situatia noastra financiala nu era roza.In viata am avut si suisuri si coborasuri.Aveam 36 de ani si ca si tine visam la cai verzi pe pereti-o viata mai plina cu distractii si o casa - noi pierdusem casa noastra in 1994 si locuiam cu chirie. Baiatul avea 17 ani atunci si probleme de adolescent-nu il intelegeam or eram prea preocupati de bani.In fine am intrat si eu pe net ca si tine si un american cu 25 de ani mai in varsta ca mine- mi-a sucit mintile. In acelasi timp am cunoscut un altul care locuia cam la 700km de cel batran- acesta era cu aproape 11 ani mai mare, dar mie mi s-a parut mai din topor-niciodata casatorit- ii placeau distractille - femeile si avea si o Harley Davidson asa ca am ramas cu el mai mult prietena.Cel batran mi-a sucit mintile cu vorbe dulci si bani- iar sotul meu credea ca e doar o joaca (asa multa incredere avea) dar mie mi-a intrat in cap idea ca VREAU in USA.Intr-un septembrie in 2001 americanul a venit in vizita in Romania.Am aflat ca e impotent si asta m-a facut fericita -puteam sa fac o partida cu el fara sa imi ranesc sotul si copilul gandeam eu. Si am divortzat in octombrie iar in decembrie m-am mariatat in Romania cu americanul. Intre timp eu si exsotul am ramas prieteni pentru ca el tare m-a iubit si acepta orice. Locuiam separat dar aveam o relatie ca si inainte-dragoste-dormit aproape zilnic impreuna-mancam impreuna si ne distram impreuna(ii dadeam o renta de 1000$ pe luna asta e alta poveste).Un an mai tarziu am plecat in USA si aici am aflat cine era actualul sotz. Un parlit fara casa fara masina si care fusese in inchisoare pentru frauda(toti banii pe care ii trimitea pentru mine si exsotul meu erau furati)-el lucra ca contabil sef la o companie.Imediat dupa casatorie l-au prins si l-au bagat in inchisoare dar pentru ca era insuratcu mine l-au lasat acasa sa intretina familia(pe mine)Si asa am dat cu piciorul la un sotz minunat ca sa ma casatoresc cu un american. Dar povestea nu se incheie aici. Singura printre straini -nu am facut prietenii si stateam toata ziua acasa(suna bine nu?) .Opt luni dupa venirea mea in USA tipul a murit de cancer si am ramas singura fara bani -fara serviciu-fara casa(in chirie).Si atunci am decis sa contactez singurul prieten care il aveam un USa acel barbat cu harley.Am discutat pe chat - s-a oferit sa ma ajute-imi oferea casa masa si un loc de munca-asta pana sa ma vada in viata reala. Cand ne-am, vazut a facut pasiune pe loc si la numai doua saptamani mi-a oferit inelul de logodna.Trei luni mai tarziu ne-am, casatorit. Credeam ca l-am luat pe D-zeu de picior, sotul meu actual e o fire libertina- a renuntat la toate fostele lui prietene si fostii prieteni pentru mine dar e un foarte bun manipulator. Nu lucrez -nu vrea sa auda de asta- nu am nici o prietena desi sunt aici de un an(cu el)-si este foarte abusiv(mental) si din femeia care am fost in Romania o femeie plina de ea si sigura si libera ,acum sunt o femeie supusa care nu are dreptul sa aiba o opinie(daca am o opinie atunci sunt rea si fac reprosuri despre el) Una peste alta nu e asa de rau ca mi-a luat masina mea ca sa ma duc unde vreau dar nu ma duc niciunde pentru ca m-a dresat(ma suna de la serviciu de 7 ori pe zi) nu cheltuiesc prea multi bani ca sunt o femeie"rezonabila" zice el-si cate si mai cate. Cu vorbe mestesugite ma misc ca o marioneta .Am viata sexuala ca el nu e muncit daca nu a avut o nevasta (doar prietenii lungi) si nu pierde ocazia sa imi strige de fostele mele mariaje.Dupa ce am plecat din Romania primul meu sotz mi-a spus"Gata acum totul e terminat nu te mai vreau inapoi" desi la aeroport altele ne fusesera planurile.
Morala -am vrut America- am America,am casa si masina dar sunt singura si plang aproape in fiecare zii.Nu zic ca actualul nu ma iubeste dar mentalitatea lui e diferita de a mea ca si cultura lor. Viata e amara ma simt ca o pasare intr-o colivie de aur. Acum doua saptamani am avut o discutie aprinsa si m-a sunat de la serviciu si mi-a spus ca eu sunt OUT-sa parasesc casa. Din acel moment mi-am pierdut increderea in mine si in el.Daca ma arunca in strada? Stiu ca legea in California imi da dreptul la jumatate din ce are el dar eu nu sunt genul sa imi calc promisiunile(i-am promis ca nu voi avea nicicand o pretentie la ce a avut el dinainte de casatorie).Inca nu am green cardul si nu pot avea un serviciu.Nu ma bate dar ma abuza verbal si stau cu frica in san. Asa ca TRZESTETE- ca al tau sotz nu e nimenea.Eu stiu mai bine. Noi femeile cateodata credem ca "tot ce zboara se maninca" asa ca fii atenta in special cand suntem tinere dar uite se intampla si la babutze.:-)
Bafta sper ca ai invatat ceva.
iselin spune:
bravo pentru sinceritate Hellena!!!
dar capul sus, o sa rasara soarele si pe strada ta! Poate asa ti-a fost scris...
Katink spune:
Draga Hellena,
ai de la mine un buchet mare cu flori pentru ca ai avut curajul sa scrii aici povestea ta si poate asa cineva va avea de invatat...
Imi pare rau pentru tine, iti doresc din suflet sa ai putere sa mergi mai departe si sa iti gasesti linistea sufleteasca.
Numai bine,
Katink