IUbesc un barbat cu 16 ani mai in varsta ca mine..

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Ei o fost pe naiba.La alt topic ea "vrea sa fie respectata".
Gata, inchei.
Caractere murdare.Asta e toata povestea.

Mergi la inceput

"Dar pe pamant oamenii sunt diferiti-cateunii pot fii indiferenti si egoisti. Eu pun dedicatie in tot."

Asa e...pe pamant oamenii sunt diferiti.Pacat ca sunt si oameni la care se impleteste in mod admirabil rautatea cu ün anumit soi de viclenie perversa care nu e altceva decat opusul inteligentei.
Am incheiat ca m-am lungit prea mult si rist sa fiu sanctionata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by slakje

Ei o fost pe naiba.La alt topic ea "vrea sa fie respectata".
Gata, inchei.
Caractere murdare.Asta e toata povestea.

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

slakje - am senzatia, tot mai des de altfel, ca iti place sa judeci oamenii. Ca iti place, asta este kestia ta, ceea ce ar trebui insa sa iti spun (sau re-amintesc) este ca pe acest site toata lumea este egala. Nu cred ca ai dreptul sa judeci aici pe cineva - daca nu iti place un topic - du-te la altul...insa, ca sa comprim ce am de spus - pe sleau - nu lua rol de maica filofteia.

Destinul oamenilor este o kestie complexa iar un om inteligent invata (daca are noroc si rabdare- dar mai ales in timp) ca fiecare suflet are dreptul la intelegere.

si, mai pe scurt - tacerea e de aur daca nu ai nimic de spus. groetjes!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

slakje - am senzatia, tot mai des de altfel, ca iti place sa judeci oamenii. Ca iti place, asta este kestia ta, ceea ce ar trebui insa sa iti spun (sau re-amintesc) este ca pe acest site toata lumea este egala. Nu cred ca ai dreptul sa judeci aici pe cineva - daca nu iti place un topic - du-te la altul...insa, ca sa comprim ce am de spus - pe sleau - nu lua rol de maica filofteia.

Destinul oamenilor este o kestie complexa iar un om inteligent invata (daca are noroc si rabdare- dar mai ales in timp) ca fiecare suflet are dreptul la intelegere.

si, mai pe scurt - tacerea e de aur daca nu ai nimic de spus. groetjes!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

De altfel inteleg ca trebuie sa-mi fac bagajul singurica de pe acest forum,
numai bine va doresc,
Alina.

Mergi la inceput