Ce faci cand el e sotul ideal si tu gresesti?
Raspunsuri - Pagina 4
vivian spune:
io cred ca fiecare din noi poate gresi.
mi se pare urat..ca ,femeie fiind esti judecata si..considerata ..cine stie cum..iar ca barbat..daca ai calcat stramb..esti..macho!
Atunci cand lipseste ceva intr o relatie..se pot intampla si scapari de genul.si in plus viatza e prea scurta si prea dura ca sa ne complicam cu..jumatati de masura.
Un barbat care iarta o infidelitate...cred ca iubeste cu adevarat dar ce se intampla cu femeile care tb sa ierte..infidelitatile sotilor sau ei..au nevoi si noi nuż?
Io cred in egalitate in drepturi si in ..legea ..reversului monedei.
daca barbatii si ar privi partenera ca pe ..o femeie care oricand poate sa subjuge un alt barbat..cred ca ar fi mult mai rare infidelitatile lor, ale barbantzilor.
In schimb ei privesc femeia ca pe ...un element de decor...care mereu e acolo, acceptand, tolerand,crescand copiii, calcand si avand grija de casa.
Societatea in care traim astazi, aseaza femeia pe un nou...piedestal..FEMEIA TINDE SA OCUPE CAT MAI MULT CENTRUL ATENTIEI IN ORICE DOMENIU, DEJA MISOGINISMUL SI..EXCLUDEREA FEMEII DIN VIATZA.. IMPRESARIALA...DEVINE NULA.
ACUM FEMEIA E OM DE AFACERI, LUCREAZA COT LA COT CU BARBATUL , ADUCE ACEEASI BANI SAU MAI MULTI, DESFASOARA ACELEASI ACTIVITATI,ETC.
deci e omeneste sa gresim..fiecare din parti ..asa ca ..dragilor..si femeia e umana ca barbatul,facuta din carne si oase, cu nevoi si dorintze.
io nu consider pe nimeni in masura sa judece ...
asa ca sa fim toleranti .
un salut vivian.
casandra spune:
Si eu cred ca barbatii sunt egali cu femeile. Nu apreciez si nu tolerez infidelitatea masculina. De ce as tolera-o sau ingadui-o pe cea feminina?
parpalak spune:
quote:
Originally posted by aalexiaquote:
Originally posted by parpalak
Parerea mea: asta a fost o lectie de viata PENTRU TINE. (Poate pentru ca obisnuiai sa judeci prea aspru situatiile similare in trecut?) Cine stie, poate nu ti-ai facut "norma" la capitolul "indragosteli" :). Da' indiferent de motiv, acuma, ca s-a intimplat, important e cu ce ramii din episodul asta.
parpalak, asa este....dar catzi dintre noi ne dam seama de asta intr-o situatzie de acest gen sau altfel de situatii.De cate ori ni se intampla sa gresim pana sa pricepem unde este "buba".
Pai mama draga... gresim pina pricepem unde-i buba :D
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
sheherezada spune:
Si eu cred ca femeile sint egale cu barbatii!Dar infideliatea nu pot sa o inteleg!La urma urmei nu poti sa zici atit de usor am gresit.Si sa te astepti sa fi iertat.Doar nu te impiedici si cazi in ea!Nu e chiar asa de simplu.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Roxy Trixy spune:
Si eu sunt de parere ca nu trebuie sa stie nici vantul nici pamantul de ce ai facut sau faci!
Nu este ceva laudabil faptul ca o femeie ajunge in bratele altui barbat(nu neaparat sa se si culce cu el), dar judecand femeile dupa mintea si sufletul meu, consider ca nici una din noi nu calca stramb decat daca este privata de ceva esential de barbatul pe care il are langa ea, indiferent ce, afectiune, intelegere, rabdare, admiratie, etc. Si cred ca intr-o oarecare masura, si ei sunt vinovati ca se ajunge aici! Atunci cand ai tot ce iti trebuie alaturi, parerea mea e ca nu ai ce cauta in alta parte, dar poate sunt si exceptii...
Apoi, pe mine ma apuca durerile de cap cand mai vad prin filme sau fel si fel de povesti, cum toata lumea recomanda sinceritatea....
Helooooooo!!!......dragele mele, intr-o astfel de situatie sinceritatea nu poate decat sa raneasca pe toata lumea! Poate sotul va putea trece peste acest episod intr-un final, dar va suferi cumplit cand va afla, macar ca barbat, ca orgoliu, si tot il va macina faptul asta.
Si apoi riscul e prea mare, tinand cont ca sunt si copii la mijloc...
Stii ceva boo lina? Fa din asta micul tau secret!, pardon, al nostru
Iar daca te macina prea tare remuscarile, da putin vina si pe sotul tau, in sinea ta!
Pupici!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
boo lina spune:
Sunt aici Iselin:) Si da, a fost o etapa din viata pe care am reusit s-o depasesc. Am luat-o ca pe o lectie a vietii si am inteles ca vorba aia "never say never" e foarte adevarata si ca acasa o sa fie intotdeauna intr-un singur loc. De spus nu i-am spus nimic si nici n-am de gand sa o fac. Remuscari normal ca am avut dar am trecut peste...asa cum, candva, am invatat sa-i iert pe altii, acum am invatat sa ma iert si pe mine.
Dragele mele va multumesc pentru ganduri, fie ele bune sau rele si va doresc ca intotdeauna sa fiti sincere cu voi insiva, caci numai asa o sa gasiti raspunsul la ce va framanta.
iulian1969g spune:
"...judecand femeile dupa mintea si sufletul meu, consider ca nici una din noi nu calca stramb decat daca este privata de ceva esential de barbatul pe care il are langa ea, indiferent ce, afectiune, intelegere, rabdare, admiratie, etc."...
Da, cred ca ai dreptate intr-o mare masura... Dar - fii atenta! - ca si reciproca este valabila! Nu-i asa?
Giuliano
iselin spune:
[size=1
quote:[/size=1]
Originally posted by iulian1969g
"...judecand femeile dupa mintea si sufletul meu, consider ca nici una din noi nu calca stramb decat daca este privata de ceva esential de barbatul pe care il are langa ea, indiferent ce, afectiune, intelegere, rabdare, admiratie, etc."...
Da, cred ca ai dreptate intr-o mare masura... Dar - fii atenta! - ca si reciproca este valabila! Nu-i asa?
Giuliano
Ce marime!! Oau, ce marime! Deci marimea conteaza!
Roxy Trixy spune:
Nu! Reciproca nu este deloc valabila!
Acum, ar fi o tampenie sa facem generalizari de genul: toti barbatii sunt "intr-un fel" sau toate femeile sunt "bla bla"
Dar este clar faptul ca femeia atunci cand are o relatie intima cu cineva, isi foloseste nu numai corpul, ci si creierul si sufletul, pe cand actul sexual la barbati este mult mai putin complex, iar multi barbati isi inseala partenerele pentru ca asa le sta in caracter, nu pentru ca ar fi ei foarte frustrati mititeii de ei...
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta