Ce faci cand el e sotul ideal si tu gresesti?
Raspunsuri - Pagina 5
stralucitor1 spune:
Se intimpla si asa ceva...cine e nevinovat sa arunce primul piatra...
deci sunt trei posibilitati
1. il intilnesti inainte de casatorie si din diferite motive ajungi sa te casatoresti cu altcineva (intrebare: ce faci apoi..?)
2. il intilnesti si te casatoresti (foarte bine, majoritatea utilizatorilor acestui forum sunt fideli, nu au gresit niciodata si vor aprecia varianta)
3. il intilnesti dupa casatorie (ai avut ghinion?!?)
Sa fim seriosi: sunt lucruri care se intimpla si NU ar trebui sa ne fie rusine de viata in general...:)
iselin spune:
quote:
Originally posted by stralucitor1
Se intimpla si asa ceva...cine e nevinovat sa arunce primul piatra...
deci sunt trei posibilitati
1. il intilnesti inainte de casatorie si din diferite motive ajungi sa te casatoresti cu altcineva (intrebare: ce faci apoi..?)
2. il intilnesti si te casatoresti (foarte bine, majoritatea utilizatorilor acestui forum sunt fideli, nu au gresit niciodata si vor aprecia varianta)
3. il intilnesti dupa casatorie (ai avut ghinion?!?)
Sa fim seriosi: sunt lucruri care se intimpla si NU ar trebui sa ne fie rusine de viata in general...:)
1........
2.......
3.il intilnesti dupa casatorie (ai avut noroc pentru ca l-ai intalnit totusi, unul cu partea materiala, altul cu partea spirituala!.Poate asa a fost destinul, sa-l intalnesti dupa, poate ca trebuia sa inveti ceva, si atunci era momentul.)
stiu
sunshine spune:
Si daca tot l-ai intalnit dupa casatorie, cine spune ca trebuie sa-i "pastrezi" pe amandoi?
Omul face si greseli, dar le mai si corecteaza.
aura 1974 spune:
quote:Sint de acord cu tine.Cine fuge dupa doi nu prinde nici unul.
Originally posted by sunshine
Si daca tot l-ai intalnit dupa casatorie, cine spune ca trebuie sa-i "pastrezi" pe amandoi?
Omul face si greseli, dar le mai si corecteaza.
cuerpo sano , mente sana
dulcetica spune:
Deci cind il intilnesti dupa, trebuie sa divortezi si sa-ti refaci viata?Daca ar fi atit de simplu ,nu s-ar discuta atit pe forum.Sa nu uitam ca avem o traditie a "taranului" roman,prima a doua generatie incaltata, sa nu prea divoratam.Inertia este foarte mare dupa vreo "n" ani de casatorie cu copiluti,aspecte materiale,afectiv emotionale,etc.Nu e intotdeauna facil sa divortezi!Nu stiu cum stam din punct de vedere statistic ,comparativ cu occidentalii,la capitolul divorturi.Inertia este mare.Ma bucur ca cei foarte tineri sint radicali.Teoretic, asta e pozitia care trebuie adoptata.Fara prea multe compromisuri ca viata e extrem de scurta si tot meditind intens iesi din calcul pe motiv de batrinete.
Boo Lina,cit a tinut iubirea vietii tale?Cine a renuntat ?
Tot blamind atit barbatii, incepem sa uitam ca noi crestem si educam generatia care va urma.Astia vor fi toti fideli,familisti convinsi ,sau in caz contrar nu sint vinovati gratie carentelor in educatie primite de la mamicile care stau prea mult pe internet si ii neglijeaza.
boo lina spune:
eu n-am zis ca a fost iubirea vietii...am zis ca m-am indragostit si a tinut mai putin de un an...cu pauze. cine a renuntat? cand eu, cand el, pana ne-am potrivit.
cat despre cei tineri...acu vreo 10 ani eram si eu radicala da intre timp...am mai imbatranit, am facut copii, am mai pierdut din cei dragi, am constatat ca, de exemplu, cancerul e o boala nemiloasa si am invatat sa nu-i mai judec atat pe cei din jur...
si nu e vorba de educatie...ca la capitolul fidelitate am primit o "super educatie" e vorba ca "shit happens", ca sa zic asa, chiar si unora pentru care ai fi bagat mana in foc (ca eu as fi bagat-o ptr mine...)
SIMONABB spune:
si daca in timpul asta, cit tu iti faci mustrari de constiinta, el nu e chiar "sotul ideal" ?
http://community.webshots.com/user/simonabb
Roxy Trixy spune:
Draga boo lina, da-mi si mie te rog amanunte despre cum ai depasit momentul... si cum te simti acum vis-a-vis de sotul tau?
Pupici!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
Bic spune:
Draga boo lina, eu cred ca tu ai depasit foarte bine momentul si ca ti-ai dat singura raspunsul la intrebarile pe care le punei in septembrie.
Probabil ca ai trait o poveste frumoasa de dragoste de care probabil ca aveai nevoie in momentul respectiv al vietii tale. Si vad ca ai destula inteligenta de viata ca sa nu dramatizezi situatia si sa pastrezi amintirile acolo unde le e locul, in cutiuta.
Imi place sa cred ca daca nu sint alte probleme in cuplul oficial si daca EL nu afla, poti merge mai departe, raminind doar cu amintirile acelei flame. Ba chiar, paradoxal, cred ca te pot apropia din nou de partener, pentru ca iti dai seama ca el iti ofera acele lucruri durabile pentru care presupun ca te-ai casatorit cu el din capul locului, pe cind flama, draga de ea, e tare frumoasa da' trece repede.
Dar toate astea-s vorbe-n vint, daca cu oficialul nu-ti mai provoaca nici un fior.
Cred.
Bafta!
paula2003 spune:
Sa te porti ca si cum nu s-ar fi intamplat. Sa nu spui nimanui ce a fost. Negi pt. binele casei.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/