Ce faci cand el e sotul ideal si tu gresesti?
Raspunsuri - Pagina 3
Maruta spune:
Boo ... complicata situatia ta ... te-ai lasat purtata de val si acum te-au cuprins remuscarile ... nu te vad bine ... n-or sa-ti dea pace ...
Spui ca sotul banuieste ? esti sigura ? in general barbatii (nu stiu daca ati observat) chiar glumesc pe tema asta dar sa stiti ca ca ei nu cred nici o clipa ar putea fi inselati ... dupa cum spuneai la un barbat e un lucru normal ... dar la o femeie e de neconceput!
Sfatul meu e sa taci ... nicidecum sa-ti impartasesti gandurile altcuiva !!! PERICOL ... o sa te vezi in ipostaza ca sotul tau sa afle de alti "necunoscuti" ...
Sunt curioasa ... totusi cum s-a terminat relatia extraconjugala ? Nu-l mai iubesti pe tipul ala ? Sau ti-a fost teama ca ai mers prea departe ?
Cu respect ... si scuza-mi curiozitatea ...
"Niciodata nu trebuie sa-i judeci pe altii ..."
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
RELY27 spune:
E greu sa traiesti cu constiinta incarcata de faptul ca ai inselat persoana de langa tine, dar mai bine uita ce a fost, incearca sa nu mai gresesti si in nici un caz nu deschide subiectul, s-ar putea sa ranesti pe cel de langa tine, si sincer nu are rost.Impune-ti ca nu ai gresit niciodata si lasa totul in trecut.Daca ai recunoaste probabil ca nu te-ar parasi daca te iubeste f mult, dar increderea in tine nu cred ca si-ar mai racapata-o vreodata.Eu sincer daca sotul meu m-ar insela probabil ca nu l-as parasi, dar sigur nu as mai avea incredere in el niciodata, iar sentimentele mele nu ar mai fi la fel.
Capul sus si mergi mai departe cu acest secret.
rely.
RELY
buli spune:
ce faci???
mergi pe burta, asta faci
si te rogi sa nu se gaseasca vreun binevoitor sa-i spuna. iar daca te intreaba negi pina in pinzele albe. tu poate te vei simti usurata daca marturisesti, insa el sigur nu
apoi te porti frumos de tot ... iar altadata nu mai faci caci "ulciorul nu merge de multe ori la apa"
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
iselin spune:
quote:
Originally posted by buli
ce faci???
mergi pe burta, asta faci
si te rogi sa nu se gaseasca vreun binevoitor sa-i spuna. iar daca te intreaba negi pina in pinzele albe. tu poate te vei simti usurata daca marturisesti, insa el sigur nu
apoi te porti frumos de tot ... iar altadata nu mai faci caci "ulciorul nu merge de multe ori la apa"
lupu-si schimba parul, dar naravul ba...
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
aalexia spune:
Ciudata situatie iar daca exista o "predispozitzie" e de-a dreptul complicata. Daca tu consideri ca el este sotzul ideal ptr. tine atunci merita sa luptzi sa-l pastrezi nu-i asa?
iselin spune:
Dupa ce ai plantat si crescut un stejar, te odihnesti la umbra lui, nu la umbra altui copac.
Ce faci dupa ce te odihnesti poate nu are importanta, e de remarcat ca te intorci la stejarul tau mereu.
E un tipar. O predispozitie, cum s-a spus anterior.
sheherezada spune:
quote:
Originally posted by iselin
Dupa ce ai plantat si crescut un stejar, te odihnesti la umbra lui, nu la umbra altui copac.
Ce faci dupa ce te odihnesti poate nu are importanta, e de remarcat ca te intorci la stejarul tau mereu.
E un tipar. O predispozitie, cum s-a spus anterior.
Frumos ai grait iselin
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
aura 1974 spune:
Nu mi sa intimplat acest lucru , am ochi doar pentru sotul meu.
Cred insa ca fiecare isi cunoaste destul de bine sotul si banuieste cum poate reactiona. De aceea cred ca fiecare caz e diferit,ai cazuri in care se poate confesa insa ai si cazuri in care nu. Daca relatia intre voi e buna , mai bine nu-i spune nimic ,nu-l amari.
parpalak spune:
Parerea mea: asta a fost o lectie de viata PENTRU TINE. (Poate pentru ca obisnuiai sa judeci prea aspru situatiile similare in trecut?) Cine stie, poate nu ti-ai facut "norma" la capitolul "indragosteli" :). Da' indiferent de motiv, acuma, ca s-a intimplat, important e cu ce ramii din episodul asta. Zici ca ai revenit cu picioarele pe pamint. Eu cred ca dilemele abia acuma incep. Dar acuma ai o prisma noua prin care sa judeci situatiile. Regula generala: cind nu te hotarasti daca sa faci ceva, imagineaza-ti ca deja ai facut si incearca sa-ti inchipui ce se va intimpla dupa aceea - cu concentrarea pe: ce lucruri folositoare pot sa rezulte? Cind o sa revii cu picioarele pe pamint de-a binelea, cred ca o sa-ti fie foarte clar ce trebuie sa faci (in situatia asta si in oricare alta, in fond). Si, in general, nu cred ca in viata trebuie sa te porti ca si cum ai avea ceva de demonstrat cuiva (inclusiv tie). Si pina determini scopul vietii (si indiferent cit incearca cineva sa-ti sugereze ca noi ailalti l-am depistat demult, sa nu-i crezi :D), incearca sa determini scopul zilei prezente. Cum zicea Cosbuc: "Si de n-are scop viata / Fa sa aiba clipa scop" (Lupta vietii), sau cum zic americanii cind vor sa se dea mari ca stiu latina: "Carpe diem" (seize the day).
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
aalexia spune:
quote:
Originally posted by parpalak
Parerea mea: asta a fost o lectie de viata PENTRU TINE. (Poate pentru ca obisnuiai sa judeci prea aspru situatiile similare in trecut?) Cine stie, poate nu ti-ai facut "norma" la capitolul "indragosteli" :). Da' indiferent de motiv, acuma, ca s-a intimplat, important e cu ce ramii din episodul asta.
parpalak, asa este....dar catzi dintre noi ne dam seama de asta intr-o situatzie de acest gen sau altfel de situatii.De cate ori ni se intampla sa gresim pana sa pricepem unde este "buba".