Ce faci cand el e sotul ideal si tu gresesti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Abia acum am vazut ca deja ai luat o hotarare, si mi se pare o alegere inteligenta!!!
Nu te supara sau intrista ca unele din noi nu inteleg, nici tu nu ai fi inteles inainte, acum dupa ce ti s-a intamplat incerci sa intelegi. Ai fost slaba in momentul cand ai gresit, si sa stii ca nici barbatilor nu li se iarta orice, cum ai spus, e acelasi lucru dupa parerea mea. Nu conteaza cine pe cine inseala, ci faptul ca a inselat. Mergi inainte, sunt sigura ca aceasta experienta te-a afectat si pe tine, nu e deloc usor sa traiesti cu sentimentul de vinovatie. Mult noroc si va doresc numai bine de acum incolo!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

quote:
Originally posted by boo lina
Oricum sunt hotarata sa nu spun nimic, m-am gandit ca daca lui i s-ar intampla asa ceva nu as vrea sa stiu...Melaroxi are dreptate, poate ca m-ar ierta dar sigur nu ar uita. Acum totul a trecut, intr-adevar nu pot spune ca e la inceput dar am convingerea ca pot trece peste asta. Draga mea bibyrox eu m-am convins ca in viata lucrurile nu sunt doar albe si negre, mai sunt si gri. Imi iubesc sotul, cu acea iubire pe care o simti pentru cel cu care convietuiesti ani de zile, cu care ai trecut prin bune si rele, cu care ai niste copii fantastici... Sunt convinsa ca vom imbatrani inmpreuna, cel putin in ceea ce ma priveste, dar cateodata viata se pare ca iti rezerva surprize. Mi-ar fi placut sa stiu daca vreuneia din voi i s-a intamplat vreodata asa ceva, si ma refer, mai ales,la cele cu vechime in casnicie, dar cred ca nimanui nu-i e usor sa recunoasca asa ceva, intr-o lume in care barbatilor li se iarta intotdeauna aventurile dar femeile sunt aratate cu degetul. Oricum, va multumesc pentru gandurile voastre si va doresc o viata frumoasa

draga boo lina, eu in general incerc sa nu judec oamenii, pentru ca stiu ca avem cu totii pacate, si nici eu nu am fost usa de biserica (cine stie poate de-acu incolo :-), ispitele sunt mari si irezistibile. in fine, cred ca stii si tu, inteleg ca ai experienta de viata, sigur mai multa ca mine si ma refer aici la varsta, la nimic altceva, dupa ani de casnicie, cu copii. eu imi permit sa zic doar atat, in afara de faptul ca e posibil sa ierte, dar sa nu uite, e posibil sa-l doara foarte tare ca n-a fost doar o aventura, o atractie fizica s-atat, ci te-ai si indragostit. esti o tipa cerebrala, care si-a invatat lectia, iar pedeapsa ta va fi pastrarea acestui secret. si eu am ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu stiu anumite lucruri. inteleg ca nici tu nu vrei sa pierzi casnicia, sotul etc, considera ca a fost o greseala sau o experienta din viata ta,

mult noroc si o viata frumoasa

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by boo lina
[br Imi iubesc sotul, cu acea iubire pe care o simti pentru cel cu care convietuiesti ani de zile, cu care ai trecut prin bune si rele, cu care ai niste copii fantastici... Sunt convinsa ca vom imbatrani inmpreuna, cel putin in ceea ce ma priveste, dar cateodata viata se pare ca iti rezerva surprize.

Deci sa inteleg ca daca te-ai indragostit o data, a doua oara va fi mai usor...iti iubesti sotul in continuare ca pana acum, dar asta te va impiedica sa mai simti "golul in stomac"?

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

nu vreau sa judec pe nimeni,poate sunt si putzin pripita
dar pt mine cel care calca stramb...inapoi nu se mai poate intoarce!
in momentul in care a ales acel drum..iubire sau casnicie,sau ce o fi din punctul meu de vedere nu mai are mare viitor!
eu dc as fi inselata nu as mai putea avea incredere niciodata in persoana de langa mine,si(cred eu)o casnicie se bazeaza ´pe incredere!iar dc eu as calca stramb as avea mustrari de constiinta toata viata!
asta e umila mea parere,cine stie dc oi sta in fata faptului implinit cum voi gandi...!
va doresc multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Boo lina... DA! Am trecut si eu exact prin ce treci tu... De aceea mi-am permis sa imi dau cu parerea. Eu de obicei citesc tot ce scrieti voi.. toate subiectele dar raspund si imi dau cu parerea doar in cele in care ma regasesc pe mine. Nu mi-e rusine sa recunosc ca a fost o perioada cand, credeam ca iubesc 2 barbati... Numai ca la mine totul s-a redus la sentimente si ATAT! Nu am ajuns la SEX! Daca ajungeam... poate mi-ar fi fost mult mai greu sa trec peste, poate m-as fi implicat mai mult... Dar oricum niciodata nu i-am spus LUI! Si nici n-o voi face vreodata! Stii cum se spune... inima femeii e ca un seif. Asa ar trebui sa fie si guritza noastra cateodata Daca vrei sa discutam mai multe pe tema asta scrie-mi pe PM!

Pupici si... fii tare!!!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

http://photos.yahoo.com/bibyroxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale spune:

quote:
Initial creeata de boo lina

E mai bine sa uiti si sa treci peste sau sa vorbesti?

De uitat cu totul nu uiti, dar se va aseza intr-un colt al mintii. Sa vorbesti acum inseamna egoism, inseamna ca speri ca spunand nu vei mai avea mustrati de constiinta, doar el stie si te-a iertat, nu? De fapt nu faci decat sa treci asupra lui povara, vorbind. El va fi cel care va trebui sa uite.

Pareare mea ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Nu-i spune.
Adevarul nu e necesar intotdeauna.
Daca te apasa chestia asta, discuta cu un psiholog, cu un preot, mai putin cu prietenele, ca nu stii care din ele se face la un moment dat ca-i spune "ca din greseala".
Si mie mi s-a intimplat mai demult, aveam un prieten pe care-l consideram ideal si cu toate astea am avut o aventura. Rezultatul a fost ca dupa asta l-am iubit si mai mult ( + un sentiment de vinovatie foarte apasator). Nu i-am spus pt ca am simtit ca intimplarea asta nu va imbunatati cu nimic relatia noastra.
Ne-am despartit mai incolo, dar din cu totul alte motive.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetheart spune:

Si eu ma alatur celor.lalte fete si te sfatuiesc sa nu ii spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

...
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca. Tot ce poti face
este sa fii o persoana iubita. Restul .. depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie, Altora s-ar putea sa nu le pese. Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi. Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata ci PE CINE ai. Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva. Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca ci cu ceea ce poti tu sa faci.
Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete

Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde
S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi

Am invatat ca poti continua inca mult timp
Dupa ce ai spus ca nu mai poti

Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie indiferent
de consecinte

Am invatat ca sunt oameni care te iubesc dar nu stiu s-o arate
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am dreptul sa fiu suparat Dar nu
am dreptul sa fiu si rau.

Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la
distanta iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata Am invatat
ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu Nu inseamna ca nu te
iubeste din tot sufletul. Am invatat c a indiferent cat de bun iti este
un prieten Oricum te va rani din cand in cand iar tu trebuie sa-l ierti
pentru asta.

Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fi iertat de altii
Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.

Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta
personalitatea
Dar ca tu esti responsabil pentru ceea ce devii
Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc
Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.
Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc
Si nu faptele sale

Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca indiferent de consecinte
Cei care sunt cinstiti cu ei in sisi ajung mai departe in viata

Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore
De catre oameni care nici nu te cunosc.

Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat
Cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta.

Am invatat ca scrisul
Ca si vorbitul
Poate linisti durerile sufletesti

Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult
Iti sunt luati prea repede ...

Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustineparerile.

Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubit

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Acum adevarul e crud, doare, raneste. Citez pe cineva: cei din jurul tau (sotul tau) nu sunt vinovati de ceea ce ti se intampla. Nu-l face partas o nedreptate. E mai bine sa nu stie.Nu-i muradri sufletul inutil.

Stanga spala dreapta si dreapta spala stanga, iar amandoua spala obrazul, dar nu stie stanga ce face dreapta si nici dreapta ce face stanga.

Mergi la inceput