2 inimi frante/ sarcina oprita in evolutie
Raspunsuri - Pagina 5
AdrianM spune:
Citind o gramda de povesti de pe aici, realizez ca problema mea este mica si ma gandesc ca multe fete se intraba de ce fac atat caz? Hai sa-ti spun cum a fost la mine: eu am 26 ani si 4 luni si sunt casatorita de 5 ani. Am luat anticonceptionale si nu am fost niciodata insarcinata. Anul asta ne-am hotarat sa facem un bebe, caci cat de cat ne-am realizat. Toate bune si frumoase...Nu am mai luat pastile din decembrie anul trecut, deci am facut pauza 6 luni...Prima data cand am incercat, fara sa ma protejez...surpriza am si ramas!!! Ma bucuram, insa eram si putin speriata...Totul a mers bine si frumos pana in luna a doua cand am fost la doctor si mi-au zis: sarcina oprita din evolutie. Asta a fost! Probleme cu colul nu am avut, sarcina nu am pierdut-o, ci nu a mai evoluat. De ce? Incerc sa aflu...
Acum urmeaza sa-mi fac plusul de analize..Eu nu am avut bolile copilariei si ma gandesc ca poate sunt purtatoare...nu stiu, voi afla.
Tot ce stiu sigur, este ca imi doresc din tot sufletul un copilas si ca nu ma mai tem de nastere.
Catalina
quote:
Originally posted by sheherezada
In general se presupune ca daca ai ramas insarcinata cu sotul tau dar ai pierdut sarcina atunci problema poate sa fie la tine.Abia in cazul in care nu ramai o perioada mai mare de timp insarcinata (da asta depinde si de virsta ,daca ai sub 30 ani atunci dupa citeva luni 3-6,daca ai peste 30 de ani atunci poate dura mai mult....)se recomanda si spermograma sotului.Sper ca ai inteles ceva ca am fost cam incalcita.
Te pup.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Tia spune:
musai trebuie sa faci toxoplasma, rubeola, listeria, chlamidia. si poate n-ar fi rau si anticorpii anti-fosfolipidici.. cred ca am mai spus asta
....
sheherezada spune:
Stai linistita Catalina ca o sa fie bine.Fa-ti analizele si daca nu ai probleme nu ai de ce sa-ti faci griji.Totul o sa fie bine si o sa reusesti sa ramai insarcinata pina la urma.Eu sint acum intr-o faza mai proasta dar in general incerc si eu sa sper.
Mereu aproape de voi.
sheherezada
aliceN spune:
Cata,acelasi lucru s-a intamplat si la mine .Sarcina oprita in evolutie,numai ca eu am si un fibrom care se pare ca e prea mic ca sa dauneze sarcinii.Te rog sa-mi spui si mie ce analize ai facut.Pupici
AdrianM spune:
aliceN - inca nu mi-am facut analziele
, dar urmeaza sa le fac. Ceea ce mi-a recomandat doctorita sa fac, ar fi:
- clamydia ig A si IG G
- citomegalovirus ig G si igM
- rubeola igG si igM
- toxo Ig si igM
- virus Epstein Barr
- virus hepatic
- brucella
- Ag mycoplasma
Astea mi le-a dat mie de facut, daca nu vor iesi ok, ma interesez sa vad ce mai am de facut si te anunt. Daca cineva mai stie de altceva...sa ne spuna.
Catalina![]()
AdrianM spune:
Fetelor am o problema, ajutati-ma. La o saptamana dupa ce am iesit din spital a inceput sa am mancarimi in zona genitala si usturimi, ceea ce pana acum nu am ma avut. E posibil sa fi luat vreun microb din spital. Am intels ca exista o ciuperca "tricomonas" care se ia din maternitati. Ati auzit de asa ceva?
Multumesc
Catalina
sheherezada spune:
Buna Catalina,eu sint aici dar nu te pot ajuta cu nimic.Am auzit de trichomonas da nu stiu cu ce se trateaza.Incearca sa faci bai cu flori de galbenele,am auzit ca ar fi foarte bune.Da cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la doctor si sa-ti dea un tratament.Mai ales ca iti doresti sa faci in curind un bebelas.
Mereu aproape de voi.
sheherezada
AdrianM spune:
multumesc sheherezada pt. raspuns. O sa ma duc la doctor, sper saptamana viitoare (e tare greu cu serviciul, nu poti pleca).
Te intreba cineva...de unde esti tu?
Catalina
sheherezada spune:
M-a intrebat tumpi si cred ca am si raspuns.Sint din Bistrita.
Mereu alaturi de voi.
sheherezada