2 inimi frante/ sarcina oprita in evolutie
Raspunsuri - Pagina 6
AdrianM spune:
Multam Sheherezada...
. Eu sunt din Bucuresti. Chiar ma gandeam ca ar fi super sa ne si intalnim, noi fetele de aici de pe forum.
Eu acum astept sa treaca timpul mai repede, ca sa ma duc la medic si sa-mi fac analizele. Am emotii!!! Cum spuneam si ieri imi este teama. Vreau sa incep sa iau si acidul folic, banuiesc ca nu e nici o problema...
O zi buna,
Cata
sheherezada spune:
Acidul folic e un supliment nutritiv si ti se elibereaza si fara reteta.Iti tin pumnii sa fie bine la doctor.Stiu si eu cum este!
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
monval spune:
Buna AdrianM, am citit ca trebuie sa-ti faci un car de analize cu doar 4 milioane .Hai sa-ti spun ce analize mi-am facut eu cam cu 7 milioane.In primul rind cele de la institutul CANTACUZINO,apoi cele hormonale[ESTRADIOL,FSH, LH,PROGESTERONUL,]secretie vaginala plus cultura endocol, examen CHLAMYDIA, SECRETIE VAGINALA,SPERMOGRAMA SOTULUI ,SI IN FINAL ECOGRAFIE INTRAVAGINALA.
Aceste analize le-am facut unde le-am gasit mai ieftin de facut, dar majoritatea le-am facut la MEDICOVER SI CANTACUZINO,si m-au costat o gramada de bani. Nu conteaza atita timp cit se va lasa cu un 
Racaru spune:
Sunt furioasa!
Sunt foarte trista dar in acelasi timp foarte furioasa . Sunt furioasa pe lume, pe Dumnezeu, pe mine.
M-am tot gandit ce sa fac sa depasesc depresia asta. De vreo 3 luni am citit toate mesajele de pe forum, acum m-am gindit ca m-ar ajuta incurajarile voastre, de fapt…. simt nevoia sa-mi strig durerea.
Am cam acelesi probleme ca si voi. Prima sarcina esuata din cauza toxoplasmozei. Datorita faptului ca nu am facut analizele necesare inainte de sarcina, nu am stiut pina in saptamina a 14-a. Atunci am luat cea mai grea decizie din viata mea. Dar atunci m-am imbarbatat, faptul ca aveam ceva ce trebuia tratat m-a linistit. Am tratat, am refacut analizele, totul OK. Dupa 1.5 ani ramin din nou insarcinata, sarcina oprita in evolutie la 6 saptamini. Explicatia: dupa virsta de 30 ani posibilitatea unor accidente genetice este destul de mare( am 32 ani).![]()

A trecut aproape o luna si eu inca sunt nebuna, furioasa, disperata.
Problema este ca se mai poate intimpla si data viitoare si de 100 ori de acum inainte. Cum pot eu in astfel de conditii sa ma adun, sa fiu pozitiva si optimista?![]()
![]()
sheherezada spune:
Draga Valeria,toate am trecut prin faza asta si mai devreme sau mai tirziu o sa reusesti sa te linistesti.Totul este sa gasesti in tine puterea sa mergi mai departe.Dupa cum stii speranta moare ultima.Asa ca nu dispera si vino la aspirante optimiste.
Mereu alaturi de voi.
sheherezada
AdrianM spune:
Neatza fetelor,
nu am mai scris de cateva zile. Intre timp am ajuns si pe la doctor si mi s-a zis sa mai astept 6 luni pt. a ma gandi iar la bebe
. Spuneti-mi ca nu-i adevarat. Uterul s-a refacut bine si repede mi s-a zis, dar de ce sa mai astept atat? Initial mi-au zis 3 luni
. Sunt asa de trista!!! Nu va mai spun ca a inceput sa-mi povesteasca doctorita ca si a patit la fel ca mine si apoi nu a mai putut face copii. Nici nu vreau sa ma gandesc la aceasta varianta, caci simt ca as innebuni!
Am mai citit si aici pe site ca femeile care au ca mine Rh negativ si O1, iar sotul pozitiv si A2, au avut probleme, cu toate ca doctorii pun ca sub supravegere totul e ok. Ce sa mai inteleg?
O zi buna va doresc si sa fiti fericite!!!
Catalina
sheherezada spune:
Nu mai fi asa de suparata Catalina;uneori e bine sa astepti mai mult timp pentru ca totul sa fie ok si sarcina si bebelusul.Din cite tin eu minte spuneai ca ai ramas insarcinata destul de repede si inca fara medicamente.Asa ca poate cu putin ajutor o sa fie bine.
Mereu alaturi de voi.
sheherezada
Tia spune:
Valeria, nici n-ai idee cat de bine te inteleg. Am trecut printr-o situatie asemanatoare, doar ca pentru a obtine sarcina am facut un FIV care ne-a costat o gramada de bani... Ce vreau sa spun este ca disperarea ne consuma energia inutil, oricum speranta ne insoteste si cand spunem ca toate sunt desarte. Asta am invatat-o acum cand am ajuns sa-mi doresc sa-mi scot din suflet aceasta dorinta de a avea un copil, rodul iubirii noastre. Si am inteles ca nu pot sa nu sper, chiar daca as vrea, este peste puterile mele... Prin urmare, fa-ti toate analizele, schimba si dr. daca tu crezi ca nu esti pe drumul care trebuie, aici pe forum vei gasi toate resursele si informatiile de care vei avea nevoie. Hai Zoe, fii barbata! 
Racaru spune:
Buna,
Multumesc Tia si Seherezada pentru mesaje.
Stim cu totii ca timpul le rezolva pe toate. Incerc sa-mi ocup mintea cu altceva, sa nu ma mai gindesc tot timpul la acelasi lucru si sa nu ma mai victimizez atita. Sotul meu este exasperat cind ma vede plingind.
Sigur ca vom reusi in cele din urma, numai sa depasesc blestemata asta de depresie.
Imi pare rau pentru ca si voi ati simtit durerea asta, imi pare rau pentru toata lumea care trebuie sa treaca prin asa ceva.
Probabil atunci cind in cele din urma ai copilul tau in brate amintirea asta trista dispare, probabil o sa gasim chiar lucruri amuzante de spus atunci. Sper ca ziua asta sa nu fie chiar asa de indepartata.
O sa-i urmez in curind sfatul Seherezadei cu aspirantele optimiste.
Multumesc inca o data.
O zi buna la toata lumea,
sheherezada spune:
Valeria aproape toate fetele de aici au trecut prin experienta asta.E trist si greu de uitat.Dar de aia exista DC tocmai pentru a ne impartasi durerea si a avea un umar pe care sa plingem cind avem nevoie.Te astept la optimiste.
Mereu alaturi de voi.
sheherezada