2 inimi frante/ sarcina oprita in evolutie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Ai cumparat vaccinul de la farmacie ? Imi poti spune cat ar costa?
Merci!
Bafta in week-end

Roxana Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianM spune:

Nu prea se gaseste in farmacii, eu l-am gasit la un depozit. Am dat 2.500.000 lei pe el. Normal trebuia sa mi-l faca in spital...ar fi fost gratuit, insa nu il aveau atunci. Oricum trebuie facut in max. 72 ore de cand se face curetajul.
Si tie week end placut...
Cata

quote:
Originally posted by roxit

Ai cumparat vaccinul de la farmacie ? Imi poti spune cat ar costa?
Merci!
Bafta in week-end

Roxana Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Buna seara, eu sunt noua pe aici dar am citit ca ai trecut de curind prin ce am trecut si eu.Dupa un tratament de 5 ani am ramas insarcinata in luna februarie iar la 3 luni dupa doctorul a constatat ca sarcina s-a oprit din evolutie.Inainte sa ramin insarcinata mi-am facut toate analizele posibile si mi-au iesit bine dar doctorul mi-a spus ca am pierdut sarcina din cauza mutatiei genetice , lucru care se intimpla pe acea sarcina . nu e general , dovada este primul meu copil care are 7 ani si este sanatos .
Nu te da batuta , iti doresc succes

Mergi la inceput

Multumesc Monval de raspuns. Sincer vorbind, as prefera sa-mi zica si mie ca a fost ceva genetic, decat sa am cine stie ce. Eu am uitat sa spun un lucru...sotul meu are o sinuzita de f. mult timp. Oare acest lucru sa fi contat?
Ceea ce vreau eu sa mai intreb ar fi: astept sa treaca cele 21 zile in care nu am voie sa fac efort fizic...si apoi ce fac? Trebuie sa-mi fac din nou toate analizele? Cu ce sa incep?
In asteptarea raspunsurilor voastre,
Multumesc
Cata

Mergi la inceput

stiti cumva cam cat costa analizele pe care va trebui sa le fac?

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Catalina, stiu ca doar cine trece prin asa ceva stie ce simti. Eu, Slava Domnului, nu stiu ce inseamna, insa finuta mea a pierdut 2 sarcini in luna destul de mare (parca amandoua in a 3-a). A treia oara a fost cu noroc. Are un baietel de 1 luna, superb (ca doar e finutul meu

Deci, nu dispera, inarmeaza-te cu rabdare si lasa ca are Dumnezeu grija sa ti se implineasca visul.

Multa bafta!

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Draga Catalina,vad ca ai inceput sa te simti mai bine.Si ca sa te fac sa te simti si mai bine iti spun ca in majoritatea sarcinilor oprite in evolutie domnii doctori habar nu au din ce cauza!Asa ca dau si ei cu presupusul...asta in cazul in care ti se spune ceva!Ca la mine nici cu presupusul nu a dat!M-a lasat sa presupun singura.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Fetelor am fost la medicul de familie, i-am povestit ce am patit si mi-a recomandat o "carca" de analize. Cred ca ma costa in jur de 4 milioane. Macar sa fie cu folos. Sotului meu nu i-a recomandat nimic. Nu trebuie?
Dati-mi vesti bune...
Catalina

Mergi la inceput

In general se presupune ca daca ai ramas insarcinata cu sotul tau dar ai pierdut sarcina atunci problema poate sa fie la tine.Abia in cazul in care nu ramai o perioada mai mare de timp insarcinata (da asta depinde si de virsta ,daca ai sub 30 ani atunci dupa citeva luni 3-6,daca ai peste 30 de ani atunci poate dura mai mult....)se recomanda si spermograma sotului.Sper ca ai inteles ceva ca am fost cam incalcita.
Te pup.

sheherezada

Mergi la inceput

In general se presupune ca daca ai ramas insarcinata cu sotul tau dar ai pierdut sarcina atunci problema poate sa fie la tine.Abia in cazul in care nu ramai o perioada mai mare de timp insarcinata (da asta depinde si de virsta ,daca ai sub 30 ani atunci dupa citeva luni 3-6,daca ai peste 30 de ani atunci poate dura mai mult....)se recomanda si spermograma sotului.Sper ca ai inteles ceva ca am fost cam incalcita.
Te pup.

sheherezada

Mergi la inceput