Copilasi de iunie-iulie 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by madic

PS : "spusei" mi-a ramas de la fetita nasilor nostri, care, crescuta fiind de bunicii din Oltenia, mi-a zis la mare : "fina, facui caca". La care maica-sa o corecteaza : "nu se spune asa, se spune - am facut caca" si aia mica :"fina, am facui caca" !

bai am ras de-am lesinat.....tare de tot...

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Magda,Elena- multumesc pt.raspuns .
Nu stiu ce are Mara ca de la inceputul verii nu mai doarme bine.Se tot trezeste plangand, iar de 2 nopti parca e un pui la rotisor asa se invarte in pat, iar din cand in cand se ridica in 4 labe sau in picioare si isi da drumul cand intr-o parte cand in alta.

Ama si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

carmen,ce multe schimbari in viata micutei maya!fara san,cu olita!mai,"facusi" fata mare!dar chiar,acum ce lapte ii dai?

as mai sta sa scriu,ca am citit tot ce ati postat.dar adevarul e ca nu prea am ce spune...si ma omoara spatele...asa ca ma duc...

pupici,

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Romana- Si eu am patit cu Mara cand era mai mica ca nu vroia sa mai suga la san ci tot se intrerupea si plangea sau odata, parca de Craciun n-a supt de dimineata pana seara.Eu am pus-o pe seama dintisorilor si a gingiilor dureroase.
Andra-am sora in Bucuresti, de aceea am intrebat de expozitie.Nu se stie niciodata, dar poate voi putea veni si eu la una din intalnirile voastre viitoare.
Crisa- si Mara mi-a aruncat papucii de casa in WC. Nici noi nu am renuntat la suzy.
Carmentza-as veni la intalnire dar sunteti cam departe de noi, care facem “naveta” Baia Mare –Cluj.

Ama si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

am facut azi poze alexandrei cu dona.le-am pus pe webshots...daca aveti timp si cheeeef....

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Ceau fetele, am intrat un pic pt. ca sint frinta si ma duc imediat la somn...cica am trebaluit azi
Alexandra ca-ti traiasca scumpetea,e dulce foc!!

Andra,pai cica ne-am vizitat neamurile(tot ce am apucat)..si cu cheful meu de a iesi undeva duminica iti dai seama ce bine dispusa am fost

Romana,daca m-as apuca sa scriu ce nazbatii face mitza mea as obosii scrind...pe scurt: nu sta 2 min.(cind doarme e super,atunci e liniste) a inceput sa se catere pe unde nici nu te astepti(pina sus pe masa mare),sparge ce apuca,alearga cu telefonu dupa mine sa fac "alo"...ce mai ma terorizeaza..abea astept sa vina buni s-o mai ia la ea sa mai respir ca altfel

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Dragi mamici .Motata mea e bolnavioara ,vad ca mai sint piticei blnaviori ,le uram sanatate multa.
A facut febra si ii curge nasul rau parca-i riu
Romana mi-am adus aminte de sora mea care are doua fete la distante mici ,sint doar 11 luni intre ele si le dadea la amindoua sa manince in acelasi timp.Cred ca ai momente grele,dar o sa treaca cu timpul si o sa uiti.
Adyna fata ta se catara deja ?A mea inca nu merge singurica .Alerg prin casa ca bezmetica dupa ea ca altfel cade si se sperie
Mai sint piptici care nu merg inca?
Crisa i-am cumparat azi motatei medicament de tuse ca saracuta se chinuie asa de ceva timp si acum are si febra.Fara sa mai astept ca doctorul sa-mi indice.
Va dorim intilnire placuta si bebeiilor bolnaviori insanatosire grabnica.Va pupam Catan si trupa de piticei.

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Eu ieri am fost iar suparata si nu am intrat pe forum ca m-am saturat si eu de mine sa ma tot plang. Vineri merg la medic si om vedea atunci ce si cum e.

Am citit in viteza ca ati scris, asa ca nu va suparati ca nu prea va raspund.

Ca sa nu uit, felicitari Mihaela pentru aniversare! Multi ani fericiti in continuare!

Catan, multa sanatate lui Cindy!

Carmenutza, bravo voua! Deci te-ai hotarat, incepi serviciul.

Mai cu Etno asta, sunt de groaza (parca si David a lui Bibi era fan). Ieri, cand am ajuns acasa televizorul era pe Etno si mama imi spune, inainte sa apuc sa intreb ceva (ca ii e frica de mine ), "sa stii ca nu eu l-am lasat aici, Maria a ales programul".

Bibi, daca eu eram aia cu lista lunga de cuvinte, cred ca m-ai inteles gresit. Maria a avut cateva tentative (acum stau si ma gandesc daca nu sunt eu nebuna si mi s-a parut), dupa care ...liniste. In privinta cartii in care ti-ai pus asa multe sperante, sa stii ca eu am crezut ca am avut o revelatie cand am citit-o, dar efectul nu a durat . A doua zi eram la fel de "exigenta" cu Doru, care nu gandea ca mine.

Romana, felicitari pt. micul crestin! Sa stii ca Maria are 5 dinti, dar i-au iesit doua masele. Ma ingrijorez si eu putin ca tare a ramas in urma cu dintisorii.

Dar sa va spun care e problema noastra la ordinea zilei: Maria ar manca non-stop. Am zis ca nu o sa ma mai plang de faptul ca mananca pt. ca am aflat si eu cand a fost bolnavioara cum e sa nu iti manance copilul, dar ea nu se mai opreste. Cam asa arata meniul ei zilnic:
Dimineata (ora 7-8) - 250 ml. lapte + paine cu unt/paine cu fagaras/paine cu unt si miere/paine cu unt si gem (singura masa la care ii dau paine, exceptand painea pe care mai reuseste sa o fure ea sau pe care o mai primeste cand mergem prin vizite )
Gustare (ora 11) - o banana
Pranz (ora 2) - supa/ciorba, diverse mancarici speciale (piureuri de legume, pilaf, dovlecei/ardei umpluti etc), o cana de suc proaspat de fructe
Gustare (ora 5-6)- iaurt cu mar sau alte fructe (f. rar iaurt cu biscuiti)
Seara (ora 8-9) - budinci/mamaliguta/placinta/fructe (in functie de consistenta meselor de peste zi) + 250 ml lapte la culcare.

Eu zic ca mananca f. mult, dar avand in vedere ca ii gatesc (de fapt, mama ii gateste) dietetic si ea e mancacioasa, asta e ma obisnuisem. Cand plecam pe undeva ii mai dau sa rontaie si biscuitii (dar incerc sa evit pe cat posibil). Dulciuri ii dau rar si doar facute in casa (de ex. placinta cu mere - aseara). Cu toate ca dupa cum vedeti, mananca destul, dupa ora 5 dupaamiaza ar manca in continuu. Plange si se milogeste ca un catel la toata lumea sa ii dea sa manance. Nu te mai poti intelege cu ea. Problema e ca la noi bucataria comunica cu camera de zi in care o tinem pe Maria si daca s egateste sau mananca cineva, maria e disperata. Ieri imi venea s ao bat. Pana la urma ii mai dau cate ceva, dar doar legume si fructe (ieri rosii, mar, pepene galben, ca am avut musafiri care au venit cu fructe). Ce ma fac cu mancacioasa?

Va pupam
Cornelia si Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

CATAN multa sanatate lui Cindy. Cum v-ati procopsit cu raceala? S-a stricat vremea pe la voi?

PUFULET vezi ca au dat aseara un reportaj la televizor, spuneau ca dupa 1 ianuarie va fi mult mai greu de dat examenul auto. Vor fi vreo 4 probe de traseu: condus noaptea, condus in zona aglomerata, condus pe drum national si parcari de diverse feluri, toate cu examinatori diferiti. Asa ca vezi poate reusesti sa dai examenul inainte...

POJOGAM cu ocazia aniversarii, sa aveti parte in continuare de o viata lunga si fericita impreuna.

Mai fetelor ce tot ziceti de Andra pe prima pagina, ca eu am cautat si nu am gasit?

CARMENUTZA felicitari pentru succesul cu intarcatul. Fata mea nu bate, dar in schimb musca foarte tare, de pe unde apuca ,. Si culmea este ca o face cu afectiune, adica dup-aia rade...

CORNELIA s-a intamplat iarasi ceva? Nu te teme sa iti versi oful, daca te ajuta, noi te ascultam . Iar cu mancatul, eu zic sa te bucuri, uite ce trag bietii Pojo cu Flaviu .

BIBI eu zic sa alegi varianta cu "nu ne plictisim impreuna", nu pe cealalta . Din cate te vad eu pe aici pe forum, tu esti si o tipa foarte decisa care spune lucrurilor pe nume, nu prea te vad impaciuitoare. Daca si consortu' e la fel, nu e de mirare ca mai ies scantei. Dar lasa ca astea dau sarea si piperul unei relatii .

Stefania a inceput sa recunoasca obiectele si sa asculte de comenzi. Ieri i-am zis sa imi aduca telefonul rosu si mi l-a adus, il pune la ureche, bine mai pune ea la ureche si piesele de lego , i-am spus sa se duca la masinuta si s-a dus, taica-su o trimite la mine si vine...

Si ea e un pic guturaiata, ii curge nasul non-stop, dar din fericire nu a facut febra. Eu nu i-am dat nici un medicament, stam numai cu pompita de nas -- care mai nou o distreaza, de unde cand era mica plangea cand o curatam, acum rade cu hohote cand se depresurizeaza si suiera .

I-am cumparat ieri ghetute de toamna, o minunatie, de la Crido. Sunt rosii . O sa fie precum motanul incaltat, dar daca nici acum cat e mica nu o imbrac colorat...

Va pupam si multa sanatate copilasilor bolnavi.

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogao spune:

Va multumim tuturor de urari desi noi nu stim daca aniversam sau comemoram o asemenea lunga relatie (in afara de cei 9 ani de casnicie mai avem 5 in ilegalitate).
La capitolul Flaviu (84cm si 11,5 Kg) dupa cum scria si Mihaela bb face pisu' la olita la cerere, realizam constructii mai mult decit abstracte din cuburi lego, rasucim in mod periculos tv pe stand-ul lui (desi e mai greu tv ca bb), manevram constiincios telecomanda si fredoneaza cind ajunge pe un post cu muzica (Eu nu am memorat Etno), iar ieri l-am pus in cada sa facem baita iar bb a inceput sa se spele singur. Mai avusese el tentative sa se spele pe fata, dar acum chiar era coerent: muia o mina in apa se freca cu ea pe burtica si dupa aceea dadea cu sapun... am ris cu usoare lacrimi. Ii place sa se incalte cu pantofii mei care nu sunt chiar masura lui si merge prin casa cu cazaturile de rigoare. Se urca singur pe scara sa manince struguri, ii plac excursiile in pod si beci. Si el ne mai pocneste cu palmuta.
Si alte boacane dar sa nu ma intind ca termin partea 29....

Mergi la inceput