Copilasi de iunie-iulie 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Hai ca mi s-a prins pilaful de cratita cit am stat eu pe internet. Am reusit sa vad si eu ceva poze.

Crisa si Cornelia sinteti niste mamici foarte frumoase, iar copii sint tare dragalasi. Si Cristi e cam la fel ca si Tudor , ma refer la constitutie. Oricum in comparartie cu Maya a Carmenutzei Cristi e un slabanog si ma tot chinui sa-l ingras. Nu prea reusesc.

Am vazut si o poza cu Carmen sotul ei si fetita . SInteti o familie superba. Va doresc sa aveti mereu concedii la fel de frumoase ca si cel de anul acesta.

Mihaela:
Felicitari pentru aniversarea a 9 ani de casnicie. Mai dar poate ca Flaviu nu maninca din cauza dintilor care ii ies. Eu zic ca daca va continua sa nu maince , macar sa-i dai ceva vitamine sa nu se anemieze sau sa pateasca altceva. Noua pediatra ne-a recomandat VI-SOl. E un sirop cu gust de portocale ( cam scirbos dupa gustul meu dar lui Cristi ii place sa ia tot felul de medicamente si siropuri).

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Bravo Andra ca ai completat tu lista, aseara imi jucau ochii in cap ca sa o fac eu. Si bravo iarasi ca ai scris toate datele intalnirii, acuma sper sa nimeresc si eu mai repede.
Mai, citind mesajul tau cu plecarile, imi vine sa bag asta ca a trecut vara si nu m-am mobolizat destul. Dar deja am planificat cu Alex o iesire la munte cu plozii cat de curand.
Madic, iti inteleg vigilenta acuma, dar nu te lasa marcata de incident. Fa cum iti spune in general instinctul cu Mariuca. Ma bucur ca e bine si ca va vad duminica.
Romana, sa-ti traiasca noul crestin si sa fie sanatos! Cat de greu trebuie sa-ti fie... dar sa stii ca mesajele tale aproape mereu suna optimist. Numai bine tie si piticilor! Cat despre Oana, daca e sa aleaga intre amenda si papusa, parca vad ca ne golim buzunarele, poate doar daca papusa e Batman, Superman sau mai stiu eu ce aratare luptatoare.
Va pup pe toti si toate si revin eu.

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Am uitat sa felicit vedeta topicului, Luca, prezent pe prima pagina. Noroc cu Bibi ca ne-a zis.
Bravos!

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele fete,

Abia astept sa ne vedem. Bineinteles ca il iau si pe sot cu mine (singura problema era sa fie in Bucuresti, ca altfel.... ii arat io lui). Noi suntem golani mari. am araruncat in WC: pe Mumu (un ursulet de plus), pe liliac si o bluza de-a lui tati. Deschide absolut toate usile din casa. Cand iesim afara casa e cu ... in sus (stiu ca nu va e straina imaginea asta).

Alina, ce bine ca Alexandra a renuntat singura la suzy. nu cred sa avem si noi asa noroc.

Elena, cum te-ai gandit tu ca nu stiam io ca Macaita e al tau????? Ca am sris si io repede in viteza Matei? Se poate? Am murit de ras la faza cu Macaita cand o imita pe Oana cum rade. a venit repede si sotul sa vada de ce rad cu asa pofta.
Noi suntem patru frati. Sora-mea care e cea mai mare ii punea pe ailalti doi (eu eram prea mica) sa faca toate prostiile posibile din lume si ei ii executau ordinele cu cea mai naiva privire. Asa ca asteptam cu interes ce-o sa-l mai invete Oana pe Micaita (dupa pupat).
Ce nasoala faza cu Alex. Frate, decat sa te duci la spital mai bine iti dai una in cap. cred ca totusi ar trebui sa-si faca niste analize mai amanuntite.
La faza cu oana si ambulanta, ce sa mai zic... noi avem o prietena, doctorita pe salvare la Slobozia si ne zicea cate apeluri aiurea primesc. Ma gandeam io atunci cine or fi nebunii aia...

Cornelia, iar incepi cu Mariuca, ca nu face si ca nu drege??? Sa v-o spun: zicea de mine, care ma minunam de cate face Maria, ca nu trebuie sa zic ca nu face chestiilea astea si Tudor. Mai, lasa copilul in pace!!! Burtica ce face? Acum avem alta gravidutza de care trebuie sa avem grija!!!
De faza cu aragazul, ce sa mai zic. Am ramas muta. Doamne, bine ca nu ati patit nimic. Poate aduceti un preot sa va citeasca ceva.

Andra, ma mir ca barbatii vostri nu sunt acum impaiati. Macar v-au dat bani seriosi de cumparaturi? Multumim de complimente.
Spor la cand v-oti apuca. Parerea mea, nu ca m-ai fi intrebat, e sa mai stai un pic (macar pana de anul nou) sa se mai mareasca un pic Luca. Nu da cu pietre, te rog!!!

Bychi, zici ca tiberiu pupa fata... Ei, bineinteles ca nu e el de vina ci ea... He, he, abia astept sa sara mamicile de fete pe mine.Nu ma admira prea tare ca sunt harnica pentru ca am pe cineva care ma ajuta de luni pana vineri si in weekend cand mai am nevoie sa o las cu tudor.

Kehleyr, ce frumosi sunteti!!! Ce dor imi e de mare cand vad asa poze!
Spor la scapt de suptul degetului. Chiar sunt curioasa daca merge metoda (nu ca am fi interesati direct).

Madishor, cand am auzit de casute eu am crezut ca sunt ca alea din parcul Chitila (am ajuns acolo cand l-am dus pe Bodo la tuns). Sunt ca niste case pentru pitici. Imi veneau pana la piept, au o portita si o fereastra laterala. Tudor intra in ea, statea la fereastra, mai iesea pe portita. Era incanta de ele.

Amik, e rau intr-adevar cu bunicii ca rasfata copii dar si fara e si mai rau. Trebuie si tu sa te mai odihnesti, sa mai va ganditi si la voi.

Bibi, zici ca a fost rafuiala mare. Io nu stiam ce e cu tine. E greu intr-adevar cand apar copii, mai ales pentru mamici. Eu cel putin am boierit-o (vorba vine) 11 ani inainte sa il fac pe Tudor. Abia acum am inceput sa ma obisnuiesc cu programul asta si repet, am ajutor.

Pufulete, bafta la scoala. Eu am avut norocul sa dau examenul in Pitesti in 1995, dupa ce facusem scoala de soferi in Bucuresti. iti dai seama ce diferenta de trafic...

Magda, va doresc sa va faceti bine pana duminica desi la rosu in gat cred ca dureaza mai mult. Ati trecut pe antibiotice?

Pojo, bafta in continuare cu suzy mai ales acum ca va ies atatia dintisori o data. Sa stii ca Tudor cand a fost racit a mancat foarte prost (si in general cand e bolnavior, de fapt asta e un prim semnal la noi). Mortala faza cu olita, o sa incerc si eu (de distractie).
"La multi ani" de casnicie in continuare. Sa va dea Domnul multa intelepciune si o viata frumoasa impreuna (iti urez de acu ca baba uita).

Romana, ce bine ca l-ai botezat si pe Alin. Multumim de urari si iti doresc sa ai putere multa ca puii au tare multa nevoie de tine. Io insist (ca prostul, cum se zice) sa te duci o perioada la Cluj, sa mai prinzi si tu puteri.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Iate-ne ajunse acasa dupa o saptamana incununata de succes..in sensul ca ...da, da...am reusit..suntem intarcate...nu-mi vine sa cred ca a trecut o saptamana si puiutza mica nu mai suge....se pare totusi ca a fost afectata de marea schimbare caci nu mai vrea sa zica MAMA...de vreo saptamana numai pe ta-su il stie..il striga, il recunoaste in poze....de ma-sa nimic....sper sa nu o tina mult ca m-as oftica.
Si acum ca tot nu mai este dependena de "fusta" mea...am trimis-o cu bunica in parc, dupa care merg amandoua la bunica si o vom pescui de abia diseara cadn vine Razvan....este prima zi cand stau fara ea.....hmmm...ce sa zic nu este tocmai rau, ..oricum trebuie sa obisnuim amandoua ca peste vreo 2 saptamani incep serviciul...de abia astept.
Acum nici nu se mai trezeste noaptea, decat 5 min. ca sa ceara apa...bea putin..asa adormita si se culca singura la loc....asta mi se pare mare realizare, dupa ce 1 an de zile m-a trezit de cateva ori pe noapte..
In continuare rade in somn in hohote, vorbeste....
Si face numai tampenii....baga rufele din masina de spalat in castronelul cainelui pentru apa, umbla dupa ea prin casa cu o coada de matura de zici ca este micul Ninja.
Este fan...da fan , nu gluma "La Familia" ..au o melodie " E foame de bani baietzi" - invatata de al meu frate..si cand o aude e realmente disperata...inatai incepe sa zambeasca dupa care danseaza intr-un mod total sepcial...mai hip-hop...cu mana in fatza, se invarte pe loc, isi trage pantalonii de tur....si se apleaca in fatza ..cumva pe vine si aplauda....este totala.

Altfel, au observat bunicile ei in tandem ca fetei ii place sa asculte programul Etno....n-as putea sa va explic cum, ca altfel nici una nu-l urmareste....asa ca acum fata mea adorme numai cu Etno....sper sa nu o tina mult faza asta ca nu ma vad cumparand cd cu muzica populara ca nu mai are copilu ce sa asculte.

Andra, bai ce misto de voi ca aveti gasca de parinti cu pitici....si ca mai si plecati impreuna....Bravos....Mie imi plac intalnirile astea cu peripetii....haioase foc.

Bibi, so asta era buuuuba.....bine ca a trecut ...da cred ca ai fost ceva afectata daca nu ai mi intrat tu pe forum, ba mai mult ti-ai cumparat si lectura de specialitate....pe aia cu femeile de pe venus am citit-o si io...da' nu aveam probleme de gen, asa ca am tratat-o mai in gluma....nu ca sfaturile nu ar fi utile...Sa inteleg sa la intalnire veniti in trei?

Pufuletz, bafta cu scoala de soferi.Voi de ce nu venitzi la intalnire?

Elena, mai potoliti-va frate odata cu salvari si doctori...ca innebunesc cand te aud....gata...asta a fost ultima data, promitzi?!

Mihaela, Felicitari pentru cei..9 (wow) ani de casatorie...sunteti un cuplu reusit si aveti un copil pe masura.Data viiotare sper sa nu mai ratezi intalnirea....si poate o programam si noi mai din timp, ...poate chiar luna viitoare, de ce nu? ca acum de abia ne-am adunat toate pe la "casile" noastre.

Madic, bine ca Mariuca este bine.....aveti grija.

He, he..ce bine este fara copil...stau si butonez pe forum....

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Andra, si multumesc mult de informatii, daca ai, adu-ne si poze duminica sa vizionam la fata locului, ca eu, cum spusei, nu mai am acces la webshots. Ai fost o draguta ca nu m-ai tras de atentie.

Dana, scuze de confuzie, dar e scuzabil, la cate nopti nedormite am la activ.

V-am pupat.

PS : "spusei" mi-a ramas de la fetita nasilor nostri, care, crescuta fiind de bunicii din Oltenia, mi-a zis la mare : "fina, facui caca". La care maica-sa o corecteaza : "nu se spune asa, se spune - am facut caca" si aia mica :"fina, am facui caca" !

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Tot eu ('roza, saraca).

Andra - felicitari pentru fotomodelul de Luca!

Mihaela si Ovidiu - la multi ani fericiti impreuna si sa va bucurati de Flaviu ca si pana acum!

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

na, ca am uitat sa va zic ce ma doare cel mai tare...Maya se bate si ne bate si pe noi..nu glumesc. Zilele trecute era la Razvan in brate si eu tocmai ce o certam ca nu's ce facuse....eu spun "nu e voie, bla-bla"...si ea jap...imi arde o palma pe fatza.....Razvan ii spune "de ce o batzi pe mami?, nu e frumos bla-bla..." nici nu termina bine....jap si lu' ta-su o palma.....
Bai si asta nu ar fi nimic..da' isi trage si ei pe fatza...eu o vad si ii spun.... ca nu e voie...si ea ramane cu mana lipita de ureche si zice " Alo" ca si cum tot eu sunt nebuna....de ce sa o cert ca ea doar vorbeste la telefon.....tot timpul repeta figura cu " alo" cand o vad cum isi cara palme....ca nici nu mai stiu cum sa reactionez..uneori am senzatia ca face misto de mine.

Una peste alta, n-am nici cea mai mica idee de unde a invata sa se palmuiasca, si ne mai intreba si bunicii " da' cine a invata-o sa -si dea palme?"...auzi intrebare..de parca o invata cineva special sa faca treaba asta sau cine stie poate cred ca noi ne batem prin casa sa ne scoatem ochii.

M-am gandit sa nu o mai bag in seama cand face asa....poate ii trece "turbarea" asta...

aaaa...si azi ne-am cumparat olitza....de maine incercam sa o si folosim...

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Carmenutza: si Alex isi cara paleme peste fata si urechi, dar eu nu-l bag in seama, decat daca persista. Dar, oricum, din ce in ce mai rar.
Andra: felicitari pt aparitia de pe prima pagina. Iti seamana bine juniorul.
Crisa: da, am trecut pe Ospamox de aseara, pt ca tuseste ca un magarus. Si toata noaptea a avut febra, mititelul, iar spre dimineata a scazut. Pana duminica sper sa se amelioreze. El e tare vioi si papa in acelasi ritm.
Flaviu: "La multi ani" parintilor tai si apuca-te de papat ca mami e tare suparata din cauza asta.
Astazi la pranz Alex s-a sculat cu mult mai devreme intr-un planset cu sughiuri ca abia l-am potolit. O fi visat ceva urat, moaca lui mama.

Magda si bb Alex puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

TZA: Si Cristi imi ia coda de matura ( pe care o folosesc si la mop) si umbla cu ea prin casa. Am ascuns-o acum ca ma exaspera ca o lasa pe unde nu te astepti.

CRISA: Nu ma duc la Cluj deoarece e mai bine asa singura. Sint stapina pe situatie si la propriu si la figurat. M-am obisnuit. E drept ca uneori am niste zile imposibile dar am si zile fericite. Azi la prinz cu o mina ii dadeam lui Cristi pilaful si cu alta lui Alin biberonul. In final toata lumea a fost multumita. Mi-ar fi greu sa ma mut cu catel si purcel acum la Cluj. Toate lucrurile sint aici. Asta e … locul nostru e acum aici … si apoi ce-ar face sotu’ fara noi? Prea multa libertate pentru el.

Si ca sa dovedeasca marele adevar ca barbatii sint stapini pe telecomanda, Cristi a luat telecomanda , s-a urcat in patul nostru si s-a sprijinit pe perne sa stea si el comod sa se uite la televizor. La faza asta il imita pe sotu’.
Dupa ce il schimb de scutec , il imbrac si se vede iar pe picioarele lui ia scutecul de un colt si se duce cu el in baie sa-l puna in punga unde adunam scutecele murdare. Ce copil ordonat am.

Cine mai e doar cu 4 dintisori? Cristi are doar doi sus si doi jos. Nu stiu cind o sa-I iasa si ceilalti , dar saliveaza intr-una.

MAGDA: Sanatate puiutului.

ANDRA: Bravo pentru fotomodel. Arata asa de mare in fotografia asta, nu ai zice ca are doar un an si doua luni.

Mai Alin asta a inceput sa rida cu hohote. Asta cind plinge …plinge si cind ride ride nu gluma. Toate le face in mod serios. Daca se simte bine e asa de vesel si e numai zimbet, dar si cind e suparat ne stiu toti vecini. Poate v-am spus ca intr-o zi mi-a sunat la usa o vecina sa vada ce se intimpla, daca am nevoie de ajutor ca nu se mai oprea Alin din plins de o ora. Ei... dar atunci era mititel avea doar 7 saptamini. Acum e baiat mare ... simbata face trei luni.

Hai ca astazi am stat mai mult pe net ca au dormit bine astia micii. Cine stie cind o sa mai prind astfel de momente .Acum ma duc sa spal jaluzelele din bucatarie ca le-am pus la inmuiat de dimineata.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput