Copilasi de iunie-iulie 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Foarte pe scurt ca e tarziu si eu nici acum n-am plecat de la birou. scuze am frunzarit postarile voastre, n-am vazut poze, dar recuperez maine.
Acum posteaza Bibi venusiana, caci barbatii sunt de pe marte si femeile de pe venus, si iaca asa va spusei si care-i buba mea. Mai in gluma, mai in serios acum sunt in terapie intensiva, ieri am intrat intr-o librarie, am cumparat doua carti, una intitulata cum sa salvam relatiile cealalta aia cu barbatii sunt de pe marte...etc.
Ce zicea Dana? Ca noi daca nu ne omoram , sigur nu ne plictisim impreuna? Dana, draguta mea, musca-ti mama limba!

Acum raz, da` trei zile n-am mancat, n-am dormit. esentialul este ca suntem OK, da a fost furtuna mare.

Cu IOR si eu, dupa ce-am citit patania Mariucai,m-am cam ingrijorat, mai ales ca eu am propus locul asta, la casute. eu zic sa mai discutam. De venit venim sigur.

Andra, pe flacaul tau, cu toata depresia mea, tot l-am admirat pe prima pagina. Misto tare!

Cornelia, revendica-ti soro chestii mai frumoase, nu depresiile. Nu stiu daca te intrec dar de cand te stiu te-am secondat serios

Nu stiu cine zicea ca nu-i vosbeste domne` copilu`, da` dupa aia nu se mai termina lista cu cuvintele din vocabular. Ia cititi aici lista cuvintelor lui David, dar va rog, cu atentie mare ca sa nu uitati!!!
Pa-pa - adica la revedere
u-u
a-a
Ei?!? Ie ca-i cel mai evoluat?

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Tineti-mi pumni ca m-am apucat de scoala de soferi.E destul de greu sa inveti cand ai copil mic.
Unde are loc Baby expo si in ce perioada?

Ama si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

pufulet: Baby-expo: 24-26 sept, la Polivalenta, orele
10-19. Bafta la condus.
Bibi: sper sa-ti revi cat mai repede. Stii ca dupa furtuna nu se poate sa nu apara soarele.
Dana: am vazut toate pozele si sunt superbe: bebelusii sunt frumosi foc , peisajele minunate. Cred ca ati petrecut, nu gluma.
Sunt suparata ca Alex are febra. Cred ca este de la gat. Si trebuia sa facem si VARIL-RIX-ul.
Si eu cred ca am sa vin cu sotul, ca altfel nu am cum sa ajung si plus ca Alex nu sta locului.
Va pup ca plec sa vad ce face juniorul

Magda si bb Alex puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Salutare tuturor!
Am vazut pozele puse de Crisa cu Tudor si Mariuta. Mai, pe onoarea mea de nu fac astia doi mici un cuplu rapitor. El serios, bronzat, protector (sa vedeti cum ii tine carutul), ea zulufata, blondina, palariata si cu mutrite. Ce mai, mamicile astea ale lor va spun eu ca au pus de-o incuscreala. Sa va traiasca, fetelor, sunt frumosi si simpatici foc.
Cornelia, eu zic ca Mariuca vorbeste bine. Pai tu ce ai vrea sa zica? Si apropos de plans noaptea, si Mihai prezinta aceleasi simptome, pesemne din solidaritate. Pupici si ai grija de burtica!

Si ca sa nu o las singura pe Cornelia in seria "sanatosi sa fim ca necazurile curg", ma inscriu pe lista cu una bucata ambulanta chemata de urgenta pentru Alex, care n-am inteles pana la urma ce avea. Oricum, durere groaznica de cap, stomac si o fata alba ca varul. Cica n-are indigestie, n-are hepatita, n-are nimic, domne, ce daca nu se ridica din pat? Las ca-i fac un algocalmin. Si i-a facut. Abia pe seara si-a facut efectul. Offf. Si pe omul asta nu stiu daca l-am vazut in 13 ani de cand il cunosc bolnav ca azi.
Si sa va mai zic o faza apropos de 112 la care am sunat azi. Stiti ca e apel de urgenta. Bun. E, fiica-mea e abonata la ei si am aflat si noi recent cand a intins coarda si a sunat din nou la ei de pe mobilul meu. Cu aceasta fericita ocazie probabil ca tre sa ma pregatesc de o amenda dragalasa ca si ea cand m-a informat candid "pai eu sun tot timpul la ei, mai ales cand sunt cu buni acasa".

Andra, aventura in toata regula ati avut voi. Trai pe vatrai. Iti spun sincer ca eu nu ma mai incumet ca altadata sa plec cu copilul, habar n-am de ce. Pe Oana am dus-o de la cateva luni pe munte, dar acum, probabil pentru ca sunt doi, numai gandul sa ma trambalez cu ei imi da ameteala. Bravo voua!!!
Bychi, romanta serioasa sub clar de felinar!
Ca sa ma elucidez si eu mai bine, zi-mi si la cat se scoala de regula dimineata Tibi. Mihai se trezeste pe la 6-7 si pe la 10 e deja mort de somn. Nu prea intrezaresc sperante sa-si scoata curand somnul asta.
Dana, or fi ele multe pozele, dar sunt extrem de reusite. Stefania a crescut atat de mult de la ultimele poze si e tot o frumoasa. Splendide pozele si vacanta voastra pare la fel.
Amik, bunicii sa traiasca, dar sa mai respecte, frate, si regulile parintilor. Si copiilor mei le cresc cornite pe la bunici. Ba, chiar le sufla in ele. Dar sanatosi sa fie sa ne ajute!
Aha, Bibi a fost in duel cu consortul. Te consoleaza ca si noi tocmai am astupat tecile? Nu, stiam eu, dar pe cinstite si pe bune, probabil ca va trebuie si voua o minivacanta. Femeile sunt de pe venus si barbatii de pe marte e buna de lecturat si de luat aminte, dar nu-ti pune sperantele in ea, tot mai buna o vacanta.
Pufulet, iti tin pumnii cu scoala! Faci o treaba buna.
Baby expo este in zilele de 24, 25, 26 sept, intre 10-19, la sala polivalenta. Numai bine piticutei!

Si sa va mai zic o faza cu Mihai, ca saracul numai despre el nu mai apuc sa scriu , o imita pe sora-sa care atunci cand rade in hohote isi da capul pe spate. Face si el la fel, doar ca nu mai reuseste sa si-l mai ridice si de regula ajunge in pod. Si ca tot zicea Carmenutza ca Maya se suie pe catel, saracul catel, fii-miu se suie pe sora-sa. Pe capul ei daca e culcata, pe piept, cam ca pe bulevard, iar tolomaca cealalta, pentru ca e "Romeo al meu", ii suporta cele 9-10 kile cu stoicism.
Cam asta ca m-am intins prea mult.
Pupici

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Am preluat ultima lista de la ultimul topic. Probabil nu sunt trecute toate mamicile si toti copilasii, dati de stire, sau si mai bine, copiati lista si adaugati. Si sa avem grija sa copiem mereu ultima lista ca sa nu pierdem actualizarile.

01 iunie Alex si mami Marina
02 iunie Selina si mami AdynaB
04 iunie Diana si mami Denisa
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Denisa Maria si mami Calina73
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
22 iunie Marius Cristian si mami Romana
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Mihai si mami Kara
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor
06 iulie Cindy si mami Catan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
11 iulie Maryam si mami Dana (Waspy)
14 iulie Sara si mami CorinaElena
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
18 iulie David si mami Salina
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena ltd
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Simona Andreea si mami Gianina
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
25 iulie Hugo si mami Didita
27 iulie Paula si mami Maria
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Alexa si mami DianaP
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

25 iunie Alin Ioan si mami Romana....junioru' gastii(2004)

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Dragelor dragi imi lipsiti teribil daca nu va citesc cateva zile...
Si ma gandesc cu jind la intalnirea vostra. Aglomerate evenimente sunt acum; noi serbam pe 23 sept 9 ani de la casanicie(doamne cum am rezistat?!) si pe 27 e ziua finutei noastre care face 7 anisori...Eu una le-as lasa pe toate balta si as trage o fuga la Bucuresti. Trebuia sa fiu si eu pe faza cu intalnirile astea. Poate mai faceti una luna urmatoare sau e cam devreme de spus ?!
Crisa sa stii ca ne descurcam mai bine decat ma steptam,cu somnul nocturn fara suzeta...bine nu doarme continuu dar atunci cand plange si eu bagam suzi, insa acum ii spun sa sunt cu el,il iau uneori in brate sau il mangai, ii dau ceiut si daca nu cedeaza ii dau un pic de lapte si atunci tace. Din cauza nemancatului sau se trezeste ca la 6 luni din 3 in 3 ore si fara lapte nu tace. dar depasim noi si asta... cu cat lasi suzeta mai mult cu atat despartirea e mai grea. Si gandeste-te ca lui ii ies si 2 masele o data +un canin.
Alinutaasa imi plac copii care fac "nefacute"... sunt tare dulci cu poznele lor nevinovate. Mi-ai amintit de o amica amea care are un baietel doar cu o sapt. mai mic ca Flaviu. si a venit pe la noi intr-o zi in care tatal meu il instruia pe Flaviu cum sa bocane cu un ciocan si ce sa faca cu un patent...Curios copilul s-a dus si el sa vada ce si cum...Si tatal meu i-a dat si lui un ciocan in mana. ei, in momentul in care Andrei a pus mana pe ciocan, s-a dus direct in nas dupa ciocan pt ca nu l-a putut tine in mana deloc. faza a fost haioasa tare pt noi care i-am vazut toata greutatea corpului ducandu-se dupa mana ce tinea ciocanul.
Carmenutza sa stii ca moata ta aduce si cu tine chiar daca amprenta tatalui e de netagaduit.
Cornelia ma alatur si eu sa spun cate de bine imi pare ca esti insarcinata si sunteti sanatosi.
KehleyrChiar azi am fost iar la alt dr sa vedem ce e, ca ieri am plans de suparare ca a mancat doar struguri. Si ne-a zis ca are nitel rosu in gat si de aici ar putea fi problema... dar eu nu sunt f covinsa ca e de aici. Oricum am inceput sa-i dau:Ca +vitamina C, mai tarziu Fe si complexul de B-uri insa pe asta il ia greu tare ca nu-i place in orice i l-as pune. Azi a mancat doar la 12 orez cu lapte, si pana seara a mai mancat un strugure. si asta a fost tot. Dr, care si o cunostinta de altfel ma suspecta ca nu-i diversific mancarea sau nu gatesc gustos. Asta e culmea, cand te gandesti ca eu stau in bucatarie si nu mai stiu cate sa-i fac ca sa pape.Si prietenul lui Flaviu, Andrei papa ce gatesc eu desi ala e si el sclifosit.
Bibi cartea pe care o citesti cu venus si marte e f buna si mai sunt cateva de acelasi autor pe aceeasi tema. Insa uneori e greu de aplicat sfatul pe care-l primesti. Tare mult as fi vrut sa vad daca David seamana cu Flaviu... Dar poate cu alta ocazie.

la capitolul vorbit nu sunt departe de ce spunea Bibi doar cu adaugirea: ap=apa,dai,da,vava=vaca si af =cal sau orice obiect pe care il reconsidera el.
Am o bucurie insa, asa pe esteptate am descoperit ca Flaviu poate face pipi la olita atunci cand ii spun. numai ca nu sta asa in fundulet ci se ridica in picioare cu olita intre ele, cu o mana in sold si se screme uitatndu-se la "ea" sa iasa ceva... si iese! apoi e bucuros agita oala si daca nu esti atent, continutul e pe jos sau pe el. Insa cu kk, desi stie ce e, nu vrea la olita.
In rest nu va mai bat capul cu ce nu mananca si ce nu face.. astept sa pot spune fara "nu".
Romana mama cum te mai descurci? mai e gelos Cristi? Si tu rezisti in continuare?
Bichy tu in BC nu mai vii? ca m-ai amenintat dar nu s-a concretizat.
Va sarut si numai bine.

Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Salutare fetele,

am revenit si noi dupa un sf. de saptamina cam plin,unde numai acasa nu am stat.Mai trebuia o iesire si la zoo pe care nu am mai facut-o din cauza vremii.In sf. stam bine si la capitolul mincare seara.

MIhaela,petrecere frumoasa itzi doresc

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

iata lista re-actualizata, cu Pufulet care nu aparea pe nicaieri:

01 iunie Alex si mami Marina
02 iunie Selina si mami AdynaB
04 iunie Diana si mami Denisa
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Denisa Maria si mami Calina73
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
22 iunie Marius Cristian si mami Romana
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Mihai si mami Kara
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor
06 iulie Cindy si mami Catan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
11 iulie Maryam si mami Dana (Waspy)
14 iulie Sara si mami CorinaElena
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
18 iulie David si mami Salina
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena ltd
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Simona Andreea si mami Gianina
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
25 iulie Hugo si mami Didita
27 iulie Paula si mami Maria
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Alexa si mami DianaP
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

25 iunie Alin Ioan si mami Romana....junioru' gastii(2004)

Asa, acum lista e completa, asteptam sa se completeze si lista cealalta, aia de intilneala...duminica, 26 septembrie, ora 17:00, parcul IOR, intrarea din intersectia str. Cimpia libertatii cu str. Baba Novac, la statuia lui Cuza.

Elena - eu am prins curaj cu iesirile dupa ce am vazut ca nu-i mare lucru, mai ales daca ai un caraus bun , esential in conditiile in care un bb de 5-6 kg presupune un bagaj de 30 kg (pat, carut, biberoane, cadita etc.) Acum chiar mi se pare fr. simplu, ca am scapat de unele hangarale (scuze daca nu se scrie asa, chiar nu-mi dau seama!) si exista borcanasele! Iar iesirile fac minuni ptr copii, se intimpla atitea in 2 zile de w-e cind sintem plecati, fata de 2 zile acasa!!...

AdynaB - pai si ce-ati facut in week-end?

Pojo - cred ca e teribil cu mincarea, nu stiu ce sfat as putea sa-ti mai dau si eu. Ai incercat mincarea la borcanase, unii copii o prefera, poate Flaviu e unul dintre ei. Sau Danonino, uneori cind Luca nu maninca, ii dau 3/4 lingurita mincare cu 1/4 danonino in capat ca sa simta gustul si maninca tot in acest ritm. Nu se intimpla des, dar e succes garantat. I-am dat si Danette de vanilie - la fel.

Crisa - mai Tudor cred ca o sa fie cel mai responsabil barbat din gasca! E scump foc! De perechea Mariuta nu mai zic, e o scumpete zulufata care-mi aduce aminte ca vreau si eu o fetita. Curind m-apuc, sa nu ziceti ca nu v-am zis!

Bibi - daca mai ai probleme cu dinsul, suna-ma, ca pot sa ma fac consilier, am si eu unul acasa din aceeasi specie... Simbata cind au plecat cu masinile ma gindeam: "ce animale sint barbatii astia, lor sa le fie bine, dupa ei - potopul! Si-am mai facut si eu unul!" Dar lasa ca astia facuti de noi vor fi muuuult mai buni, perfecti as zice. Oricum, toate ca toate, dar sa nu spargeti vesela!!!

Pufulet - vad ca-ntrebi de BabyExpo, de intilnirea noastra nici un cuvint... Daca esti prin Bucuresti vino si la intilnire!

Magda- deci inca un tatic la intilnire... Eu ii numar ca sa am un argument in plus ca sa-mi conving consortul sa vina si el.

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna mamici si pitici.

Mi-am mai revenit si eu, am citit toate peripetiile voastre, ca de ale noastre sint satula. Mariuca e mai bine, dar urmarea e ca, de unde eu o lasam libera sa cam experimenteze, chiar daca o mai "lua" citeodata, acum o tin in ham cind iesim la plimbare si i-am redus drastic posibilitatile de miscare libera.

Intai de toate, ne inscriem si noi pentru intilnire, dar n-am zis nimic pina acum pt ca in w-e plecam la Ploiesti pt ca e ziua cumnatului meu si cu ocazia asta ne vizitam si parintii, dar am vorbit aseara cu al meu sot si mi-a promis ca pina la 17:00 ne intoarcem, chit ca ne lasa pe noi in parc si duce el bagajele acasa.
Deci: duminica, 26 septembrie, ora 17:00, parcul IOR, intrarea din intersectia str. Cimpia libertatii cu str. Baba Novac, la statuia lui Cuza
1. Magda si Alex (0723.724.833 si 0788.624.833.)
2. Crisa, Tudor si Bodo (0722.656.416)
3. Elena, Mihai, Oana si Alex (asta e consortul) (0741.063.972)
4. Carmenutza, Razvan si Maya
5. Andra si Luca, eventual si Dan (0722386317)
6. Bychi, Tiberiu si Liviu (0722.533.445)
7. Madishor, Matei, Ana, (si cel mai probabil) Andrei
8. Madi si Mariuca (posibil si Dan) (0722-461.029)

CRISA - saru-mina de laude, si eu am fost tare mindra de rochita ei.

BIBI - nu stiu care e cauza la voi, la noi a fost o oboseala crunta, dupa balamucul cu cumpararea casei, curatenie, mutare, toate astea cu copilul printre noi, nopti nedormite de la dintisori + servici. Dupa certuri de care nu ne-am crezut niciodata in stare, am facut pace dupa ce-am fost o saptamina in concediu doar noi doi si apoi am mai lasat-o un pic pe Mariuca la mama. Bafta si te asteptam in forma maxima.

DANA - te-ai oferit mai demult (si eu n-am uitat) sa-mi dai si mie adresa de la pensiunea din Bran unde mergeti voi. Da-mi si mie te rog mai multe detalii, inclusiv nr. de tel, chiar si pe PM, pt ca vrem sa mergem la munte citeva zile la inceputul lui octombrie si nu stim incotro s-o luam.

CORNELIA - ma alatur si eu fetelor si te felicit pt bb 2.

Mor de ciuda ca iar ne-au taiat webshots-ul la birou si nu ma mai pot uita pe pozele voastre, dar imi iau revansa duminica.

V-am pupat.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

CORNELIA: Sa fie intr-un ceas bun si sa iasa un bebe sanatos si frumos si mai ales cuminte. Ai grija de tine si mai ales cauta-ti un medic bun care sa-ti urmareasca sarcina.

MADIC: E ingrozitor ce a patit Maria. Sper ca o sa-si revina repede si sa nu ramina cu urme. Cind am citit ce a patit am inteles de ce sotul meui vrea sa-l tinem cit mai departe de aglomeratie si de alti copii pe Cristi. Dar exista si un dezavantaj in asta deoarece e cam retras si nu se imprieteneste repede cu oricine.

BIBI: Ai cazut in depresie de toamna. Inveseleste-te ca acus’ acus’ vine Mos Craciun cu daruri si pentru tine. Iti doresc sa nu aveti furtuni pe oceanul casniciei. Sper ca nu de la ANL se trag problemele tale.

AMIK: Testu de sarcina a iesit negativ asa ca sint linistita. Tu ce probleme ai?

PUFULET: Succes cu scoala de soferi. EU nu am curajul sa ma sui la volan asa ca pas . Desi uneori mi-as dori sa am o masina , sa ma sui in ea cu copii si sa ma opresc intr-un parc deoarece de atita timp sint „prizoniera“ in casa ori pe langa casa. Ei dar speranta nu moare niciodata si poate vara viitoare mergem la mare.

ELENA_LTD: Decit o amenda mai bine i-ar trimite fetele de la 112 cadou o papusa Oanei ca poate asa scapa de ea.

MIHAELA: Cristi e gelos ... in continuare si devine din ce in ce mai gelos si isteric daca sint cu Alin in brate si nu-l iau si pe el. Nici nu mai am imaginatie ca sa-i dau ocupatie sa ma lase in pace. A rascolit toata casa. Mai nou ma musca si ma enerveaza cumplit faza asta. Incerc sa-i explic cu cit calm pot eu sa nu mai faca . Cind nu mai pot de nervi il pun la el in patut unde urla ca din gura de sarpe, dar ce sa fac. Uneori ma gindesc ca poate din cauza lui nu mai sta Alin in brate cind trebuie sa-si bea lapticul, ca prea venea el la noi si ne “chinuia” – ii dadea peste cap, il musca de picioare, il tragea de minuta…of…of.

ADYNAB: In sfirsit cineva multumit de copilas. Dar Selina nu face nici o boacana?

L-am botezat pe Alin simbata. A fost un plingacios. Nici nu se mai auzea preotul de tipetele lui. S-a linistit si a adormit doar dupa ce i-a dat cu mir. In tot timpul slujbei am stat cu Cristi in brate si o compatimeam pe nasa ca trebuie sa tina in brate un urlator grasan, mai ales ca e insarcinata ( o sa nasca la sfirsitul lui ianuarie).

Ma chinui cu Alin sa manince. Nu vrea sa stea in brate cind ii dau laptele din biberon decit daca e adormit si suge prin somn. Mai nou nici nu prea maninca. Doarme mai mult. Poate se gindeste si el ca e cam grasut si tine regim. Dar toate atsea ma fac sa am niste nervi, rabdarea mea e pusa greu la incercare. Practic toata ziua le dau sa manince cind lui Cristi , cind lui Alin. Printre picaturi fierb biberoane, ii fac de mincare lui Cristi si incerc sa maninc si eu.
Mai nou Alin doarme bine noaptea asa ca nu mai sint zombi, dar ziua sint foarte prinsa cu activitati. Nici nu reusesc sa vad pozele copiilor vostri. Poate o sa recuperez.

Va pupam Romana , Cristian (22.06.2003) si ALin (25.06.2004)

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput