Copilasi de iunie-iulie 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Tot pe fuga caci pe mine cand nu ma coplesesc problemele personale ma asasineaza cele profesionale(Uau!)
Oameni buni, ramane IOR, duminica, ora 17,00 statuia lui Cuza?

Cornelia, si david e ciclic intre-ale vorbitului. Cand zic, stai asa ca acu zice ceva, cand o da iar in a-a, u-u. un lucru este insa clar. Atunci cand David sta la Breaza face progrese mult mai mari intr-unj timp mult mai scurt. iar ma apuca pandaliile pe nana cu "neste treburi" ale ei si altele

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Elena, Tiberiu se culca seara pe la 22, cel mult 22,30 si doarme pana la 7 sau 8 sau 9 sau chiar 10. Nu are ore fixe de trezire si nici nu m-am prins care e cauza somnului mai scurt sau mai lung. Cand se scoala la 7, pe la 11 da semne de oboseala, dar nu il las sa doarma. De regula suntem afara pana pe la 12.30, apoi papa de pranz si nani-pui pana pe la 17.

De vreo 2 zile Tibi isi arata in disperare buricul! Fara sa-l intrebi ceva, te trezesti cu el ca isi ridica bluza si arata buricul, oricui si oriunde! Mai stie de nas, dinti, gura si ochi (pe care aproape si-i scoate din orbite cand il pui sa-i arate).

Azi am avut ajutor de nadejde la maturat si mai ales la sters oglinda. Vazandu-l cum manuia cu constinciozitate carpa, mi-am adus aminte de Flaviu cum tencuia cu sarguinta peretele casei, fara sa-l perturbe nimeni si nimic. A crescut si baiatul meu!

Mihaela, nu tot timpul se intampla sa fie Bacaul punct final. Sapt. trecuta am fost la Iasi (era cam 9 seara cand am trecut pe langa casa voastra - v-am pupacit din mers) si la Tg. Mures. Cat de curand ne vom vedea, speram insa sa fie la Bucuresti.
La multi ani fericiti Fam. Pojogam! Ce mult mi-i se par 9 ani plus cei 5! Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem si noi la ac. aniversare!

Carmen, pai Tibi a trecut de mult de autopalmuit, mai nou se arunca in genunchi (ca fotbalistii) si se da cu capul de podea (pe bune!). Pe moment e mandru si rade de isprava lui ca in secunda urmatoare sa se puna pe bocit.

AdynaB, cam la fel se intampla si la noi cu copilul, urcator, scormonitor, stricator...

Dupa indelungi explicatii ca nu e voie sa traga de plante ca sufera si ele si bla-bla, bla-bla, dl. bb s-a gandit sa scobeasca in pamantul lor si a mai descoperit ca e tare fain sa isi ingroape jucariile la radacina plantelor

Maine mergem la Baby-expo si poate mai vedem pe careva dintre voi (o sa fiu cu ochii-n patru).

Ce mai stiti de Martta, a dat examenul? Poate vine la intalnire, poate si Lya (parca era din Buc, sorry daca gresesc). Pufulet, poate ajungi si la Buc. in week-end. Bafta la sofat!

O noapte usoara sa aveti!

Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/tibicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

saliu dragelor,
Bychi,la noi au disparut plantele din raza de actiune,altfel as avea florarie_n casa.

Catan,selina merge de la un an si 2 sapt. si ce dor imi e de vremurile alea cind statea cuminte in funduletz.Acu gata,de mers mergem,zuzeta nu ne mai trebuie sintem mari,ce mai!!
Sanatate multa la bebelina ta

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Scriu si io repede ca azi am program de oras, singura... Trebuie sa merg la un botez si o nunta si poate imi gasesc si eu ceva de imbracat desi tot ce-i la moda se gasesc numai pentru 90-60-90.

Ma gandeam aseara cand ii aratam lui Tudor cum face Bodo caca afara ca ce-ar fi ca atunci cand o fi sa trecem la facut caca la olita sa-mi spuna ca vrea sa faca afara???? Oricum se iubesc tare cei doi si nu stiam eu ce tot zice Tudor de cateva zile intr-una "ba-ba, ba-ba ...". E "Bodo" domnle. Greu mai imi dau seama uneori.

Azi-noapte s-a intamplat ca am, dormit FARA suzeta. nu ma laud mai mult ca sa nu ne deochem.

Poate ne vedem azi pe la Baby Expo. Eu ajung pe la 11:00.

Va doresc la toate weekend placut si sa ne vedem cat mai multe duminica.

Pupa Crisa

PS. Ganduri bune pentru gravidutza noastra Cornelia. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Eu sunt bine, cu greturi cat cuprinde si dureri de cap, dar sper ca asta e un semn bun, asa ca in ciuda faptului ca ma simt mizerabil, stau bine cu moralul. A, nici partea dorsala ne e OK , nu mai stiu cum sa dorm noaptea, dar astept zile si nopti mai bune. Acum doua zile am avut iar niste pete maronii, dar incerc sa fiu optimista.

Am uitat sa-i multumesc Crisei pt. poze si voua pt. aprecieri. Si mie mi-a placut la nebunie "cuplul" Tudor-Maria. Dar sa stiti ca daca Maria era interesata de Tudor, el s-a tinut tare si nu prea a bagat-o in seama .

Dana, pupici nasucului curgator! Sa stii ca si Maria e acum incantata de pompita si chiar o ia singura, dar o baga in gurita sau incearca sa-mi curetee mie nasul .

Ovidiu, mii de scuze ca am felicitat-o doar pe Mihaela, dar sa stii ca urarile erau valabile si pt. tine.

Bychi, harnic tare Tiberiu!

Maria a repetat si ieri urletele de foame. Mereu se intampla dupaamiaza, dupa gustare. Aseara a mancat o salata (cartofi si morcovi fierti, ou, castravete, rosie, ardei) si nu se mai satura. A, ca am uitat sa va zic, ea nu lasa niciodata nimic in farfurie, trebuie sa am grija la portii, si oricum la sfarsit, arata spre masa, aragaz, cosul cu fructe sau frigider, adica "Mami, mai vreau sa mananc!". Si mai nou ma cert si cu mama care imi spune ca daca ii e foame copilului sa ii dau, ca mai bine asa decat sa stau sa alerg cu mancarea dupa ea prin toata casa (mama are ceva eperienta cu noi in sensul asta). Ia spuneti-mi, sunt eu absurda si tin copilul la regim? Nu mai stiu cate kg are, dar a depasit sigur 12.

Ieri a spus pt. prima data "mami" si l-a tot repetat. E o scumpa cum se pisiceste. A, si de cateva zile incearca sa zica buni, dar iese un "bu" foarte timid.

Va pup!
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Sper sa venim si noi la intalnire, scuze ca nu am mai intrat sa va citim, dar n-am avut timp.
Noi suntem bine, mergem, facem toate cele (dansam, dam din fund, scoatem limba, dam obrazul la pupat - astea la comamnda).
+De 4 zile facem tratament cu Imunogrip (voi luati) si sper sa ne ocoleasca virozele de sezon.
Cand va citesc, mai scriu.
Printre picaturi, am citit despre Cornelia, si noi va tinem pumnii ca sa fie totul bine.
Iar pozele din Antalya sunt absolut superbe.
Asta ce asm reusit sa vedem asa, in 15 min.
Va pupam si revenim,
Gio si Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Carmenutza, am ras de am murit la faza cu "alo". Las-o-ncolo, mami, doar vorbea copilul, ce, nu vezi? E tare pitica. Dincolo de aspectul haios, constat ca Maya nu e singura care "bate". Si Mihai face chestia asta dar doar cu noi deocamdata cand nu-i convine ceva. Evident ca intervenim cu interzisul "nu e voie" si bla blaurile de rigoare. Oana isi dadea si ea peste fata sau in cap, uneori inca o mai face in semn de protest, dar la varste mai mici practica asta destul de des. E modul lor de a protesta si chiar de a se rasfata. Mai mult decat faceti voi, sa-i interziceti si sa-i atrageti atentia ca nu e voie, nu ai ce-i face deocamdata. Ii va trece, asta e sigur.
Amik, super fata ta, sa-ti traiasca! Mi-au placut mult pozele.
Catan, sanatate puiului! Sa sefaca bine repede si sa dai numai vesti bune!
Dana, Stefania e un fenomen de invidiat cu pompita. Cum le-ai imprietenit? Doar ca suiera? :)) Tin minte ca Oana pe la 1 an o ascundea in incaltamintea noastra numai ca sa scape de chin. Pupici.
Mihaela si Ovidiu, la multi ani!
Bibi, acuma nu da si tu toata vina pe Nana. Copilul face progrese si ca-i e scris genetic sa faca mai multe in perioada asta. Te gandesti sa o schimbi?
Dar hai sa-ti zic altceva. Dupa ce am citit mesajul tau cu gradinita, am intrebat-o pe educatoarea Oanei daca ar primi un copil de doi ani, eventual Mihaita la anul. Cu aranjamente la directoare, da, dar: trebuie sa stie sa faca la wcurile alea mici, sa manance singur, sa se imbrace si dezbrace singur si cat de cat sa comunice minimum de necesitati. Deci se poate si am vorbit aiureli in mesajul precedent legat de asta.
Bychi, nu pot sa-ti spun ce suflu vital mi-a adus Tibi pe ziua de azi. Faza cu buricul e de tot haiul pamantului. Nu vreau sa ma gandesc cand va deveni interesat sa arate si alte parti ale corpului. Super tare, tare de tot!
Si Mihai arata parti ale corpului si la fel de dezinvolt si plin de initiativa ca Tibi, arata cu bucurie tzatzele lu' mami. Adica trage bluza de guler, se uita, bombane daca mai exista ceva dedesubt si apoi arata publicului cu cea mai fericita si candida fatzuca.
So, sa intelegem cu totii ca Tibi chiar are vocatie de fotbalist? Cred ca esti in mare dubiu pentru viitorul lui, mai ales ca maifesta abilitati dovedite si la gradinarit si ascuns comori. Hmmm, grea decizie.
Adyna, sunteti mari, doamnelor, dar puneti poze sa va vedem si noi, ca la album doar doua micute am vazut.
Crisa, ai vazut ce bine ca nu l-ai dat pe Bodo? Petrecere frumoasa pe la distractii si sa ne zici cum a fost la Babyexpo ca maine poate fac si eu un drum daca am cu cine lasa plozii. Ca nu ma carabanesc cu ambii doi nici batuta. Macar sa-mi tihneasca.
Cornelia, nu stiu ce zice medicul tau, dar daca ai putea in perioada asta de inceput sa te duci mai des la controale PENTRU LINISTEA TA. Vad ca iti faci griji pentru petele maronii, pe buna dreptate si altele, du-te si tu de cate ori poti, sau macar telefoneaza-i daca se poate.
Maria mancacioasa! Nici nu ma gandeam. Da-i sa manance cat ii trebuie, mai, si daca iti faci probleme ca ia proportii peste masura, da-i mai putine fainoase. Dar personal nu cred ca e cazul. Las-o sa pape cat vrea.
Gio, ce-i imunogrip? Vaccin, imunostimulator, ce-i? Zi-mi detalii ca deja te-am declarat medic de garda la topic. Pls! sa veniti la intalnire neaparat!

Mihaiul meu, pe langa faptul ca pupa, dupa cum va informam cu madrie, face si "mai, mai", mai demult, e adevarat, dar acuma isi face si lui insusi. Chiar gasise un carlig de rufe cu care se pieptana si cu duiosie isi facea mai-mai. Inca nu m-am prins daca e cazul sa-l suspectez de narcisism.

In alta ordine de idei, sunt ingrijorata cu Oana care e din ce in ce mai voluntara si rebela. Am primit reclamatie de la educatoare ca abia o struneste si chiar a numit-o "rebela". Pe de alta parte, in ultima vreme a tot primit complimente si admiratii de la diverse persoane, a fost la cateva petreceri unde a fost vedeta si toate astea ii cresc actiunile peste masura. Am postat si pe la alte topice, dar nu am gasit raspunsuri concrete. Va rog, stiu ca nu e locul, dar daca aveti idei, dati-mi! Nu reusesc de nici o culoare sa aduc autoritatea la acelasi nivel cu autonomia ei. Am incercat o gramada de metode, pana la urma cred ca ajung la psiholog ca sa imi dea idei individualizate pe cazul nostru. Ma duc la psiholog nu ca e copilul sarit, ci ca nu ne mai descurcam noi. Si colac peste pupaza, dupa ce ca ma vait de prea multa independenta din partea ei, ma trezesc ca inamorata de Filipoi de la gradi, cu ala e ingeras supus. Mai, sunt la limita disperarii cand o vad cum ii sufla in coarne lui Filip si face tot ce ii zice dumnealui, masculul. Off, sunt multe de zis, dar mi-am varsat si eu focul aici macar in parte.
Ne vedem duminica. Pupici.

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor si bebicilor,

CORNELIA bravo ca reusesti sa stai bine cu moralul (aoleu ce formulare...) Si cum zice si Elena, daca ai indoieli cat de mici, du-te mai des la medic... Cat despre fetite baietei, am remarcat si eu ca mai degraba ele sunt interesate de ei decat invers . Mai ales daca sunt genul "misterios" ca Tudor , nu ne placeau si noua cand eram mai tinere astia cu aer ca ascund secrete??

CRISA deci de-aia te duci tu la sala, ca ai nunta si botez . Distractie placuta si spor la cumparaturi.

Fetele care va duceti la Baby Expo, vedeti ca am inteles ca o sa aiba si DC stand acolo... e un subiect la discutii generale...

ELENA apropo de Oana ce pot eu sa iti spun este ca avem si noi niste priteni cu o fetita de 4 ani si un pic care se manifesta exact la fel. Desi parintii, dupa cat am vazut eu, i-am dat o educatie foarte echilibrata, acum ea este rebela si face de-a naibii numai in contra. Cred ca exagerezi cu psihologul, parerea mea este ca e varsta... Desigur nu sunt in locul tau, poate si eu as fi exasperata

GIO chiar ma intrebam ce mai face domnisoara cu cei mai albastri ochi din grup .

Fetelor voi le dati Ca copiilor in perioada asta? Eu stiam o regula cum ca se da in lunile cu "r"...

Va pupam, intalnire placuta si sa puneti poze multe multe pe web .

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna mamici si piticuti.

Vad ca progresam cu totii de la o sapt. la alta si, sincer, desi e mai obositoare faza asta pt ca trebuie sa te tii dupa ei zi-lumina, o prefer decat atunci cand nu stiam ce sa-i fac daca plange sau cum s-o potolesc.

Noi sintem la faza cu "nu e voie" repetat de n-spe ori pe zi, pt ca donsoara ne ride in nas si tot ca ea face, mai putin cu tati, care e mai ferm atunci cind ii interzice ceva.
Mariuca nu se bate, dar musca, mai precis ma musca pe mine de sint plina de vinatai si cind ii spun ca ma doare, se uita asa candid la mine, adica "da' ce-am facut?"

Cornelia, mama, spune-mi si mie secretul prin care ai facut-o pe Mariuta ta sa manince atit, si nu te mai plinge, ca e de o mie de ori mai rau sa te rogi de ea la fiecare lingurita.
Mariuca mea, care acasa ne scoate peri albi cu mincatul, in parc cere oricind vede pe cineva mincind orice. Se aseaza asa frumos in fata persoanei respective si intinde amindoua minutele, de n-ai cum sa-i rezisti. Am primit pina acum banana, napolitana, snitel, grisine, covrigei si... seminte .

In legatura cu intilnirea, eu n-o sa mai am in w-e acces la internet, dar o sa sun duminica dimineata una din fetele cu CONNEX sa-mi spuneti si mie daca a ramas tot asa stabilit.

V-am pupat.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Crisa, spor la cumparaturi!

Gio, ce bine ca mai dai un semn de viata!

Elena, astazi ma duc la medic (a 5-a oara). Am facut pana acum 4 ecografii, am facut teste de sange, am sunat medicul de l-am innebunit. Medicul meu nu e genul comunicativ, dimpotriva as zice, totusi de data asta a fost destul de dragut, dar sa vedem cat rezista .

Din ce eram optimista dimineata, acum tremur de frica, nu stiu ce o sa-mi spuna. Pana acum nici nu mi-a facut fisa de graviduta, pt. ca sarcina e cu probleme. Acum, ce o vrea Dumnezeu.

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput