Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna seara !!!

Roxana imi pare rau ca de maine incepi serviciul . Cum stai cu aranjamentele ptr bona? Toate clare si concise? Sunt curioasa maine de cate ori suni acasa? Eu in prima zi cand l-am lasat singur pe Andrei (avea 1 an si jumatate cand am inceput serviciul) am sunat cred ca de vreo 15 ori de mi-a spus tata la un moment dat ca daca mai sun o data de maine stau eu cu el acasa si...m-am potolit . Oricum servici usor si o saptamana buna .

Monica si ce faci te duci de la 1 oct la munca? DA exista o lege care prevede ca mamicile cu copii in ingrijire pana la 2 ani pot lucra 6 ore si sa fie platite norma intreaga. Eu cred ca asa ma voi intoarce, cand va fi cazul adica la anul in februarie.

Ce or mai face plimbaretele noastre: Gabriela si Ioana? Abia astept sa ne povesteasca cum s-au distrat .

Adriana ai reusit sa inveti ceva astazi? Poate il angajezi pe Cosmin bona ca vad ca se descurca .

Promit ca saptamana aceasta sa ma intalnesc cu Diana si sa iti iau bibele de la ea. Cu ocazia asta ne vedem si noi dupa aceea si imi dai si tu borsul ca sa ii fac mandrului ciorba .

La Mc a fost super frumos, Andrei a fost f emotionat, a primit MUUUULLLLTTEEEEE cadouri si gata cu distractia. Eu am stat pana la ora asta sa ii fac tort ptr maine la gradi si sa ii fac mancarica lui Matei ptr maine: piure de cartofiori cu morcovei si peste. F bun, sper sa ii placa ca mie imi place .

Am fugit la ca imi este super somn !!!

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Emilly Ilincai si o zi fara gaze la stomacel !!!

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna seara !
Roxana, servici usor si fara griji in privinta gazei
Oare Anca ( buli) ce mai face??
Maine vin Ioana si Babee...abia astept sa le citesc.
Emilly, multa sanatate Ilincai.

Amos a mancat astazi si sper sa nu il deochi, a doua oara in viata, bors facut de mine, pentru noi. L-a plescait la inceput pt ca era acrut, dupa care l-a plescait de placere Am fost tare fericita, parca am si uitat ca acum 2 zile ma plangeam pe aici. A mai mancat el, tot cu placere si smantana cu mamaliga... Taica-su e foarte mandru de el, zice ca-i "de la el din neam"

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

La cat sunt de nauca, am uitat sa va pup de noapte buna. Fug si eu la somn.

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!

Se arata soarele asa ca poate astazi ne putem plimba mai mult .

Saphir felicitari lui Amos ptr performantele papatului . Au si ei zile si zile...cred ca mai mult ne panicam noi maturii, ca ei sunt OK.

Babee, Ioana haideti povestiti ce si cum ati vazut pe acolo .

Imelda
ce mai face Andrei? Cand mergeti la analize?

Matei s-a trezit la ora 07,50 si era super fericit. Am papat si acum ne jucam cu un ursulet. Eu l-am pregatit pe Andrei de gradi: i-am taiat tortul, i-am dat toate cele la el si era tare bucuros ca se mai serbeaza inca o data .

Ma duc sa pap si eu cerealele cu lapte si sa imi beau cafeaua . Cred ca am sa mai fac un tort de mere ca mai am frisca si sirop de zahar ars, asa ca nu le pot lasa nefolosite, nu ?

V-am pupat si o zi minunata

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Tiana Maria

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

`neata si de la noi!! Si o saptamana buna la toata lumea.
Andruska, cum faci tortul de mere???
Daca vrei iti scriu si eu o reteta delicioasa

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Tiana Maria
Buna dimineata si de la noi...Andrateoretic maine mergem la analize.Spun teoretic pt ca depindem de sotul meu si de serviciul lui(adica sa poata pleca...).In alta ordine de idei,Andrei doarme acum dar cand se trezeste il imbrac si mergem la pediatru...Aseara urla baietul meu de mama focului si nu vroia nici sa manance...De cateva zile isi baga degetul in gura,dar pe lateral,la maxilarul de jos.Am zis ca-i place lui sa se scarmene acolo,dar aseara cand am vazut ca urla asa am pus si eu degetul...Fetelor,puteti zice ca-s nebuna,dar...cred ca-i ies maselele!!!!!Asa ca mergem la dr sa vad de-s nebuna ori ba!Doamne,eu n-am mai auzit de copil de 7 luni sa-i iasa maselele!!!
E,si de nu-s nebuna(adica de-i ies maselele) abia astept sa-i spun soacra-mii s-o dau pe spate!Pe urma o zice ca-i defect copilul asta de tot,cine stie!!!
Cred ca nu s-au intors inca Babee si Ioana.Asteptam povesti frumoase!
Cam atat!Va mai povestesc cand ne intoarcem de la dr de-s nebuna ori ba!
si o zi frumoasa!!!!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Tiana Maria
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!

quote:
la maxilarul de jos

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata si din partea noastra!

Tiana Maria!!!

Adlemi, mult succes la pediatru. Asteptam vestile.

Si lui Rares ii ies dintisorii de jos. Nu sunt sigura, dar cred ca deja au spart gingia. Nu este insa deloc rosu, ba dimpotriva se vede in gingie albul dintilor. Nu reusesc sa-i bag mana in gurita ca se zvarcoleste pe toate partile. Ii vedem noi cand cresc.

Azi noapte a dormit muuuuuuuuuult mai bine decat noptile trecute. S-a culcat la ora 9.30 si s-a trezit pt. bibe la 5. Apoi nani pui pana la 7. Asa mai zic si eu.
In dimineata asta am reusit sa-l fac sa manace vreo 150 g de piure de fructe. E o adevarata performanta pt. ca nu mai punea gurita pe asa ceva. Acum doarme si cand se scoala i-am pregatit si suculet de morcov cu mar si portocala. Asta ii place de nu mai poate.

Sper sa mai apuc si azi sa invat desi la ce vreme au anuntat (27 grade) cred ca o sa stam mai mult pe afara.

Monica, ce te-ai mai gandit cu serviciul?

Roxana, sa ai o saptamana usoara la servici. Te asteptam diseara cu vestile despre prima zi fara Alex. O sa vezi ca totul va fi super si pt. tine si pt. ea.

Babee, vrem sa ne povestesti cum a fost la intalnirea elvetiano-germano-austriaca. V-am vazut pozele si Bubu este cel mai frumos copilas, iar lui Vio ii sta nemaipomenit cu el in brate. Asteptam detalii!

Ioana, ai aterizat????????????? Cum s-au descurcat Arturicii fara mamica lor?

Andra, ce harnicutza esti!!!!!!!!!!! O super mami. Cand ai timp sa le faci pe toate?
As vrea eu sa-l am ca bona pe Cosmin. Se descurca tare bine cu Rares, iar gagalicea asta mica e innebunit dupa taica-su. Cand vine seara de la servici zici ca-si ia zborul cand il vede si scoate niste sunete.
Oricum de invatat voi avea timp mai mult inainte cu o saptamana de examen pt. ca vine sora mamei mele sa stea cu Rares. Asa ca atunci va trebui sa trag cel mai tare.

Saphir, vrem si noi reteta de tort de mere. Daca ai timp, scri-o pentru toata lumea.
Bravo pt. Amos!!! Vezi ca incet incet se rezolva toate. Ce face samburica? Ai aflat ce este?

Mai, pe unde o fi Adina? Oare ne urmareste din umbra?

Fetelor, revin cu o intrebare care cred ca v-a scapat: Stiti cumva unde se pot gasi talonete separat? Am inteles ca exista asa ceva si le poti cumpara pt. a le pune in ghetute, pantofi...

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput