Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Alexandru si Albert! Sa cresteti mari puiuti draguti, sa fiti sanatosi si sa va bucure viata cu momente fericite alaturi de parintii vostri dragi.
Adriana, cam multe pauze. Nici nu am apucat sa citesc tot si sa postez ca ai si reaparut. Spor la invatat si bafta la examen! Pentru Adriana si Andra, va doresc sa pretuiti la fel de mult aceasta prietenie minunata. Tare m-ati impresionat cu aniversarea voastra!
Monica, la multi ani ptr Albert si petrecere frumoasa! Ce examene mai ai? Bafta multa. Legat de semnul cu pricina, asa a patit si tatal meu de cel putin 7 ori (nu exagerez!). E drept ca e vorba de un Mercedes, insa e din cel super vechi de nici nu l-ar mai inmatricula nimeni acum. Dar evident, cum masina nu mai tenteaza pe nimeni, piesele sunt la mare pret. Penultima data cand au rupt semnul au stricat si tabla. In plus, lui ii tot furau oglinzile, pana s-a enervat si a pus bare de metal pe ele. Iti imaginezi ce oribil arata cu ele. De ofticosi, au avut grija sa ii sparga una din oglinzi!
Darael, sa dea dumnezeu sa fie toti puiutii sanatosi si toata familia la fel si sa revenim cu totii la lucruri mai placute. Am si eu o curiozitate legata de rosii. Ce soi cultivi? Nu de alta, insa parintii mei sunt horticultori si sunt si eu la curent fara sa vreau cu diverse soiuri de legume. Si m-ai facut curioasa!
Saphir, tare ma bucur ca ai vesti bune despre Amos. Dintisorii astia ii chinuie rau pe puiutii nostri. Uite Alex a reinceput sa manance de 2 zile. Cred totusi ca Darael avea dreptate cu inflamatia nazala a Alexandrei, ptr ca acum nu mai protesteaza la masa deloc. Azi chiar a fost prima zi de ficatel si a fost un succes nebun.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Andruska spune:
si de la noi !!!!
In primul rand as vrea sa va multumesc ptr toate gandurile bune adresate lui Andrei, baiatul lui mamii de 5 ani !!!
Adriana si sa dea Dumnezeu sa ramanem la fel de bune prietene ca pana acum. Un si o !!!!
Albert si Alexandru .
Roxana bafta multa la serviciu si sa ne spui cum ti se pare re-intoarcerea !!!!
Katalina eu i-am dat lui Matei NUMAI iaurt natural de la DANONE si NAPOLACT pe care l-a tolerat f bine. Ref la cereale el papa: NESTLE (orez simplu si cu fructe), MILUPA cu mar si morcov+lapte, si cu 7 cereale tot cu lapte (am senzatia ca astea ii plac tare mult) si porumb, HUMANA cu lapte, piersica si maracuja (si astea ii plac), YOTIS orez simplu.
Acum vezi ce ii place lui Robert !!! Eu i-am luat asa de multe ca ii dau in fiecare seara altceva si in iaurt la fel iar el papa cu placere .
Adriana spor la invatat iar lui Rares sa ii fie spre mantuire impartasirea .
DARAEL multumin ptr glume ca tare haioase mai sunt !!!
Emilly si eu sunt de parere ca brocolli si conopida baloneaza. DE ce nu incerci sa ii dai cateva picaturi ptr colici poate trage niste par...i si gata cu durerea de burtica .
Layla bine ati revenit si pupici lui Alexandru !!!!
Noi astazi am fost prin Cismigiu si a fost tare frumos: Andrei s-a jucat si s-a uitat la un teatru de papusi 'Motanul Incaltat' iar eu Matei ne-am plimbat de numa-numa.
Astazi s-a ridicat singurel in carutz. Era asa de fericit de experienta de nu va pot spune . Am obs ca raspunde si cand il strig Matei si cand il strig Mati . Vrea numai in picioare dc s-ar putea si se intinde dupa toate cele. Este un copil tare vioi si vesel .
Ma duc sa ii dau sa pape iaurtul si dupa aceea putin la pana cand va tb sa plecam ma Mc sa il sarbatorim DIN NOU pe Andrei, de data asta cu copii iar maine cu colegii de la gradinita. El este cel mai fericit ca primeste cadouri .
Pupici si o dupa amiaza placuta
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Roxana_G spune:
Andra, multumesc de urari. Nu sunt prea incantata de revenire, adica imi simt sufletul greu. Probabil ma tot gandesc la Alex. O sa imi revin insa, intrucat se pare ca ma asteapta multa treaba. Oricum, stii ce fac de jumatate de ora? Lipesc pe peretele din bucatarie instructiuni si programul Alexandrei. Toata suprafata de deasupra mesei pana unde incepe vinaromul este deja plina de hartii. O sa fac o poza sa va amuzati si voi!
Adina, stiu ca am spus si la telefon, insa mai erau la un moment dat si alte mamici interesate. Dna doctor ne-a scris: 2 mese de lapte pe zi de 200 ml. Asadar 400 ml pe zi sunt suficienti.
Anita, ti-am vazut pletosica, si cum a mea e la fel, ma gandeam cu ce sa ii prind motul. Tu cu ce ii prinzi perisorul Rachellei si cum?
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
amuleta spune:
Bine ai venit, Layla.
Alma are 7 luni jumatate si are 8,6 kg iar ca lungine 71cm. Maninca 700 ml lapte pe zi, sta in fund fara suport si pe doua picioare cu sustinere minima dar nu se tiraste si n-are inca nici un dinte. Roade din greu dar nu vad sa-i fie gingia nici macar umflata. Scoate sunete de doua silabe de genul ba-ba, ta-ta dar fara tinta, in rest mai mult chiuie.
Din cite va descrieti copiii, eu zic ca sint toti normali, sint numai mici variatii care se vor estompa pe masura ce trece timpul.
Acum, chestia cu olita am incercat-o si eu cind era George mic (la insistentele matusilor din Romania) si tot ce-am obtinut a fost sa-l sperii pe bietul baiat de mi-a fost mai greu dupa aceea sa-l invat la WC. A refuzat categoric sa mearga la olita si s-a dus direct la WC cind a avut 3 ani, dupa ce l-am amenintat ca daca mai face in pantaloni nu-l mai spal si-l las sa-l usture fundul(si am si pus-o in practica vreme de o zi, ca mai mult nu a rezistat).
anda141 spune:
Buna seara, fetelor!
Ne-am intors de la petrecere, a inceput la 5 si nu a tinut asa mult, dar destul pentru noi. A fost frumos, mancare o tona, nu am mancat nici jumate, a avut cam 100 de invitati, ce mai o mica nunta. De, are bani. Pana la urma i-am cumparat de la Mark end Spencer lenjerie de noapte, adica un capot si o rochita din satin, pe care am dat
2 800 000, bineinteles ca am pus mai multi bani, ca nu dadeam eu atatia bani. Mi se pare exagerat pretul pentru 2 chestii, dar ...ce puteam sa-i cumparam, ca ea numai de la firme de-astea se imbraca.
Una peste alta, bineinteles ca era inevitabila intalnirea cu seful , adica sotul ei. Asadar si prin urmare...de la 1 octombrie voi incepe si eu serviciul. Offff, nu-mi vinde deloc, o sa incerc sa lucrez acasa un timp, cand ma gandesc ca il las pe Bubu singur imi vine sa plaaaaang
Fetelor care mergeti la serviciu, ziceti-mi si mie cum a fost, cum v-ati obisnuit, v-a fost greu , va este inca....ziceti-mi si mie ca sunt deprimata rau.
Roxana, tu mergi de maine, zi-mi si mie cum e. Amarati de bani, de ce nu se poate sa stai acasa sa ai grija de copilul tau? Dar probabail ca o sa treaca repede timpul, vreau sa lucrez mai putin, Andra, tu parca spuneai ca lucrezi mai putin cu 2 ore?? Mi se pare ca e si o lege pentru asta, nu?
Nu mai am chef de nimic, probabil va trebui sa-mi revin....
Va pup!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Diana_b spune:
Andruska, la multi ani pt. Andrei! Acum am reusit sa intru pe internet si am vazut ca a fost ziua lui.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Layla, bine ai venit. Sinteti negrii ?
Ce pastile ai luat pt. oprirea lactatiei? Eu l-am intarcat pe Mircea la 7 luni si o sapt., dar vad ca mai curge putin laptic si acum, n-am avut vreo problema, dar parca l-as opri de tot.
Eu inca nu-l pun pe Mircea pe olita, pt. ca, desi merge in picioare cind il tin de minutze, inca nu are o stabilitate asa mare in fundulet, citeodata cade, o avea funduletul mai ascutit decit alti copii.
Adriana, mai astepti cu nerabdare biberonul sau te-ai descurcat? Poate reusesc luni sau marti sa ma vad cu Andruska sa i-l dau. Si spor la invatat.
Nu stiu cum puteti voi sa mai si invatati, ca eu, de cind cu Mircea, ma concentrez f. greu pe treburile serioase; aveam si eu un neuron si a plecat si ala singurel in lumea larga .
De citeva zile Mircea scoate niste ultrasunete de mama-mama cind plec de linga el, chiar daca sta la mama sau la Bogdan in brate. Si in afara de faptul ca face crize de nervi cind nu sint linga el, a inceput sa-i placa sa tipe si mi-a tipat de citeva ori in ureche, ca n-am mai auzit bine 1 ora. Sper sa-i treaca repede faza asta.
Dimineata, dupa ce maninca, il pun in patut si vin si-mi beau cafeaua linga el si ne jucam. El sta in picioare tinindu-se de pat si eu ii zic "da burtica" si-si impinge burtica in fata si il gidil prin plasa patutului. Se amuza f. tare.
Pupici.
Diana si Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13
Diana_b spune:
Am uitat sa va spun (deh, tot neuronul e de vina ca m-a lasat singura) ca Lia70 va multumeste pt. urari.
Alexandru si-a inaugurat cele 8 luni cu un al treilea dintisor.
Diana si Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13
ad_risnov spune:
Seara buna!
Ce liniste a fost pe forum in seara asta!
Noroc ca Monica a scapat turma.
Monica imi pare tare rau ca ai aflat asa brusc de intoarcerea la servici. Pai se poate sa te anunte doar cu 10 zile inainte???????? Cum o sa-l intarci pe Albert si cum o sa-ti gasesti bona asa de repede?
Te cred ca esti deprimata, dar trebuie sa o rezolvi tu cumva. Oricum la un moment dat tr. sa ne dezlipim de scumpii nostri, macar pt. cateva ore pe zi. Of! Suntem alaturi de tine. Daca te putem ajuta cu ceva, sa ne spui.
Eu am facut curat dupa masa, am mai citit ceva cat erau baietii la , acum am mancarea lui Rares pe foc. Cum termin fug la .
Cred ca si lui Rares ii vor iesi cat de curand dintisorii de jos ca asta seara a fost f.f. marait. I-am dat putin nurofen, i-am facut baita si parca s-a mai linistit. Nici nu a mancat tot bibele lui obisnuit. Sugea de doua ori, apoi il dadea cu manuta la o parte si plangea. Probabil ca-l durea, dragul de el. Sa vedem cum o sa doarma la noapte.
Va pup si va urez sa dormiti cu ingerasii.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
ad_risnov spune:
Revin!
Diana, inca astept bibele! Seara ii fac lapte lui Rares in doua biberoane si cand il termina pe primul mut repede tetina la al doilea.
Multumesc mult!!!
Era cat pe ce sa ard mancarea. S-a prins putin, dar am salvat-o in ultima secunda. Vorba lui Cosmin, "manaca si bb mancare ca la mama acasa". Ce ti-e si cu dependenta asta.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Emilly spune:
Multumim mult fetelor pentru raspunsuri.Inca de azi de la prinz i-am scos brocoli si conopida.I-am dat doar piure din cartof, morcov si carnita de pui.Sper sa nu mai avem probleme.KK a facut atat de acid ca s-a oparit foarte tare la fundulet.Nu stiu ce a putut-o deranja in halul asta la stomacel...de doua zile i-am dat iaurt cu fructe, minigo, nu stiu daca e prin Ro...e posibil iaurtul sa-i faca aciditate?mi se pare cam aiurea.
Sincer va spun ca mi-e frica sa-i mai dau sa manince, pirturi la greu , gaze si pe gurita si apoi urlete si kk acid.
Va pupacim si inca o data va multumim ca ne-ati sarit in ajutor cu o parere si o vorba buna.
Emilly si Ilinca