Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
A_Iulia spune:
Of, mai Roxi...pai se poate asa, tu, o femeie puternica, sa te pierzi asa cu firea? Pai cum plangi, TU? M-ai dat gata. Stiu ca e nasoala reacomodarea, insa sa stii ca te vei obisnui. E normal, ai stat 7 luni acasa cu puiutul tau si dintr-odata nu mai e asa. Dar ai sa vezi ca trece. Eu nu te-as sfatui nici sa te intorci acasa, decat daca vrei sa te faci casnica, nici sa-ti cauti acum alt serviciu, pana nu stii exact care e problema; parerea mea e ca o sa te simti cu totul altfel peste o saptamana-doua.
Hai, fii tare. Alex are o bona buna, asta conteaza, si ai sa vezi ce hlizeli o sa-ti traga cand ai sa vii acasa si ce-o sa va mai pupaciti. Ai sa vezi ce bine o sa te simti cand vii seara, de la serviciu, si o sa intinda manutele ca vrea s-o iei in brate. Ai sa vezi ca despartirea de dimineata o sa fie un moment foarte dulce, de apropiere intre voi, si ai sa te gandesti toata ziua cu placere la asta. Ai sa vezi ce fericita ai sa fii cand ai sa descoperi ca a mai invatat un lucru, singura sau cu bona, si o sa-l exerseze in fata ta.
Asta este cursul normal al lucrurilor...trebuie sa muncim, sa le putem oferi puilor nostri ce putem noi mai bun. Si asta costa ceva lacrimi...Iti tin pumnii. Desi sper ca deja iti e mai bine.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Mickyyy spune:
La multi ani sarbatoritilor de astzi, Dan Cosmin, Andreea si Alexandru !!
Adriana, bona sta deocamdata cam 6 ore (ca eu stau 4-5 la serviciu, plus drumul dus-intors, plus ca mai sta si bona un sfert de ora inainte de-a pleca eu la munca si cam tot atat dupa ce ma intorc). Am stat cu ea doar prima saptamana si a fost suficient ca sa se obisnuiasca moatza mea cu ea si ca sa imi castige increderea. Deocamdata pentru cele 6 ore ii dau 2,5 miloane + abonament RATB iar de luna urmatoare cand vreau sa stau 8 ore o sa ii mai dau inca 500.000, adica 3 milioane + abonament. E bona gasita prin cunostinte, nu prin agentie. Si in afara de fata mai face si putin menaj, parte de curatenie deocamdata.
Andruska, in general stau cam 5 ore la munca, de pe la 9 jumate la 2 jumate. Dar sunt si zile cand ajung la 10 si zile in care plec la 2. Nu m-am intors cu "program" fix, stau cat pot, cel putin deocamdata. De luna urmatoare vreau sa incerc program aproape normal, dar cu o ora pauza de alaptat la pranz, sa vad daca reusesc.
Lavv, si Malina da din cap cand sta intinsa pe spate. Dar am citit chiar aici, pe site-ul desprecopii ca ar fi normal pana la o anumita varsta. Stai sa vad daca mai gasesc articolul, e undeva pe la cele cu bebelusi.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Andruska spune:
Noi ne-am trezit la ora 12,00 , am papat fructele si acum suntem afara cu tataia...si ma duc si eu putin sa ma aerisesc .
GATA am hotarat ca de la 1 oct sa ma duc la serviciu doar ptr o luna dupa care mai vad ce mai fac. Depinde cum ma reacomodez, atmosfera, una alta. Imi simt sufletul usor semn ca am luat decizia buna, noroc cu ai mei care ma sprijina si vor sta cu micutul Matei.
adlemi ai vazut ca Andrei al tau este chiar langa Mateiul meu
Doamne ce frumosi sunt totii copii nostri .
Gata am fugit afara la .
PS Am intrebat-o pe dna Angela dc ii pot da smantana lui Matei si mi-a spus categoric NU - are un caz cu o fetita imbolnavita de SALMONELLA , as ca mai bine NU. Oricum noi astazi avem la pranz mamaliguta cu branzica (facuta in casa) + galbenus + iaurt (am sa ii cumpar CREMOSO). Mie deja imi este . Noroc cu MONTIGNAC-ul asta ca altfel...dadeam iama in mamaliga .
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Andruska spune:
Dan Cosmin, Andreea si Alexandru
adlemi multumim ptr info despre Ioana, chiar ma gandeam ce este cu ea si vroiam sa ii dau un SMS .
Mickyyy multam de raspuns. Spor la treaba !!!!
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Roxana_G spune:
Dan Cosmin, Andreea si Alexandru!
Ce poze frumoase de prin calatorii!
Adina, frumos m-ai incurajat. Ai dreptate, e rusinos cum am clacat ieri. Chiar ma gandeam ca ieri m-am comportat ca un copil care plange ca nu vrea la gradinita. Uite asa acum inteleg mai bine puiutii! Andra si Adriana, pot sa mai stau in CIC insa nu vreau din motive financiare. Altfel nu vom avea niciodata casa ca lumea si asa inghesuiti si Alex pierde sansa unei fratior sau unei surioare. Apropos Andra, voi povesti sigur despre locul meu de munca, dar nu acum in contextul in care ma vaicaresc, ca nu da bine sa ponegresc oamenii acum cand sunt in depresie.
In orice caz nu mi s-a facut scandal, mi-am mai revenit, m-am apucat catinel de lucru, si mi-am oferit o pauza prelungita in care am hionarit prin Unirea. Nu mi-am gasit nimic ptr mine (apropos, sunt disperata ca nu am nici o bluza si nici o camasa, nu imi vine nimic, nu imi place nimic - evident la burtoiul cu care am ramas si pe care il cultiv zilnic cu o ciocolata si 2 pateuri!), insa sunt fericita ca am luat ptr Alexandra ghetute cu talonete de la Andy Kids, body-uri de la Z si un fes bestial cu urechi tot de la Z.
Apropos de cumparaturi, intrebare: de unde iau ciorapi de bumbac (cu chilot) de pus sub panataloni? Ptr Alex evident. Mai subtirei asa. Tot legat de ea, Anita inca nu mi-ai zis cu ce si cum sa ii prind motul.
Saphir, eu nu stiu ce e cu punctele alea. Monica am luat o carte cu jocuri, te anunt daca e ceva interesant.
Pup ca incepe sedinta.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Adlemi, eu vin sambata la Baby Expo. Pe la 11.30, cu tot cu Alex si cu parintii mei.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32366" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (38)
Irina,veve & croko