Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
anda141 spune:
Roxana, plang si eu langa tine, si eu am plans aseara, azi am fost mai optimista, insa. Noroc ca eu am niste colegi tare de treaba, ne intelegem bine si chiar daca comenteaza unii , nu au decat, nu ma intereseaza, oricum eu sunt mai mare peste ei. Dar cum am spus, sper sa pot lucra acasa pentru o vreme si mai sper sa pot avea program de 6 ore cand ma voi intoarce la birou. Sper cam multe....poate o sa le si obtin.
Succes si tie, lasa ca te adaptezi tu, asa e dupa ce trece o perioada, pana intri in ritm...dupa aia o sa ti se para usor.
Babee, ma tot uit pe pozele de la intalnire Ai pus numele adica Nick-ul ca sa le cunoastem si noi, ca dupa nume nu prea imi dau seama ??
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
anda141 spune:
Mai super, super pozele!!! M-am uiatat la toate, ce frumooooos!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ad_risnov spune:
Roxana, nu-mi vine sa cred ce ne spui. Eram sigura ca te vor astepta cu bratele deschise si vor aprecia efortul tau.
Nu mai plange, remonteaza-te si cauta o cale de a scapa din acel loc atat de stresant pt. tine. Sa stii ca poti oricand reveni in CIC pana cand Alex face 2 ani. Oare n-ai putea asa sa-ti cauti altceva daca acolo nu-ti gasesti locul?
Poate vorbesc prostii, dar se simte din mesajul tau cat de mult ai suferit. Imi pare tare rau si nu stiu cum te-as putea ajuta?
Poate maine ai vesti mai bune!
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
ane2 spune:
Roxi imi pare rau ca ai avut o zi asa de nasoala...hai capu sus co sa fie bine....te pupacim mul mult
Monica si pe tine te pupacim la fel de mult si capu sus da?????
Si noi am vazut pozeleeeeeeeee!!!!!!!!!!! de data asta pe toate ...si sunt superbe.......
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
saphir spune:
Andruska, super fain eseul! Multumim
Roxana, asa rau imi pare ca esti tristuta...sper ca starea ta sa fie temporara si sa te reacomodezi cu job-ul si cu atmosfera de acolo.
Te inteleg perfect ce simti.
Eu a trebuit sa merg odata intr-un loc si nu am putut sa il iau pe Amos cu mine. Era prima noastra despartire si l-am lasat cu o prietena care a avut grija maxima de el, dar eu tot cu inima mica am stat...si cand m-am dus sa il iau, plansese micutul si tocmai ii curgea o lacrima pe obraz. Cand ne-a vazut, pe mine si pe tati, a inceput sa rada in hohote, iar eu sa plang. Of...copii astia. Cat de mult ne schimba viata si pe noi. Eu ma simt o alta persoana de cand sunt mama. Am fost o fire sensibila si inainte, dar acum...uneori ma cert ca prea ma consum din orice nimic.
Babee, bine ai revenitSe pare ca ati avut o distractie pe cinste.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
saphir spune:
Hi hi hi...mi-am colorat numele.
Voi nu va folositi punctele??
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
ralualexandrei spune:
Superbe poze,ma bucur pt voi!Imi pare insa rau pt fetele care sunt triste,capul sus fetelor totul va fi bine!Astazi i-am dat si eu Mariei iaurt simplu si i-a placut tare mult asa ca sunt fericita ca seamana cu Robert si nu face nazuri la mancare.Am muncit o gramada azi asa ca numai lungesc vorba va pup pe toate si pe puiutii vostri in mod special,Noapte buna!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo
DARAEL spune:
Bancul de dimineata:
Un baietel de 3 ani, in timp ce face baie, isi examineaza testiculele si intreaba:
- Mami, astia sunt creierii mei?
Mama lui ii raspunde:
- Nu inca, dragul meu!
Si acum, lucruri serioase:
LA MULTI ANI TINERILOR:
Dan Cosmin, Andreea si Alexandru !!!
Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti, destepti si frumosi !
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Lavv spune:
Vai vai DARAEL!!
Se vede ca ai fetita si nu baiat! Se poate sa ne jignesti baieteii? "Creierii" aia sunt buni si ei la ceva , ca altfel...cum am aduce pe lume minunatiile astea?!
PS: a fost buna de tot :-)
Alex al meu nu mai vrea sa stea culcat in cadita..VREA IN FUNDULET SA FACA BAIE..e baiat mare, nu?
Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun
anda141 spune:
Buna dimineata!!
Roxana, succes , sa ai o zi multa mai buna ca ieri!! Hai, ca o sa te adaptezi tu!!!
Darael, multumim pentru destindere!!!
Saphir , cum ti-ai colorat numele? Am vazut ca avem niste puncte si le putem folosi, dar nu am fost curioasa sa caut mai mult!!
Iar e o si superba azi, ce ma bucur!! Mai rau o sa-mi para cand o sa merg la serviciu si o sa vad frumos afara.
Noi ne-am trezit veseli , acum ne jucam cu telefonul lui mami si vorbim cu nu stiu cine.
Voi cum va mai jucati cu scumpii vostri?
O zi minunata va doresc!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert