Clubul celor care s-au lasat de fumat (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

MihaelaR unde esti si ce mai faci?? Nu am reusit sa mai intru de multa vreme, dar ti-am tinut pumnii
Sper ca esti ok!
Multa vointa celor care sunt in curs de lasare de fumat!!
Sanatate!!

Denisa si bebica din burtica - 31 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Eu m-am lasat de fumat acum citeva luni nici nu mai tin exact cind pentru ca nu ma intereseaza sa-mi ridic o statuie din asta.Nici macar nu stiu de ce m-am apucat de fumat vreodata .
Oricum ma bucur ca am scapat de "drog".Odata cu mine s-a lasat si sotul .
Cum m-am lasat de fumat?Simplu, nu am mai cumparat tigari si nu am mai avut ce sa fumez.Ce sa te lasi treptat, ca nu merge ,am incercat.
Mai bine brusc si dintr-o data.Metoda cea mai buna.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

. Vreau si eu pe lista celor care incearca sa se lase de fumat .

In decursul timpului (fumez de vreo ... 13 ani ) m-am lasat de citeva ori, chiar si luni bune fara picatura de tzigara, dar am revenit intotdeauna. In general fumez la servici, in "pauza" de tzigara, si uneori si in baruri.

Acum vrem sa ne apucam de un bb, si incerc sa reduc spre zero ... Am zile in care nu fumez deloc, si zile in care fumez si 3 tzigari .

Sper sa-mi fie mai usor cu voi, aici la nefumatorilor .

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Si eu am renuntat la fumat acum 2 ani, cred. Nu sunt foarte sigura pentru ca sotul meu s-a lasat cu cateva luni inaintea mea si mi-a spus ca nu e important sa numaram zilele in care nu mai fumam, pentru ca oricum vor fi mai multe decat cele in care am fumat....
M-a sustinut enorm in perioada dificila, incerca sa imi umple timpul cu altceva, daca pomeneam de tigari imi distragea imediat atentia si ma incuraja mereu. La fel am facut si eu pentru tatal meu, care, desi fuma de vreo 20 si ceva de ani a trebuit sa se lase din cauza unor probleme de inima...si a reusit.
Eu cred ca dependenta este in cea mai mare parte psihica, nu fizica. Adica ne lipsesc mai mult gesturile, gandul ca "dupa ce termin cutare lucru fumez o tigara" sau "cand ajung, imi aprind o tigara"...
Si va mai scriu un truc al meu: in perioada in care ma lasam de fumat, cand nu mai puteam si simteam ca mor daca nu aprind una mergeam in biroul de la firma unde se fuma si trageam de doua, trei ori aer plin de fum in piept si zau ca imi trecea... dar era mai bine decat sa aprind o tigara, nu ?

Acum sunt insarcinata si ma bucur enorm ca m-am lasat de fumat cu mai mult timp in urma si nu am pe cap si problema asta...

Gata, m-am lungit prea mult, dar mai vorbim, nu ?

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Tiara intraevar pt. unii nu conteaza sa le fie ridicata statuie ca s-au lasat de fumat dar altii sunt motivati sa mearga mai departe!
Pt. asta suntem aici in acest club,pt. ai ajuta sa mearga mai departe pe cei care au decis o viata fara tigari si pt. ai ghida si ajuta pe cei care vor sa faca acest pas!

Felicitari noilor intrati in club : dr.A.Cula ,Tiara si Lali ,felicitari!

Ioana 75 aici esti bine venita si speram sa-ti fim de ajutor!Curaj si vointa sa mergi mai departe!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Nu am reusit sa ma las! Fumez mai putin, dar asta nu are importanta!
Treaba e ca ma obsedeaza acum ideea asta cu fumatul, ma simt de parca as fi ultimul om, pentru ca nu am reusit inca sa fac ceea mi-am propus.
Inainte imi aprindeam cu placere o tigara, nici nu ma gindeam sa ma las, acum, dupa cum v-am spus, numai la asta ma gindesc.
Ce sa ma mai lamentez,nu am scuze, si nici nu imi place sa stau si sa imi pling singura de mila.
Dar asta e realitatea, va spun exact ce prostii fac, pentru ca nu are sens sa ma ascund dupa deget, ca ma pacalesc pe mine, nu pe altcineva.
Deci - trec inapoi pe lista neagra, sa ma vad acolo, la cei aratati cu degetul, si oricum va tin la curent. Inca nu am abandonat lupta...n-am reusit cu pasi mari, sper sa reusesc cu pasi mici.
Felicitari tuturor celor care au reusit sa se lase. Eu o consider o mare REALIZARE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Daca va puteti inchipui ca am inchis calculatorul, sa ma duc la , si l-am deschis din nou, tot cu gindul la faptul ca trebuie sa ma las de fumat. Am luat-o rau de tot...
Va rog mult

sa aveti rabdare cu mine, ca tot voi reusi eu cumva...Si am nevoie de ajutorul vostru, pentru ca in alta parte nu gasesc sprijin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

MihaelaR ma intrebam ce mai faci.
Bravo... chiar daca nu ai reusit sa te lasi inca de fumat , ai facut un pas ft mare spre marele eveniment... deocamdata e pregatirea psihologica...si nu e putin lucru.
Tine-o tot asa si vino mai des pe aici... cand iti vine sa fumezi trage aer adanc in piept si vino aici la Club. Iti va face bine....

Denisa si bebica din burtica - 32 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Mihaela R uite pt ca ai marturisit ca nu ai abandonat lupta si pt ca ne-ai spus ca te lupti de zor cu tigarile inca nu te trec la Fumatori!Stii de ce?Pt ca ai facut un pas mare inainte si cred ca meriti sa fii o nefumatoare!Nu te lasa , lupta noi suntem aici cu tine!
Pupici si mult succes!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Roxi, eu am renuntat de 2 ani, plizz trece-ma mai sus pe lista nu la pozitia 41....

Mihaela R, eu am avut acelasi sentiment nasol cand am inceput sa merg prin Germania si am vazut ca peste tot fumatorilor li se rezervau cele mai proaste locuri in restaurante si aveau parte de privirile dusmanoase si uneori de reclamatiile nefumatorilor... Atunci am zis, gata, nu pot eu sa ma las, sunt chiar atat de slaba ??? Nu se poate, trebuie sa reusesc ! A fost un fel de batalie castigata, sentimentul cel mai bun a fost ca am facut ceva extraordinar pentru mine, doar pentru mine.
Sunt sigura ca vei reusi si tu, iti doresti deja prea tare.

Lali

Mergi la inceput