Clubul celor care s-au lasat de fumat (2)
Raspunsuri - Pagina 2
ionela-roxana spune:
Aprilie felicitari,chiar le meriti!
aetanaFelicitari ca ai revenit pe drumul bun!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
Saso spune:
si eu m-am lasat de fumat cind am aflat ca-s insarcinata. asta a fost 30 august 2002..am nascut in aprilie 2003..si am reusit nu mai fumez! mi se pare o mare porcarie..bani aruncati in vinīt..dar..sa nu mai vorbim de sanatate! doamne.. daca ni se strica "carcasa"..nu avem cum face rost de piese de schimb! cum am putut fi atit de inconstienta..nu stiu!
am fumat din 1991..si chiar inainte de sarcina..erau zile in care abia imi ajungeau 20 de tigari8aci sint si de alea cu 25..si numai de alea-mi luam.. sa-mi ajunga si pe maine dimineata la cafea)
acum m-am suparat odata tare si am aprins o tigara..groaznic..parca am lins cea mai nespalata scrumiera!nu stiu cum am putut fuma 12 ani..nu as mai fuma pt nimic in lume!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
annie_xtreme spune:
vaaaaaaaai ce urat arata nicku meu pe lista neagra!!! Sunt rushinata cum n-am mai fost de la gradi cand ne dadea tovarasha bulina neagra..Acu am terminat examenele si pot sa ma apuc de lasat :D...
M-am motivat!
Don't get mad, get even!
adrianafedorca spune:
si eu m-am lasat de fumat pe 20 august anul acesta , pe 19 am facut testul si am aflat ca sunt insarcinata si a 2 a zi m-am lasat, si asa bine ma simt, chiar imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca m-am apucat de fumat.
m-am apucat in clasa a 10 a dint-r prostie , la scoala fumau aproape toate fetele din clasa, si asa m-am apucat si eu , ajunsesem rau de tot in ultima vreme fumam si 2 pachete pe zi, daca mai veneau si prieteni in vizita si stateau toata noaptea , fumama si 3 , 4 pachete, acum nici nu vreau sa mai aud de ele, adevarul e ca imi e si rau de la sarcina, dar chira ma simt mai bine asa fara tigari , si acum incerc sa-l conving si pe sotul meu sa se lase, cam greu ...dar nu ma las
pupici si succes
ADy
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxana
Elenalove27: Pai ce faci mai?I-ti strici reputatia!Stai frumusel acolo la listuta nefumatorilor!Noi ne chinuim aici sa ducem Fumatori la Nefumatori , nu invers!Hai ca de data asta te iertam dar sa nu se mai intample!
Hihihi-
multumesc pentru iertare
Promit sa nu se mai intimplewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel

web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
8 Luni

kikimiki spune:
Salutare!
Felicitari tuturor celor care vor sa se lase de fumat. Eu am reusit sa fac asta acum vreo... nici nu mai stiu cate luni... cred ca vreo 6. Si totul cu ajutorul unei carti uimitoare, pe care trebuie sa v-o recomand:
ALLEN CARR, EASY WAY TO STOP SMOKING
Nu se compara cu nimic altceva. Te face sa renunti usor, fara suferinta, fara regrete... Ca dovada ca trebuie sa ma si gandesc ca sa imi amintesc de cat timp m-am lasat. Este extraordinara. Daca as putea, as cumpara din banii mei cate una pentru toti fumatorii. Cititi-o si spuneti-le si celorlalti cum e.
Din pacate, in romana nu s-a editat inca. Dar se pot cumpara de pe internet carti in multe limbi, dupa preferinte... Daca sunteti pe alte meleaguri, cautati-o prin librarii.
Abia astept sa citesc aici cum s-au lasat si mai multi de fumat!
Succes!
Se poate si e usor!
DanaR spune:
Si eu m-am lasat!
Dar am avut un motiv intemeiat - mai astept un BB. Deci probabil ca trebuie sa ai o foarte buna motivatia pentru a lua aceasta decizie. Cu cafeaua e mai greu la mine... am raarit-o dar nu pot renunta definitiv.
Va pup si va felicit pe toti!
DanaR
ionela-roxana spune:
annie xtreme astept cu nerabdare sa te trec pe cealalta lista!
Elenalove 27 acum te-am iertat dar sa nu se mai intample!
saso,Adrianafedorca,Kikimiki bine ati venit in club si felicitari pt reusita!
dr. A. Cula spune:
Si eu m-am lasat de fumat, acum... ehei... 8 ani.
M-am lasat brusc, atunci cind am hotarit sa avem un BB.
Am "bagat" in schimb cutii intregi de tic-tac. Dimineata, in drum spre birou imi luam doua cutii de bombonele si pina seara le "topeam". Cutiile goale le bagam intr-un sertar. Cind imi mai venea chef de un cui deschideam sertarul, ma uitam la ZECILE de cutiute goale, treceam mina printre ele si imi ziceam ca daca am ajuns pina aici nu ma mai pot intoarce.
Cel mai mult am suferit dupa doua-trei luni, cind ma trezeam dimineata duhnind a tutun. Efectiv, mi se parea ca si gura si mainile si tot corpul imi miros a tutun.
Si acum, dupa atitia ani mi se intimpla sa-mi doresc o tigara. Imi amintesc de lucky strike fara filtru (mmm) sau camel fara filtru (o, doamne!) si-mi ploo in guurraaa... (am inghitit in sec)
Plus ca am fumat si pipa si cind imi permiteam un tutun adevarat era ... un deliciu.
Dar am fost puternic motivat: mi-am dorit un copil sanatos.
Si am renuntat la tutun, si a fost bine.
Este extraordinar de usor sa te apuci de fumat. E greu sa te lasi.
Doresc multa putere celor ce vor sa se lase.
dr.a.cula 
Corina spune:
Oau, sint a doua pe lista "veteranilor"!!!!
Va tin pumnii sa reusiti sa va lasati (cele care fumati inca),si sa nu va mai apucati niciodata!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!