Mamici de septembrie-octombrie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Buna fetelor, ma bucur ca sunteti bine

Eu sunt cam somnorici, azi am dormitat toata ziua,m-am trezit la 11 am facut mancare,am mancat si iar la somn pana la 4-5.Cam de o saptamana o tin tot asa.
In rest ma simt ceva mai bine,si bebelina mea a coborat un pic in jos,si am intepaturi jos la pasarica.De dop eu inca nu-mi fac griji, ca mai am timp.
Fetelor voua va curg sanii???Mi-e a inceput sa-mi curga un lichid alb-galbui din sani,nu cantitati mari dar cate o data ma patez si pe haine putintel mai ales daca strang de ei sau dorm putin pe ei.M-a strans sotul intr-o zii in brate si l-am patat si pe elSanii mi-au mai crescut putin dar nu ma dor.Sa fie asta vreun semn ca o sa nasc mai repede de termen sau e ceva obisnuit???????????????
Cu greutatile cum stati???Eu pana acum m-am ingrasat 9 kg , numai burtica e de mine.mananc dar nu se pune pe mine,sa ma consider norocoasa.
Ne-am ales si noi spitalul azi,e unul aproape de noi cam 3-5 min cu masina.E nou numai de 3 ani,ft curat,si ft ingrijit si asta ma bucura cel mai mult.Or sa fie 2 paturi in camera,poate o sa fiu norocoasa sa stau singura, cine stie.Dupa ce o sa nasc o sa-o aduca pe bebelina la mine dupa 3 ore.Dar ce ma intristeaza e ca ei in spital o sa-i dea sa manance lapte praf, nu o sa mi-o aduca direct la san si asta ma inerveaza la culme .Cum adica sa-i dea lapte praf,eu vreau sa o hranesc la san.O sa stau numai 2 zile in spital asa ca scap repede.Si aici trebuie sa-i ducem pampersi,servetele si hainute bebelusului.
Ei' dumnezeu sa-mi dea sanatate sa nasc cu bine si sa nu avem nici una dintre noi probleme ca celelalte......... .Oricum mai am timp.La control ma duc numai in 5 oct, desi nu stiu daca rezist sa stau pana atunci, ca mii dor de bebika mea de numa numa.

va pup pe toate, sarcina usoara.Iar pt mamici sanatate bebelusilor sa creasca mari mari si frumosi si voinici.va pupic

Elena & baby angel Manuela(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Georgiana, se pare ca micuta ta a tot avut de tras in ultima vreme dar ne bucuram sa auzim ca e mai bine...si e adevarat ca e minunat sa fii MAMA!

Mina, bebelina mea are colici iar ca manifestari as spune faptul ca se chirceste, se inroseste si plange. Si azi a avut o repriza de colici desi ii dau si SabSimplex.
Azi noapte m-a chinuit, a stat treaza de la 1 noaptea pana la 4:30. Simteam ca nu mai rezist. Ba vroia sa manance, ba vomita, ba iar cerea de mancare, trebuia intre timp si schimbata...si tot asa cateva ore bune.
Si mie mi-a zis doctorita s-o tin dupa ce mananca 20 minute pe partea dreapta dar nu inteleg de ce. A mea si atunci scoate laptic.

Fetelor va multumesc pt sfaturile legate de scosul aerului. Am incercat si eu pozitiile acelea dar uneori pur si simplu nu scoate aerul oricat as tine-o. Cel mai greu e noaptea cand ma ia somnul cu ea pe umar .

Anne33, bebelina ta a crescut bine! De abia astept sa vad cat a mai crescut si a mea! Dar ce ceai ii dai tu micutei si de cate ori pe zi...si cand?

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Kittie - merci pt. sfat
Lorena- merg pe mana ta, daca spui tu ca l-ai testat tu sper sa dea rezultate si la mine.
Anne33- ai grija astia mici de obicei cum ii inveti acum asa vor si pe viitor dar nu prea avem cum sa nu cedam in fata lor (e de inteles).
eorgiana-vad ca treci prin momente mai grele cu Ioana ii doresc multa, multa sanatate. Chiar ca iti trece de toate cand o auzi vorbind asa.
Roandre- si nepotica mea voma tot timpul dupa ce manca si avea probleme cu scosul aerului dar ia trecut pe la 2 luni si nu a mai avut probleme, a luat f f bine in greutate.

va tuc dragelor pe maine

Danina si bb 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mihaela,

Imi pare rau pentru noptile tale. Mie Costin imi face asa uneori cate o ora - doua pe noapte si simt ca nu mai pot. Imi dau seama cum e sa o tii asa cateva ore. Bebelinei tale de la ce varsta i s=a prescris SabSimplex? Ca noi avem doar 12 zile, si ne tratam numai cu ceai anticolici, pe care-l bea mami.
Mie mi s-a spus ca e bine s-o tii pe dreapta dupa masa fiindca asa se elimina mai usor aerul din stomac. Dar ai dreptate, parca mai degraba elimina o gurita de lapte decat aerul.

In ciuda colicilor as spune ca bebe al meu e un cumintel noaptea. Adoarme pe la 11 - 12 noaptea, dupa baie si un alaptat maraton, si se mai scoala pentru papica pe la 4-5. Ne schimbam, ne hranim si ne mai leganam inca o ora, o ora si jumatate cel mult. Cel mai tarziu la 6 e iar adormit, si doarme pana pe la 9-10. Asta-mi da timp sa mai prind 2 ore de somn pana se trezeste sotul, apoi luam micul dejun impreuna si mai am timp, uneori, sa fac ordine prin casa si sa intru pe DC.

Gata, va pup si fug ca plange mancacila

Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele si bebeii mici.

Am fost ieri la eco. Bebe a crescut si caputul la fel Nu mi-a spus eventuala greutate dar eu oricum nu ma astept la prea mult (ca nici eu nu sunt mare si nici burtica ). Sanatosi sa fim, ca crestem noi!

Maine am programare la ginecolog si sa vedem ce mai spune (e ultimul control ) si sper sa n-o mai vad baba aia acra

Altfel, bebe e tare activ; ieri m-a zapacit (si am mai avut si de alergat)... numai cu piciorusele in ficatul meu...

Georgiana, m-ai emotionat cu Ioana. Pupici din partea noastra. Sper ca se simte mai bine.

Asteptam vesti de la Pufymic.

Kittie, daca il pierzi la buda, posibil sa nici nu-ti dai seama, atunci nu-ti mai pui problema Stai linistita; toate la timpul lor.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna fetele.
In sfarsit imi merge si mie netul.

Felicitari celor care au nascut de cd. n-am mai intrat eu pe forum, sa va traiasca b.b.ii, sa fie sanatosi si mancaciosi.
Mari imi pare rau sa citesc ce ti s-a intamplat, dar cu ajutor si credinta in Dumnezeu toate se vor rezolva si vor ramane doar o amintire urata.

Fetelor eu sunt foarte suparata. Tocmai imi venise si mie dr. din concediu si azi a plecat iar. Am sunat sa-mi fac programare acum 2 sapt. si era in concediu si nici nu mai erau ocuri libere, asa ca vineri m-am dus la inceputul programului am zis ca s-o anula vreo programare da de unde. Oricum dupa vreo 3 ore de stat in sala de asteptare am intrat si eu la sf. programului. M-a controlat si ce pot sa spun e ca m-a durut groaznic si am inceput sa sangerez. Mi-a zis ca pot naste oricand ca oricum am colul deschis si la interior si la exterior de o luna. Unde mai pui ca-mi da si fatidica veste ca dc. nu se intampla nimic pana marti(adica azi) cd. el pleaca in concediu si pleaca si din oras cd. o veni marele eveniment sa merg la urgenta si o sa nasc cu dr. care e de garda si cica totul o sa fie bine.
Sunt distrusa, mai ales ca eu n-am incredere in dr.ii de acolo dupa experienta pe care am avut-o la 4 luni cd. am crezut ca mi s-au fisurat membranele. Aveam atata incredere in dr. meu ca acum ma simt ca un orfan, abandonata. Nu stiu ce sa va mai zic, sunt distrusa, pur si simplu incerc sa nu ma mai gandesc la nastere.

Hai ca m-am intins destul cu scrisul si nu vreau sa va plictisesc.
Multa sanatate tuturor si nastere usoara celor care urmeaza.

Cu inredere in Dumnezeu vom depasi toate obstacolele.
Aura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici si mamici!
Azi am fost din nou la dr si ne-a monitorizat, a zis ca bb e bine, sanatos, iar durerile nasoale pe care le am eu si contractiile sunt de fals travaliu.....asa ca mai rabd....si ii dau cu No-Spa inainte!
Am vorbit si de cezariana, si am cazut de acord cu el sa incerc sa nasc natural daca e posibil, iar daca apare o problema cat de mica, atunci imi face cezariana. Mie imi convine asa cu conditia ca bebicul mic sa fie ok.
Asa ca mai asteptam.....sa se declanseza adevaratul travaliu(ca de asta fals m-am saturat!!!!), si atunci vedem ce va fi!
Sper ca voi sunteti bine toate si bebicii la fel....O sa va tin la curent cu ce se mai intampla cu noi.
Pupici, Ioana si Alesio mic(39 sapt)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Ce frumos, ce frumos, n-a mai nascut nimeni intre timp :))
Iulyp tine-te tare, nu e un motiv sa disperi acum, Dumnezeu le aranjeaza pe toate! Crede-ma, nici pe mine nu m-a lasat balta cand m-a facut mami meu.. era sa murim amandoua. ea trebuia sa nasca cu un doctor, asistentele au tinut-o sa se dilate mai bine de 15 ore, adica de pe o zi pe alta pana cand s-a schimbat garda si cand a vazut-o medicul nou, a bagat-o imediat in operatie, ca biata mama n-avea cum sa se dilate cat pt un monstru de 5 kile si ceva (me me me!! :)).. si am scapat amandoua ca prin urechile acului ca io nu mai aveam mult si cedam :( 3 zile am vazut numai incubator :((
Keep the faith!

Multam frumos, deci n-are sens nici sa ma mai plonjez in buda sa vad si io minunea
E, lasa, o sa vina si vremea mea, va povestesc io voua dup'aia :))

De curs sanii mi-au curs si mie, da' nu prea mult (cred c-au inceput prin luna 7-a), o singura data au excelat si m-am trezit cu tricoul patat.. In rest si mie mi se par destul de micutzi, parc-ar mai fi scazut de la inceputul sarcinii :( .. Deci am auzit eu ca e normal sa secrete lichide.. Despre greutate iarasi am avut si eu ceva dubii - prin luna 7 nu puteam manca mai nimic, plus ca aveam niscaiva arsuri teribile si in concluzie nu luasem decat 10kile de la inceputul sarcinii pana atunci. Si tot asa am ramas pana la mijlocul lunii a 8-a cand am inceput catinel, catinel si am reusit performanta de a pune 4 kile intr-o luna!! Habar n-am din ce, ca mai mult fructe si legume mancam, altceva n-aveam pofta.. Standard zic astia ca trebuie sa iei 1kil/luna pana-n trim III si dup'aia cate 1.5kg/luna,da' cine sta de standardele lor?Oricum, mai mult de jumatate din greutatea bebeului la nastere, o faci in ultima luna .. Stai linistita, mai ai putintica vreme pana pe 24 oct !

Pupici si nu uitati de mobila mea :))) daca stiti de unde, spuneti-mi si mie, va rog!

"Si tu téléphones à une voyante et qu'elle ne décroche pas avant que ça sonne, raccroche." Jean Claude Van Damme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, tremurnad, simtind ca viata mi s-a sfaresit, ca spun printre sughituri si sfasiata, ca sefu tocmai m-a concediat!!!!
Va pup, va urez nastere usoara, nu mai pot intra pe net, ca nu am acasa.
Stiu ca va intrebati de motiv, nu am puterea sa mai poveestesc, oricum, nu a fost intemeiat, am fost lucrata foarte diplomat
Va iubesc, mi-a parut bine sa va cunosc si va rog sa aveti grija de voi.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Onitza, imi pare foarte rau de ceea ce ti s-a intamplat! Sunt niste nenorociti unii angajatori. Daca ai apucat sa-i instiintezi asupra starii tale de graviditate, nu au voie sa te concedieze. Poti sa-i dai in judecata.

Kittie, incearca site-ul:
http://www.babycomfort.ro
Eu de acolo am luat patut pentru bebic (sunt din Constanta si am primit coletul acasa). In Bucuresti transportul este gratuit.

Aura, nu intra in panica. Dumnezeu va avea grija si de tine!

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput