despartire?... ajutati-ma!...
Raspunsuri - Pagina 4
lulu75 spune:
Aveti dreptate fetelor. Cu barbatii nu trebuie sa fii buna pt ca te iau de fraiera. Cu cat esti mai scorpie cu atat sunt mai innebuniti dupa tine. Spun asta din proprie experienta. Din pacate insa si eu reusesc cam greu sa fiu scorpie.
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
Alyssa spune:
B,
Ti-am citit povestea de la inceput, si ma recunosc pe mine groaznic de tare...
Incerci cu disperare sa iti tii casnicia, sa o faci sa "mearga" dar sa stii ca nu o sa o poti face de una singura, oricit de mult ai incerca.
Mergi la psiholog...ok, inteleg asta si e ok, dar de ce numai tu???.. ca si cum tu ai avea ceva de indreptat in purtarea ta. Nu cred ca e bine... Daca e ceva nelalocul lui in casnicie pai apoi trebuie sa va luati de mina frumusel si sa mergeti impreuna tu si sotul la un psiholog matrimonial!...
Dar, daca stau eu si imi aduc bine aminte si al meu fost sot nu isi asuma nici o vina, eu eram de vina in toate si eu trebuia sa ma schimb... eram ce amai acra, cea mai cu gura mare, el facea de toate si era cel mai bun... si stii ceva?... cind nu "mergea" ceva in relatia noastra tot asa disparea in ceata, inchidea telefonul...
Daca se intimpla ceva (Doamne fereste!!!) cu copiii? de unde il iei? La asta nu se gindeste?...
Si eu ii gaseam tot felul de scuze... Ziceam ca e un tata bun, un sot model. Si stii ceva? Nu a fost asa! Un tata bun nu dispare zile in sir de acasa si isi inchide telefonul, nu isi jigneste si isi "put down" nevasta si asta si in fata copiilor...mama ei de salata! Un om care te respecta si te iubeste maninca si conserve si iti spune respectuos "saru'mina pentru masa"!!!...
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Alyssa
B,
Un tata bun nu dispare zile in sir de acasa si isi inchide telefonul, nu isi jigneste si isi "put down" nevasta si asta si in fata copiilor...mama ei de salata! Un om care te respecta si te iubeste maninca si conserve si iti spune respectuos "saru'mina pentru masa"!!!...
cita dreptate ai, Alyssa!
Toulouse, la ville rose
iselin spune:
quote:
Originally posted by Alyssa
B,
Incerci cu disperare sa iti tii casnicia, sa o faci sa "mearga" dar sa stii ca nu o sa o poti face de una singura, oricit de mult ai incerca.
Si eu ii gaseam tot felul de scuze... Ziceam ca e un tata bun, un sot model. Si stii ceva? Nu a fost asa! Un tata bun nu dispare zile in sir de acasa si isi inchide telefonul, nu isi jigneste si isi "put down" nevasta si asta si in fata copiilor...mama ei de salata! Un om care te respecta si te iubeste maninca si conserve si iti spune respectuos "saru'mina pentru masa"!!!...
omului de laturi nu trebuie sa ii gasesti scuze(a nu se interpreta ca lipsa de toleranta). Tu nu esti facuta sa-l induri pe el. chestia asta ``de a fi impreuna`` trebuie sa fie ca o simbioza, ca intr-o poezie de Nichita Stanescu. Trebuie sa existe o completare reciproca, un respect nemasurat, mici gesturi de dragoste... stiti voi ce vreau sa zic.
era o carte cu cele 5 limbaje ale dragostei(gesturile, cadourile, vorbele, mangaierile, faptele-pe scurt)voi care din ele le aratati unul altuia?
Alyssa spune:
Iselin, sint total de acord cu tine... insa... o relatie nu se strica peste noapte, erodeaza in timp, gesturi frumoase, tandrete si toate cele au fost si la noi si inca mult timp...
E complicat de explicat mecanismul unei relatii abuzive din toate punctele de vedere... Cind iti vezi omul de linga tine transformat si nu stii de ce, cind vezi ca nu mai e acelasi om si asta din cauza adictiei la droguri, incerci din tot sufletul sa repari tu situatia... Daca am sa fiu mai buna, mai intelegatoare, mai feminina... poate am sa il fac sa vada... poate se va schimba... e o agonie!
Iti doresc din suflet sa nu treci niciodata prin asa ceva!!!
sperantza nu moare spune:
sunt de acord ca un om/ o relatie nu se schimba peste noapte, insa sunt situatii cand cel de langa tine reuseste sa fie altfel decat este cu adevarat, sau pana la un moment dat sa aiba un interes si sa se poarte mielusel, si asa dintr-odata sa-si arate adevarata fata; mai sunt situatii cand pasiunea inceputului de relatie e atat de mare incat esti efectiv orbit si nu poti vedea in stanga si-n dreapta si se fac pasi importanti fara a sti de fapt cine este omul de langa tine - altfel nu-mi pot explica de ce sunt atatea esecuri in viata personala - si afli ce-i poate pielea cand apar grijile, nevoia de sprijin, intelegere, maturitate, si mai exact cand se potoleste acea pasiune.
eu una nu l-as putea considera sot si tata bun pe cel care se comporta ca un isteric samd, respectul este foarte important intr-o familie, pentru cuplu, si mai tarziu pentru copii, cum isi vor respecta acesti micuti parintii dupa ce tatal lor o jigneste, atat de des si-n fata lor, pe mama lor? ii putem gasi "scuze" cand greseste f.f.f.f.f. rar - dar aici este o trasatura de caracter, deja.
B., ce vesti ne mai dai?
Sperantza nu moare
bibyrox spune:
Dar.. totusi... B. ce mai spune? Se pare ca nu ne mai da noutati.. Poate totul a reintrat in normal...
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
http://photos.yahoo.com/bibyroxx
sinzi_ana spune:
E usor pentru noi (pentru mine cel putin) sa dam sfaturi, ca nu am fost pusa niciodata in situatia lui Basilique...dar sper ca daca ma voi afla vreodata in aceiasi situatie sa am puterea sa spun "PA!"
Asa judec cu mintea mea de acum...de ce sa lupt cu morile de vant si sa ma framant? Viata e frumoasa...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
adivio spune:
B. ce faci fata draga? Nu ne mai dai nici un semn? Sper ca esti bine, atit cit poti in situatia data.
Adivio&Ioana-nazdravana
dunemaire spune:
Draga fatuca amarata: ca psiholog ce ma aflu, pot sa iti zic ca e greu, dar te poti vindeca de el. Fereasca sfantul sa ramaneti impreuna fara sa fi mers si el la terapie de cuplu cu tine, nu prea are cum sa se schimbe de la sine.
A, motivul cel mare pt care postasem: cauta pe la librarii sau cere-i psiholoagei (daca o are ) cartea "Femei care iubesc prea mult" de Robin Norwood. E scrisa intr-un limbaj accesibil si pentru "laici" si o sa te ajute foarte mult.