Mamici de martie-aprilie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 4

salimoni spune:
Salut,
Anca, nu prea cred ca la 14 saptamani sa percepi deja miscarile. El se misca bineinteles dar este prea mic pentru a le percepe. Si eu am avut crampe dar desi am 16 saptamani sunt convinsa ca erau de alta natura. Chiar si dr. mi-a spus saptamana trecuta ca doar pe la 4 luni jumate voi percepe miscarile .

lana spune:
Pentru Infofun:draga mea sa stii ca eu sunt tot din Galati,am intrat in saptamana a 18 si astazi vreau sa-mi fac o programare la Bucuresti pentru eco 3D si triplu test.Tie ce medic iti supravegheaza sarcina?Eu merg la Sp. judetean la Dr.Tapliuc si,in general,sunt multumita.
Si eu iau FE si Materna ;la inceput am avut o constipatie cu sangerari la scaun,dar mi-am rezolvat aceasta problema.In fiecare dimineata iau,pe nemancate 2 liguri de miere de albine,apoi o cana de apa calda.In cursul zilei mai iau seminte de in o lingura,un pahar de apa cu tarate,dar,in orice caz,mamicile care au lipsa de Fe nu trebuie sa renunte la a lua FE pentru ca pot ajunge la transfuzii de sange.

sofronica spune:
Salut burticilor... ma primiti si pe mine in randul vostru?
Sunt in sapt 14, DPN 13 martie.
Acum suntem bine, greturile au trecut de vreo doua saptamani si am inceput chiar sa bem lapte :)
Vreau sa va intreb daca ati facut triplu test, pe mine m-a intrebat dr daca vreau sa-l fac si am zis da....sunt un pic paranoica cred in ceea ce-l priveste pe BB. Nu stiu daca si voi sunteti asa, la mine e primul BB si am un pic emotii.
Pupici

kemelina spune:
Buna viitoarelor mamici? Ma primiti si pe mine? Sunt o viitoare mamica de aprilie putin speriata si neincrezatoare care a mai pierdut o sarcina anul trecut...
Pana acum totul e ok dar parca nu ma pot bucura inca....
Va pup si aveti grija de burtici!

any si stefi spune:
Bun venit noilor!
Anca cred ca esti in al noualea cer cand il simti miscandu-se,cand am citit cele scrise de tine mi-am adus aminte sentimentul pe care l-am avut si eu cand imi simteam bebelusa miscand.Nici nu-mi vine sa cred ca acum este mare.Te felicit.Noi mai avem pana atunci.
Salimoni imi pare rau,nu stiu ce doctor ti-a spus lucru asta, dar bebele poti sa-l simti de la 14 saptamani daca este suficient de dezvoltat,si in functie de sensibilitatea mamei.Unele il simt mai tarziu,altele mai devreme.La prima sarcina am simtit miscarile bebeului la 3 luni si jumatate,chiar in ziua de Craciun.Imi pare rau dar nu poti confunda crampele cu miscarile copilului,sunt cu totul si cu totul altfel.
Sofronica nu esti paranoica, este bine sa-l faci chiar daca ai sub 30 ani.
Multa Sanatate la si la
Any si Stefi

sofronica spune:
Any eu am 31 de ani acum si imi tot fac probleme din aceasta cauza dar dr mi-a spus ca atata timp cat nu am in familie istorie de copii cu probleme nu are rost sa-mi fac griji si ca testul de obicei se face peste 35 de ani. Eu mai nou am citit ca e bine sa-l faci daca ai peste 30.
Oricum nu strica.

an-k spune:
eee! vad ca nu sunt singura care a avut probleme cu forumul, intrasem la tot felul de idei:), asa e ank mai panicoasa din fire:).
noi suntem bine... si crestem... amandoi(eu simt, stiu eu asa ca va fii baiat:) ), crestem amandoi si bb da si mami, de cateva ori am mai luat bicicleta
, pai e posibil, 7kg ca imi vine sa ma bat
si sa invidiez fetele cu greturi.
altfel suntem bine si bebe misca la eco alerga mititelu' prin burtica mama,mama. am si 2 prime poze cu, nu sunt ele foarte clare da... vezi ca e ceva acolo
eu am mereu nasul infundat din pacate si deabia pot sa respir mai mult pe gura si meru ma trezesc cu gura deschisa:( , iar cand sterg nasul mai e si cu sange
, asaca...
in rest suntem ff bine ceea ce va dorim si voua
kamelina bun venit si iti doresc mult mai mult noroc decat data trecuta si nu mai sta stresata ai sa vezi cum totul va fii bine
anca

Oana@love spune:
BUNA FETELOR! NU PREA AM EU TIMP SA INTRU PE FORUM,DAR IN ULTIMELE SAPT. NU AM AVUT PUTEREA NICI SA DESCHID CALC.... AM AVUT MARI PROBLEME SI AM PIERDUT PE BB ASA CA MA PUTETI STERGE DE PE LISTA MAMICILOR...
TOTUL A INCEPUT CU O USOARA SANGERARE,APOI HEMORAGIE SI DURERI INSUPORTABILE DE BURTA,AM MERS LA DR. SI DESI ERAM IN SAPT.10 TOT CE A PUTUT SPUNE E CA BB E IN 5 SAPT.? SI SA MERG ACASA ,SA REVIN DACA AM SANGERARI SUPER ABUNDENTE...SI ASA MI-AM PETRECUT VREO 3 ZILE PE LA URGENTA, CA DE FAPT A 4 ZI SA-MI SPUNA CA SARCINA AM PIERDUT-O, DESI NU STIU CAND, CA NU AM AVUT CHEAGURI ,FARA NICI O ALTA EXPLICATIE, FARA MACAR O PASTILUTA,FARA A VERIFICA DACA MAI ESTE CEVA UN UTER DACA M-AM "CURATAT" AM FOST DISTRUSA ,POATE CA V-AM SUPARAT CU POVESTEA MEA DAR ACUM SIMT NEVOIA SA VORBESC CU CINEVA, TIMP DE 2 SAPT. NICI NU AM PUTUT DESCHIDE GURA,DOAR MA GANDESC SI PLANG LA CATE SPERANTE I-MI FACUSEM....I-MI CER SCUZE DACA V-AM INDISPUS...
Onuta

sofronica spune:
Oana imi pare tare rau ptr tine.Stiu ca este tare dureros dar incearca sa te gandesti ca asa e mai bine.Mai mult ca sigur bebitza a avut probleme si asa e natura ne ajuta sa scapam cand e vreo problema.
Trebuie sa mergi la un control sa te asiguri ca totul e ok acolo inauntru si pe urma te poti pregati ptr un alt bebe. SI eu am piedut o sarcina anul acesta si la fel ca si tine am fost f necajita dar uite ca acum noul meu BB are 14 sapt.multi si sa ai grija de tine.

coral spune:
Oana imi pare rau pentru tine, stiu prin ce treci. Incearca sa iti gasesti ceva sa iti ocupi timpul si mintea, o sa vezi ca incet, incet durerea se atenueaza, stiu ca acum e cumplit.
Nu stiu cum e sistemul la voi s-ar putea sa se asemene prin atitudine. La mine dupa nastere, sarcina era in 20 saptamini, tot asa a fost, am plecat a doua zi acasa si m-a chemat la control gine dupa 2 luni. Cind am intrebat de ce procedeaza asa mi s-a raspuns ca organismul e cel care stie sa se apere cel mai bine. Daca faceam febra trebuia sa sun. Medicul de familie m-a trimis la ecograf.
Te pup si sunt linga tine, daca ai nevoie sa iti descarci sufletul vino aici.
O imbratisare calda si un buchet de speranta.
There is a difference between knowing the path and walking the path.