Mamici de martie-aprilie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

coral, ma bucur ca va simtiti bine si ca cresteti. e fun parte cu cautatul casei, si noi am trecut prin asta anul trecut.

e buna ideea cu parchetul, pe linga ca nu aduna praf si alte animale mici (fara frontiere, vorba lui Divertis) se curata mult mai usor. poti sa pui laminate flooring daca nu te tine buzunarul sa pui parchet. oricum, scapa de mocheta.

de preferat e sa aiba camera de zi (family room) la suprafata si nu in basement. acolo isi vor petrece copiii timpul si e bine sa fie la parter, are lumina mai multa si, oricit de bine izolat ar fi, basementul tine umezeala.

cauta, daca se poate, ca toate baile sa aiba ferestre. desi ventilatoarele din tavan fac treaba, e mai bine sa aerisesti natural.
daca imi mai vine vreo idee, iti scriu.

cu mutatul, il lasi pe sot sa impacheteze si sa despacheteze si la mutat angajezi pe cineva sau chemi prietenii. noi am adunat o gasca de prieteni si intr-o jumatate de zi eram gata, cu toate cutiile inauntru, si era decembrie, brrrr.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Fetelor, vad ca nu sunt singura care a avut probleme si nu a putut intra pe forum. Nu-mi vine sa cred ca merge!
Pot sa va spun ca am scapat de greturi si de varsaturi. Mai apar dimineata si seara dar nu in fiecare zi. Am inceput sa mananc orice si nu ma mai deranjeaza mirosurile.

Fetele cu greturi, in perioada cat am fost acasa (in Romania) si eu am fost la fel, tot ceea ce mancam vomam, nici apa nu puteam sa beau. Mi-am sunat doctorul care m-a si chemat a doua zi la spital pentru internare. M-a tinut 3 zile in care mi-a facut cate 2 perfuzii pe zi (dimineata si seara) pentru ca ma deshidratasem. Imi punea in ele vitamine si fiole de metoclopramid. Am reusit sa imi revin si sa pot manca. Dupa o perioada au aparut inapoi dar am mai luat cate o pastiluta si mi-a fost mai usor. Intrebati-va doctorii daca nu va pot ajuta in vre-un fel.

Ana71, si eu obosesc repede ceea ce la prima sarcina parca nu se intampla. Obosesc pur si simplu si cand vorbesc, parca raman fara aer. Cat despre sentimentele referitoare la sex ... daca e sa ma iau dupa simptome, zic ca e tot fetita pentru ca la fel de rau mi-a fost si cu prima sarcina. Data trecuta am zis ca e baiat pana cand am nascut si ... a fost fetita

si aveti grija de burtici!

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (3 ani)
(http://community.webshots.com/user/claudia_2803

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

buna fetele ! tare rau a mai fost fara forum. Ce faceti dragelor , cum va mai simtiti? Lorelai ferice de tine ca ai scapat de greturi !!! Doamne eu nu mai rezist ,mi-este rau toata ziua. ..dar incet incet crestem avem 9 sapt si3 zile. pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Salut! Incepe inca o zi din viata bebelusilor nostri! Noi suntem bine daca uit de constipatia groaznica! Am renuntat la fier, acum iau numai materna, cred ca fierul pe care il luam suplimentar mi-a cauzat problemele.
Am citit ca multe din voi fac acel triplu test, intrebarea mea este de ce? Stiam ca se face numai in cazul in care varsta e mai inaintata sau daca exista in familie persoane cu probleme.
Oricum aci in Galati nu se face nici macar analiza de listeria, dapoi triplu test!
Eu sper sa fie bine bebe al meu, si ma rog la Dumnezeu sa-l pazeasca, si sa nu am probleme nici eu si nici bebe.
Cam asta este, pentru azi! Va pupacesc si sa auzim numai de bine!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miska spune:

adrianafedorca,

ce analize ai facut la Cantacuzino? poti sa imi trimiti o lista?
in rest toate bune la mine, fara greturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

CMV, Toxoplasma, Listeria, Chlamydia, astea au costat 3.500.000 lei
restul sunt gratuite daca ai trimitere de la medicul de familie:
rh, glicemie, uree, transaminaze, VDRL, HIV, HBS, sumar urina, si mai sunt 2 dar nu inteleg ce scrie, oricum dr ginecolog iti spune ce analize sa faci

sanatate si aveti grija de burtici

adriana si bebe din burtica ( 7 sapt si 6 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miska spune:

ady,

merci mult!!
pe alea de mai jos le-am facut si eu si sunt ok.

ramane sa vad daca le pot face pe primele in cadrul abonamentului firmei noastre cu clinica Simona.

miska

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

Buna fete ! miska tu in cate sapt esti de ti-au trecut greturile?Doamne de cate ori intru pe forum vad cum una cate una scapati de ele. Eu cand o sa evoluez pana acolo pt ca deja am ajuns sa vomit de 4 ori pe zi? mi-a spus o asist ca pana misca asa o tin.Care este varsta minima la care poate misca?
pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any si stefi spune:

Buna fetelor!
Ana - prima sarcina am tinut-o doar pana la 7 luni si jumatate si fetita s-a nascut cu probleme, v-am mai scris despre asta;din cauza asta eu trebuia sa fac eco 3D intravaginal pentru a se vedea mai bine dezvoltarea inimii si plamanilor,fiind sarcina joasa este periculos sa fac acest tip de eco.Eco 3D normala nu-mi ajuta la nimic.Intereseaza-te si la alte laboratoare, ai sa gasesti mai ieftin triplu test.
Ana,referitor la sexul copilului nu simt nimic dar sotul si fiica mea de 4ani zic ca va fi cu siguranta baiat.
Va pup pe toate si multa sanatate si binenteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele,

Salutari si pupaturi! Am fost aseara la echo si am vazut BB-le miscandu-se si agitandu-se intr-una! Are un caputz mare, mare, si manute ca niste antene si nu a stat locului nici o secunda. Acum e clar ca ce simteam era deja BB miscand! Suntem la sfarsitul saptamanii 14, greturile ne-au trecut si parca si din somnolenta. M-am ingrasat 4 kg, dar doctorul zice sa nu imi fac griji... Ma mananaca tare burta, care s-a umflat vizibil in ultimele 10 zile.
Va pup si mult succes!

Anca Micaela si

Mergi la inceput