Mamici de ianuarie-februarie 2005(33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Lalisor iti mai amintesti cat costau blugii? Erau croiti special cu burta, adica nu arati in ei ca in pantaloni cu 2nr mai mari?

Andrutza si la mine bebe nu misca cand eram prost dispusa sau stresata. I se transmite starea ta si sta cumintica dar sa stii ca e OK. Cand te vei veseli, va fi din nou zglobie. Ar trebui sa ti se rupa de ce zice sefa ta, incearca s-o ignori. MIe putin imi pasa de serv acum. Daca erau oameni cumsecade, poate as fi avut alta atitudine, dar asa nu merita. Nici macar nu le pasa de sanatatea noastra macar de suprafata, vor doar sa le aducem profit, daca nu pa.
Nu stiu cum se calc. concediul, Coca stie mai multe. Eu cand mi-am luat CM am luat aproape aceeasi bani ca la sal. intreg (fara 300.miilei). Poti sigur sa vorbesti cu dr. sa-ti dea CM (max 90-120 zile) pana la 7luni si dupa aceea sa-ti iei prenatalul.

Camitzu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Rachel, haios bancul. Tu ce mai faci, te simti mai bine? Ma bucur ca poti sa mai intri pe forum ca asa stim si noi de tine.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Camitzule, blugii sunt special pentru burtica, cu talie foarte inalta si cu elastic in spate cu nasturei pentru ajustare. Nu mai stiu cat au costat, stiu ca l-am falimentat pe sotiorul meu pentru ca oferta speciala era cam asa: luai trei articole si le plateai si iti mai alegeai trei gratuit, adica eu am luat 2 perechi blugi, o camasa la una dintre cele doua perechi de pantaloni, o geaca de vara-toamna, un tricou si un maieu super, tot special pentru burtica, lung si cu sutien de sustinere, cu desene si strasuri pe el. Toate astea au fost in jur de 6 mil si ceva. Mult pe moment, dar de atunci nu am mai cumparat nimic. Cred ca am mai vazut pe vitrina promotia dar nu sunt sigura. Fara promotie erau intr-adevar cam scumpe.

Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aurelursu, vezi ca ti-am trimis un PM.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aurelursu, vezi ca ti-am trimis un PM.

andrutza, si mie tot numai Bio Marin Plus (cu ulei de peste + altele) mi-a dat Tutunaru, si l-am intrebat si eu daca sa mai iau sialte vitamine si a zis nu ca nu e nevoie! ai vorbit ceva cu el de un eventual medical? ce zice ca m-ar interesa si pe mine cred ca putin mai incolo. prin noiembrie cred.

multumesc
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Rici, super bancul.... eu iti povestesc o intamplare adevarata, patita de o cunostinta de a mea din Turda. Era insarcinata in luna a noua si a mers in vizita la socri tocmai in Moldova, la Tecuci, parca. Evident ca dupa o astfel de calatorie a trebuit sa nasca acolo si la spital era renumita printre moldovence: toate se vaitau de durere cu "valeu, valeu, valeu", doar ea, ardeleanca striga "ioai, ioai, ioai" de nu intelegea numeni ce zice..... Imagineaza-ti, incearca sa spui....

Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

A propos de haine, ma revolta sa vad cata lipsa de fantezie la hainele ptr. gravide si ce preturi exagerate! Eu am gasit ieri niste blugi ptr. gravide cu 950.000 si erau oribili! Bineinteles ca nu mi-am luat, prefer sa iau haine "normale" dar cu 1-2 marimi mai mari. Cel putin la fuste a mers. Azi merg la croitoreasa sa-mi fac o fusta de toamna-iarna, dar ce ne facem cand vine vremea paltoanelor, ca ale mele sunt toate conice????

In legatura cu conediul si indemnizatia, poate ma lamuriti si pe mine:
eu lucrez la un ONG cu contract de munca pe per. nedeterminata, dar din ianuarie 2004 mai lucrez cu contract de munca cu timp partial (2 h/zi) si la firma sotului meu, ca sa ne pastram statutul de microintreprindere. Bineinteles platesc si asigurari si CAS si toate cele. Cand se calculeaza indemnizatia (85% din venitul brut pe ultimele 10 luni) se ia in considerare si acest salariu, se cumuleaza sau cum? Asta e valabil numai pentru cele 126 de zile?

Mergi la inceput

Lalisor e intradevar cam multicel 6mil odata dar, daca sunt de firma, cred ca merita. Chiar ce marca sunt?

Camitzu 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Camitzu tu ai luat mai putini banuti ptr CM ptr ca n-ai avut cod de urgenta medicala si ptr asta te-au platit doar cu 75 %. Intelegi? Dar noi, gravidutezle avem voie la 120 zile de CM in regim de urgenta,care inseamna platit 100%, ceea ce inseamna ca luam mai multi banuti decit daca am merge la sv, intrucit ptr nr de zile de medical banii ptr Contrib de asig de sanatate, nu-i mai platesti statului, ci iti revin tie...Intelegeti???

Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Rachel, Lali asa ar trebui sa ne incepem fiecare dim.

Camitzu21

Mergi la inceput