Mamici de ianuarie-februarie 2005(33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor, se zice ca in ultimele 2 luni explodam, dar nu inseamna ca luam kg in plus ci doar se dezvolta bebele mai mult...Eu pina acum nu am luat kg in plus,asa ca sper sa nu iau mai mult de 10-12 kg,cit e si normal..

Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Irina, ideea este ca piciorul drept indoit sa nu fie pe pat, daca cel stang nu e indoit, ca atunci preseaza pe burta, ma rog o rasuceste, vezi si tu singura. Oricum, te asezi tu, te sucesti in toate pozitiile si gasesti singurica pozitia in care simti ca burtica nu e intinsa, rasucita sau presata de ceva....Pozitia pe stanga am inteles ca favorizeaza circulatia sangelui si implicit schimburile cu bebe. Evident ca nu putem sa stam toata ziua sau toata noaptea in aceeasi pozitie, asa ca ne mai sucim si noi eu perna care o pun sub picior seara o gasesc in fiecare dimineata jos, langa pat...

Apropo de kg eu am luat in primele 21 de saptamani 2 kg iar in ultima saptamana inca 2 si nu mi-am schimbat deloc modul de alimentatie. Zau ca m-am speriat si eu....

Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Pai Camitzu eu mananc dimineata foarte bine (3-4 sandwichuri cu un ou, iaurt, sana) apoi pe la 12 ma ia foamea la birou si mananc iar vreo 3 sandwichuri, intre timp mananc si multe fructe iar seara cand ajung pe la 18 acasa mananc o ciorba si ori gratar ori o mancarica gatita de soacra mea, sa-i dea Dzeu putere sa-mi faca si in continuare. Dar toata ziua eu mananc fructe si beau min 2 l de apa plata. Poate oi avea arderile mai rapide, cred. Cert este ca miscare nu prea fac, abia azi incep cursurile de aerobic pt gravide, dar asa sunt eu. Ce sa mai zicem de Coca care nu a luat nimic?!
Bb Bia avea la 22 saptamani 463 gr (asa zic si pe site ca ar fi normal). Multumita?
Pe mine insa ma intereseaza ca pana la sfarsit sa nu iau mai mult de 10-12 kg (ca si Coca) asa ca mi-am rezervat placerea de lua proportii mai incolo.
Camitzu tu m-ai intrebat daca are patutul inele? Ca nu am inteles despre ce inele este vorba? Oricum acest patut nu avea inele de care sa se agate bb, si nici la cele de lemn nu am vazut asa ceva.

Irina eu patutul l-am luat in acest WE din Carrefour Militari, acolo gasesti mai multe decat in Orhideea. Poate de aceea el a vazut numai pe cele din lemn. Eu am luat celelalte produsele din Cora dar nu din hala ci de la Loris Baby Land. Oricum si mie mi s-a parut ca acest patut Graco contine mai multe decat cele de la Cam si este mult mai rezistent.

"ingerasele" 24+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Lali, am inteles acum. Eu indoiam ambele picioare. Stateam culcata pe stanga, cu picioarele indoite, unul peste altul, ceva gen: stangul indoit pe pat, dreptul indoit peste stangul (ca bebelusii in burtica). De-aia nu intelegeam. Normal ca ne mai si schimbam pozitia dar asta e f. comoda si buna pt. copilas.
Ingeras el a fost in Orhideea intr-adevar, pt. ca este chiar langa serviciul lui. Asa se explica faptul ca nu le-a vazut. E super patutul, mi-a placut la nebunie, cat despre pret....
Irina, 21+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Drăgutelor, referitor la concediul de odihna, au am intrebat la RU si mi-a spus ca atata timp cat seful iti aproba CO-ul nu este nici o problema, chiar daca tu vei intra in CM și apoi concediul de ingrijire.

Cat despre greutate eu in primele 15 sapt nu am luat nici un gram, nici nu am mancat mare lucru, caci varsam si apa care o beam, iar acum de 2 sapt am luat 2 kg, caci am inceput sa papam. Oricum eu plecasem "la drum " cu ceva mai multe kg decat ar fi trebuit. Acum ma confrunt cu o foame apriga la 2-3 ore ne doare stomacul de foame, dureri cum nu am crezut ca-ti poate da foamea...si oaptea ne luptam cu ea. Dar rezistam! NU MANCAM NOAPTEA caci ne este frica sa nu luam la sfarsit vreo 30 de kg si sa aratam ca un dop.

Sotul meu mi-a luat din SIR un costum de blugi, pantalon si o vesta cam asa /_\, sincer eu nu as fi dat atatia bani! Oricum este super costumul caci pantalonii in fata peste burta au un material elastic din bumbac si te simti tare bine. Partea proasta este ca nu poti merge in fiecare zi la servici imbracata la fel.

ixxi si piersicuta 17+
dr Calaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Lalisor m-ai linistit cu pozitiile. Culmea, exact cum nu recomanzi tu, asa prefer eu si nu ma doare nimic. Dar tu cum de reusesti sa-ti numeri contractiile/zi.Te referi la cele dureroase ca zvacnirile de masea cand te lasa in cateva secunde?
Lali si Irina cu pozitiile alea m-ati facut

Coca multam de PM am vazut acum diferentele

Ingeras vad ca nici cu greut lui bb nu ma pot lauda, mai ziceam si eu daca macar se puneau la el Si eu mananc aproape ca inainte dar de fapt am pus in saptamanile cat am stat la pat vreo 4kg. Da-le incolo de inele la pat, o merg si eu sa-l studiez live. Hai ca-mi place, pana acum cu Cristinuca ma distram ca ne intelegeam ca nuca in perete. a plecat ea, si ma bucur ca am gasit inlocuitor cu care sa ma veselesc
Cristinuca nu te supara ca nu te uit, noi oricum ramanem la Lolec si Bolec.

Irinel o sa ne consolam impreuna cu Candy la greutate. Poate avem noroc si nu depasim 15kg. Asteptam vesti de la tine prin sotior, nu te uitam.

Camitzu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Ixxi nu te mai infometa ca nu e bine. Da-le incolo de kg. Ii faci mai mult rau lui bb. Meriti bataita daca induri dureri de foame. Mai bine mananca ceva usor, fara grasimi si paste fainoase. Mananca doar legume gatite/crude si fructe macar.

Camitzu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Camitzu sper ca te-am convins!
Referitor la greutate,fetelor, faceti cum credeti,dar nu va infometati,sau macar tineti un regim la sfatul Dr vostru...
Eu sunt taaare vesela ptr ca ieri si azi, bebele meu a avut la treaba.....adica a facut atita gimnastica... ca ...n-am cuvinte sa va spun ce bucuroasa sunt.
Dar eu am insa o alta problema : voua vi se intimpla sa aveti stari depresive??? Mie se pare ca mai nou....DA

Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Camitzu, eu nu am avut nici macar o contractie sau zvacnire dureroasa. Contractiile mele sunt nedureroase, cuprind o suprafata mare de abdomen (cam 20 cm de o parte si de alta a buricului) care se intareste astfel incat se simte la palpare diferenta intre zona respectiva si zona moale din jur si tin vreo cateva secunde bune, peste 10 oricum. Deci se pot contabiliza. Si repet sunt nedureroase.

Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Cam33 nu ma bate, dar nu mi se pare normal sa papam noaptea, seara am grija sa mananc suficient. Ziua pap de cate ori vrea piarsicuta, dar noaptea bem putinica apa si la nani. Si asa sa te scoli de 4 ori pe noapte pt pipi este mult, daca mai stau sa si mananc....as putea sa mai reyolv si niste hartii de la serviciu, nu?

ixxi si piersicuta 17+
dr Calaras

Mergi la inceput