Mamici de ianuarie-februarie 2005(33)
Raspunsuri - Pagina 5

cam33 spune:
Cristinuca iti urez inca odata ca sa vezi ca nu te-am uitat. Sa ai grija de voi si nu manca prea mult tort
, de fapt tu ai unde sa pui la cat de subtirica esti
Coca starile depresive sunt la ordinea zilei ptr. gravidute
Camitzu 21+

Lali spune:
Ixxi, ai fost grozava cu hartiile de la serviciu....in toiul noptii, auzi ! Mey, varianta mea de compromis era daca imi era foame seara tarziu mult dupa cina mancam un mar sau o piersica. Foamea trece, aportul de calorii este minim...
Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

cocolino spune:
Camitzu or fi starile depresive la ordinea zilei,dar mie imi vine citeodata sa-l dau afara pe sotul meu,ptr niste chestii care inainte nu ma deranjau.. Iar el saracu indura...O fi el ardelean,dar cit o mai indura???
Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

cam33 spune:
Lalisor ma bagi in ceata cu contractiile astea nedureroase. Una cum poti sa le simti cand stai pe scaun? A doua de unde stii ca nu e bebe? Ai citit undeva sau ti-a explicat dr?
Eu am mai simtit uneori doar cand stateam la pat prin zona de sub buric ca o intindere de muschi sau o intaritura dar imediat misca bebe. Ma gandeam ca s-a rasucit sau se intindea. Asa e?
Mai simt de la buric in sus spre stomac intre coaste, mai ales cand merg, ca mi se intareste toata zona dar tine mult, nu cateva sec., pana ma intind sau ma relaxez. Asta se poate numi contractie?
Ixxi hai ca nu te mai bat daca spui ca ziua mananci bine. Dar si eu cateodata ma trezeam noaptea cu durere de foame si luam o coaja de paine totusi, altfel nu adormeam.
Camitzu 21+

adita spune:
Camitzu, parca tu intrebai de pampersi, cati se consuma. Chiar ca depinde de copil. Eu foloseam in primele luni ale copiilor cate un bax jumbo si jumatate pe luna, insa am auzit pe cineva care consuma un bax pe saptamana. Depinde si de calitate. Mie de exemplu nu imi plac cei de la pampers fiindca se umfla foarte repede, si copiii mei se si iritau de la ei, cel putin cand erau mici de tot, asa ca foloseam happy si nu era nevoie sa-i schimb foarte des.
In legatura cu kg, eu inca nu m-am ingrasat mult, am luat 3 kg, toate intr-o singura luna. Sper ca de data asta sa nu mai ajung la 20 de kg ca la celelalte sarcini. Si iar nu mai stiu ce vroiam sa mai spun, ca scrieti atata incat ma zapacesc de tot incercand sa urmaresc. Cred ca ar trebui sa-mi notez ideile pe masura ce le intalnesc, ca sa nu mai uit ceva

cam33 spune:
Coca pai stai bine. Sa ma vezi pe mine cand incep din te miri ce. Sotiorul meu prefera sa ma enervez
decat
.
Camitzu

ixxi spune:
Eu sunt in permananta in criza de somn, iar pentru mine este un chin sa ma trezesc noaptea. De multe ori si pt pipi mi se pare chinuitor sa ma trezesc....sa mananc noaptea? imposibil!
ixxi si piersicuta 17+
dr Calaras

adita spune:
In legatura cu dormitul pe spate, eu stiam ca nu e recomandat in lunile mari, fiindca uterul fiind marit apasa pe nu stiu ce vase mari de sange si nu se mai oxigeneaza bine copilul. Eu oricum nu pot sa stau pe spate, domnisoara mea isi manifesta clar dezacordul, prin suturi. Mie imi placea sa stau pe burta, dar solutia care o multumeste pe ea e sa stau pe stanga, eventual si cu o perna sub picior.
Eu una cat de bine as manca seara, daca se intampla sa ma trezesc peste noapte, nu mai pot sa adorm pana nu rontai ceva. Asa ca prefer sa mananc o felie de paine cu branzica si sa ma intorc linistita la odihna, decat sa stau ore intregi invartindu-ma in pat.

cam33 spune:
Adita multa de raspuns Cate buc. inseamna un bax. Happy e alta firma decat "Pampers". Si body sunt suficiente 6/zi?
Lalisor mi-am amintit. Nu te mai vaita de greutate ca noi am luat dublu decat tine
. Tu stai bine mai ales ca esti mai mare decat noi
.
Camitzu 21+

cam33 spune:
Adita multa de raspuns Cate buc. inseamna un bax. Happy e alta firma decat "Pampers". Si body sunt suficiente 6/zi?
Lalisor mi-am amintit. Nu te mai vaita de greutate ca noi am luat dublu decat tine
. Tu stai bine mai ales ca esti mai mare decat noi
.
Camitzu 21+