Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetelor, ce bine e ca v-am 'regasit', rau tare fara forum...

Babee esti mortala cu Bubu imbracat in roz.Frumoasa geaca are Rachella.

Saphir cind aflii daca e samburica?Poate la urmatorul ecograf.

Ioana sanatate maxima Arturicilor.Sunt tare draguti, vedete de-adevaratelea.Simpatica foc finuta.

Fetelor, gaza mea e super saciita, de citeva zile e constipata si foarte miriita.Avem ceva probleme cu un reflux gastric si ne chinuim chiar si cu o aciditate.Sper cumva sa scapat si de astea...
la toate fetele si LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITIILOR ZILELOR TRECUTE !

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am uitat sa va spun ca am fost astazi la pediatra.Are 75 cm(la fel ca si acum 3 saptamani) si 9.850 grame(ce bine ca n-a mai luat un kil ca-mi rupea bratele...).Am mers impreuna cu Andreea si am mai povestit de bebeii nostri.Daca vreau sa mai vin in Romania trebuie sa-i fac vaccinul contra Hepatitei A datorita focarelor de infectie(asta dupa 1 an se face)
Emilly sanatate multa Ilincai, consultati un medic si urmati un tratament.Ne-am amuzat si noi cu hainutele roz..ce daca suntem baietel???
Hai va pup si trag la nani dar parca nu ma indur sa ma despart de Dc

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si bun gasit dupa atatea zile de absenta!!!

Ioana, multa sanatate baietilor!!! Sunt SU-PER pozele! Fotomodele ii faci. Maine sa ne spui ca s-au facut bine, da?

Babee, si pozele cu Bubu sunt mortale. Dar sa stii ca-l prinde rozul. Ce baiat mare ai!!!

Rares e tare mucios. Eu sunt racita de mai bine de o saptamana si cred ca am reusit sa-i dau si lui raceala asta afurisita. Am trecut la atac cu ser fiziologic si un pic de panadol. Sper sa-i treaca.
Noi am facut luni 7 luni, deci ne inscriem in categoria VOINCI.

Va pupam.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

tuturor sarbatoritilor.

Multa sanatate Ilincai si Arturicilor. Se pare ca e o problema cu mai toata lumea. Si Alexandra are ceva la stomacel. Are gaze mai rau ca in perioada de colici si plange continuu de sambata. Cand mananca, cand nu. Initial am crezut ca e de la dintisori, ptr ca ii curg balele siroaie. Insa scoate gaze de parca da cu tunul si stomacelul si intestinele ei scot o bolboroseala foarte ciudata. Din pricina asta Alexp nage mereu, nu doarme deloc ziua si nu ii place nimic. Numai in brate mai tace, insa si atunci e nevoie sa ii distragem atentia cu ceva. Dupa o crizza groaznica sambata, astazi s-a repetat povestea. Sab si Bonisan nu fac fata. Joi mergem la medic, pentru ca eu una nu stiu ce sa ii mai scot din alimentatie.

In alta ordine de idei, la noi lucrurile merg din ghinion in ghinion. Si cica asta se voia saptamana de odihna inaintea revenirii la serviciu. Dupa accidentul mamei, acum a patit-o mama soacra. Acelasi tip de accident stupid pe trecerea de pietoni si acum saraca e in spital cu fisura de bazin. Nu imi vine sa cred ca ghinion, ma obsedeaza coincidenta.

Dar sa revin la Alex cu inca o problema careia nu ii dau de cap de cateva zile. Ptr ca a reusit sa se cocoate pe patut in genunchi si sa rupa o aplice de pe perete, am coborat salteaua la nivelul intermediar. Insa acum se ridica in genunchi tinandu-se de bare si se arunca fie in gura fie pe spate. Nu va spun ce lovituri infernale sunt (azi m-am speriat ptr ca am impresia ca are si un cucui!) si ce plansete. Am intrebat multe mamici si niciuna nu a avut probleme de genul asta desi aveau patut de lemn. Adica se pare ca bebelusii se mai loveau insa nu era nimic grav. Alex insa e in stare fie sa isi sparga capul fie sa rupa patul. Stiu ca suna a ton glumet, insa sunt disperata. Am pus si mama lor de perne pe acolo, aparatorile alea nu fac fata si oricum trage de ele pana le desface. Astept neaparat un sfat, in afara utilizarii unui patut de panza, ptr ca acesta nu incape in dormitor la noi decat daca renunt eu definitiv la patul meu.

Pupici. Ma duc sa ma odihnesc macar cateva ore pe noapte. De luni ma asteapta calvarul serviciului.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Greu fara DC!!! Chiar daca nu scriu prea mult, dar de abia astept sa adoarma Mircea seara ca sa intru sa citesc ce ati mai facut.
Mircea are 4 dintisori!!! I-au iesit toti 4 intr-o luna. Simbata a iesit ultimul. Cam strimbi, ce-i drept, dar daca mai cade de citeva ori cu gura pe podea, ii indreapta .
Azi am fost in Moghioros si a stat in iarba in fundulet si s-a jucat cu alti copii. Am fost f. incintata. Aurashul mamei creste! Era un piticut mic care comunica cu ceilalti pitici. A mers si de-a busilea si in picioare si cind s-a plictisit s-a intors spre mine si s-a agatat de fusta mea sa-l iau in brate. Ma topeste gestul asta.
De o luna zice mereu "tata", acum a inceput cu "da", "mama" a zis doar de 3 ori, cind era f. necajit si vroia in brate.

Pupici, imi pare bine sa va revad!

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bine v-am regasit ,nici nu stiti ce bine imi pare.Roxana aceiasi problema am si eu cu Maria mea care se da tot timpul cu capul de patut,cateodata si cand doarme.Pernutele sunt cu adevarat ineficiente .Eu o mai pun in premergator cand vad ca o apuca dorul de stat in picioare,alta solutie nu am gasit.Maria s-a lovit astazi la cap cazand in coltul patului,m-am speriat ingrozitor ,insa mai speriat decat mine a fost frate-su care mai avea un pic si plangea si el .

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Greu fara Dc!!!!!!Asta suna a dependenta nu?

Si noi am fost bolnavioare dar acum suntem bine......
Vad ca va place gecuta si caciulita ce ne-a luato Babee....saru-mana inca o data.....
Ioana super pozele!!!!!!!!adevarati fotomodeli!!!!!!!

Fug ca sunt rupta de somn

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Roxana,
Imi pare tare rau sa aud ca ai atatea probleme!!! Tr. sa fii puternica sa treci peste ele. Cam in ritmul asta am dus-o noi dupa ce am nascut eu si uite ca au trecut toate.
Multa sanatate mamei tale (nu stiam ce a patit) si soacrei tale.
Despre patut eu zic ca singura solutie e un pat textil. Renunti la cel de lemn si-ti va incapea in camera acesta. Stiu ca principalul mare avantaj al patului cu plasa textila este faptul ca bb n-are de ce se lovi cand cade.
Alta varianta nu-mi imaginez.

Fug sa ma imbrac ca tr. sa ma duc pana la serv.

Ioana, ce mai fac Arturicii?

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

phillip al meu urla de 1 ora de ma sperie.Sigur sunt dintisorii.L-am dat cu dentinox, l-am masat, m-a muscat, ne-am jucat..s-a mai linistit.Acum se joaca cu telefonul.I-am gasit la Metro o chestie de telefon cu 50 de centi..si e super pasionat de el.Roade la plasticul ala de parca ar curge ceva bun..si ii tine de foame.
Roxana sanatate multa mamelor voastre.Incearca si cu pat de panza.Phillip nu sta ziua in niciunul, ci pe jos.Am pus o pilota nefolosita8cadoud e la nunta si oribila de altfel) si sta pe ea..cat de cat.ca face miscari intr-una.Si mie mi-a rupt un Micky Mouse..asta e, luam altul din Ro.
Am uitat sa va spun ca de 1 saptamana doarme singurel in camera si noi in camera cealalta.Il aud cand se trezeste,deci nu-mi fac griji, el n-are nici o problema dormind singur.
Of iarasi urla

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Aseara a venit nenea dr.

Concluzia: viroza respiratorie si reactie alergica la ou.
Tratam cu: Debridat, Fizz (si nu mai stiu cum), Nurofen si Peritol.
Nu avem voie nimic crud. Cam atat.
Deja dim au papat laptele, la 10 iaurtul. Deci suntem pe drumul cel bun din fericire.

Ma bucur ca v-au placut pozele.
Am gasit nr tipei intr-o revista de copii. Costa min 50euro de copil (adica 50 de poze minim).

Am pus de 2 zile Arturicii in premergatoare dar nu sunt ei f happy ca nu se pot misca asa cum vor ei. Dar mai incercam. Ei sunt obisnuiti sa patruleze de-a busilea si sa ajunga la tot ce vor, sa se cocoate pe unde doresc. In premergatoare sunt cam limitati...

Gabi
Pupici lui Phillip!

Roxana
Sanatate multa si voua!
Despre patut nu stiu ce sa iti zic ca noi suntem in tarcuri.

Adriana
Aveti grija si voi la raceala!

Diana
Felicitari pt dintisori!
Fetelor, se pare ca ai nostri bebei cresc si cresc si problemele....

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput