Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana77 spune:
Se pare ca putem comunica din nou...
Eu sunt suparata si obosita.
De ieri de la 17 Arturicii au inceput sa verse. S-au oprit pe la 22. De atunci am avut voie (va dati seama ca am stresat pe dl dr pediatru) sa le dau doar ceai si dim au baut lapte cu cereale 100 ml (atata a zis dr, ca sa le dau jumate din cat papau ei). Apoi la 10 nu au vrut nimic, la 14 (cand, tot la sugestia dr le-am oferit lapte) nu au vrut, acum nu vor. Beau doar ceai.
Initial am zis ca o fi de la oul mancat ieri. Nu am exclus varianta, totusi, asa rau mi-a fost si mie sambata noapte si ce e mai grav e ca si varului lor (are 6 ani si ieri a stat cu Art) i-a fost rau. Asa ca diseara l-am chemat pe pediatru.
In rest sunt super veseli. Nu stiu ce sa mai zic. Vorbim maine.
Va pupam.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_
A_Iulia spune:
Da, mai, tare greu a fost fara forum.
Ioana, sper sa fie o afectiune simpla! Sa ne zici ce-a zis dr.
Helen, m-am mai linistit cu greutatea lui Moti. Fie ce-o fi. Oricum nu arata a copil slabut. Acum ne luptam cu papica (iti suna cunoscut, nu?) a mea nu vrea sa manance nimic daca nu e dulce. Si asa am ajuns la carnita cu cartofi si legume cu suc de fructe, cu fructe pasate etc doar doar deschide gura. Rasfat, nu altceva, asta e. Ma asteptam.
Darael, roag-o pe Daria sa mai scrie o data ca eu n-am inteles ce-a vrut sa spuna. Sa vedem daca-i iese.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Ioana77 spune:
Hai sa va zicem si ceva de bine. Sambata au avut Arturicii (si Katherina, fina mea) sedinta foto (pe bune ). Puteti vedea, daca vreti, cateva din cele... 150 de poze in album la luna a 8-a, adica aici:
http://community.webshots.com/album/187582577mMdghL
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_
saphir spune:
Bine v-am regasit. Mi-a fost dor de voi!
Ioana, sanatate maxima intregii familii
Eu vroiam sa va zic ca astazi am simtit cum misca "samburica". Avem deja 15 saptamani si suntem voiasa tare...asa a fost si Amos, la 18 saptamani a miscat prima oara, dar parca nu lovea asa cu putere ca "samburica". Daca tin mana pe bruta se simte bine Poza de la ultimul US nu am mai aucat sa o pun, ca am schimbat calculatorul si trebuie sa reinstalez scanerul...si mi-a fost lene.
Pupici la mamici, bebici si incaodata "bine v-am gasit"!!!
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
dadi_t spune:
Dor tare mi-a fost de voi!
Andruska-!
Ioana sper ca sunt bine Art.! Enterocolita de la vreun suculet, te-ai gandit?
Va pup ca noi sarbatorim!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
Andruska spune:
Tania sa iti traiasca Anduta si sa fie sanatoasa
Ioana sanatate multa Arturicilor si maine sa fie bine !!! Pozele sunt super frumoase si reusite, cu asa modele cred si eu. Unde le-ai facut? Cat te-au costat?
Babee l-am vazut pe Philip ce super dragut este
Ref la borcanele am sa iti dau un PM cu ce anume vreau, OK?
Saphir cred ca esti tare emotionata cu samburica !!! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si norocoasa .
Eu va pup ca am fugit sa calc, am 3 masini spalate si va dati seama cata treaba am- si am timp doar pana la ora 20,00 cand tb sa ma duc sa il iau pe Mati de afara.
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
saphir spune:
Anduta, Tania sa iti traiasca printesa!
Ioana, superbi Arturicii
Restul fetelor unde sunt? Cred ca inca nu stiu ca merge
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
adlemi spune:
Anduta,Tania sa-ti traiasca printesa si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!!Cu ce am vorbit...sunt aici!!!
Ioana sunt minunati Arturicii!Ne-ati dat pe spate cu pzele alea!Unde le-ati facut? Sau e secret?
In alta ordine de idei...Mi-a fost asa dor de voi!!!M-a omorat lipsa forumului(da' l-a facut fericit pe barbatelul meu,ca plateste mai putin telefonul!
Babee e minunat Philip!
Saphir felicitari pentru primele miscari ale samburicii!E minunata senzatia!DFe fapt,daca mi-e dor de cevain sarcina,de senzatia asta mi-e dor! Sanatate multa si o sarcina cat mai usoara!
Cam atat de pe la noi.Noutati nu avem,dar bine ca s-a reparat forumul!
si o seara minunata cu vise frumoase!
Adlemi si Andrei (24.02.2004)
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
Andruska spune:
Babee ti-am trimis PM.
Pupicei la toata lumea
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Babee spune:
fetelor..haideti sa va pup .A fost tare greu zilele astea fara Dc...of bine ca s-a rezolvat!!!
Tania, Anduta...La multi ani scumpelor si numai bucurii
ieri si astazi am fost la cumparaturi...sa o innoim pe Rachella.Ieri am luat gecuta si caciulita astazi hainute colorate.Aseara m-am distrat si i-am facut lui Phillip pozici si am ras de nu mai puteam.Astazi nu l-am mai imbracat si cu restul de haine ca am baiat dom'le.Oricum a fost dragut sa cumparam hainute pentru fetite...sa ne invatam:)))
Multumim mult de aprecieri...chiar m-a distrat ca al meu copil se afla intre prieteni chair si in galeria bebelusilor la......Intre Yann si Philip si Raducu prietenul nostru din Brasov..
Bubu nani acum, dupa ce n-a baut decat 40 ml gris cu lapte si eu merg la un film, is singura singura pana maine seara(macar sa-mi fac de cap, nu?).
Andra am citit mesajul tau...il copii si-ti zic apoi, bine?Adica maine ca o sa am mintea mai odihnita.
Noapte buna...si felicitari Saphir pt Samburica
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)