Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
Andruska spune:
de la noi !!!!
Babee este super Philip imbracat in roz . Eu cred ca tu tragi a fetitza cat de curand sau mi se pare mie .
Ioana ce ma bucur ca sunt Arturicii bine. Doamne ajuta si multa sanatate !!! Radu cum se simte?
Diana felicitari dintosului !!!! Cat despre 'indreptatul' dintilor nu cred ca ii recomanzi cazaturi, nu ? Te-am sunat dim insa nu ai raspuns. Vroiam sa vedem cum facem sa ne vedem sa iau bibele ptr Adriana si sa te intreb daca stii o dna care face curatenie? Cat costa, ce face si bineinteles dc mi-o recomanzi? Astept sugestii .
Roxana si noi tot patut de lemn avem si ne mai lovim cu capul de una alta insa alta solutie decat schimbarea patului sau sa ii faci niste aparatori care sa le legi cumva sau sa le bagi pe sub saltea . Sanatate multa mamei si soacrei tale, tinem pumnii sa fie bine .
Tania mama ta cum se mai simte? Cum ati petrecut ieri? A fost fericita Anda? Si noi abia asteptam sambata baieram mare ptr Andrei, el ma intreaba in fiecare zi cate zile mai sunt pana la ziua lui si ce cadouri o sa primeasca .
Eu i-am luat lui Matei peste si maine am sa ii dau. Sper sa ii placa ca eu m-am saturat de piureurile astea de legume. Vedem si va spunem !!!
Fug la treaba ca Slava Domnului am destula
PS Mi-au venit rushii insa ma bucur ca mi-a intrat organismul in normal.
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
anda141 spune:
In sfarsit, reusesc si eu sa scriu un mesaj!!
Mi-a fost tare dor de voi, am citit aseara, dar nu am putut sa trimit mesaj, sper ca acum sa reusesc.
Roxana, imi pare rau de accident, chiar interesanta concidenta! Sper sa fie bine!! Sanatate lui Alex!!
Ioana, sanatate multa la Arturici!!
Babee, Bubu e scump rau de tot si haios imbracat asa ca o fetita!!
Ane, e foarte frumoasa gecuta si caciulita, am zis noi ca Babee are gusturi!!!
Tania, multa sanatate mamei tale!!
Anca, nu ai venit din concediu??
Andra, de care peste ai luat? Sa ne spui cum i-a placut lui Matei!!
Asa. Albertzel e bine, sanatos, vesel, bucuros! Mananca bine, dimineata pe la ora 10, 200 g piure de fructe cu cereale Milupa biscuiti cu vreo 8 cereale. La pranz, aprx.180 g. piure legume ( tot felul de legume mixate facute de mine )cu branzica de soia sau ou.
Spre seara cereale Milupa cu lapte, iaurt si fructe, (piersica si maracuja) cam 180 g, cerale pentru 8 luni cu niste ovaz prin ele, care nu se divolva, pentru stimularea masticatiei. Vad ca-i plac, el acre nu mai manca cereale goale, acum mananca. La culcare tzitzi. Mai suge un pic si inainte sa adoarma pe la ora 1 si dimineata cand se trezeste.
Cele care alaptati cand le mai dati sa suga?? Ca daca papa mancarica , cand sa mai si suga, eu nu mai stiu cum sa-i mai dau.
In alta oridine de idei, eu am trecut anul , am luat examenele , mai am insa doua, dar se pare ca va mai fi inca o sesiune si o sa scap si de astea, daca nu...mai e timp si la anul. La informatica, eu nu am fost deloc la nici un curs/seminar si nici nu am invatat, si la statistica nu m-am dus la examen, dar asta e usor, il iau sigur.
Eu ma gandesac acum sa pun la congelator pentru iarna legume pentru Albert si pentru noi, normal, dar in special acum pentru el, sa am ce sa-i mai combin, asa ca sper sa ajung cat mai repede prin piata.
Deocamdata atat, mai vorbim!!
Va pup!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Helen spune:
Ioana si Babee, frumosi copii mai aveti... oricum cuvintele nu sunt suficiente. Deci, Arturicii au avut sedinta foto pe bune... este evident ca sunt poze facute de profesionisti... desi si cele pe care le faceai tu erau pe aproape... aveai grija de decor..etc... Sanatate multa Arturicilor!
Roxana, ceea ce patesti tu cu patutul este la fel si la mine...poate nu chiar asa, ca al meu baiat nu e in stare sa faca asa multe ca Alex dar din fund se prinde de gratii, incearca sa se ridice, reuseste cat de cat dar da cu nasul, gura, fruntea in lemn, se loveste, cade pe spate si da cu ceafa de partea celalta a patului si sa te tii urlete... cucuie inca nu a facut dar efectiv il las destul de putin in patut ca oricum nu sta decat daca stau si eu langa el.... daca am grija sa nu cada e multumit sa stea in picioare si sa se tina de patut, sa muste din el... dar... Solutia nu am gasit-o ca oricum tot se loveste si nu lasa nimic in locul pus de mine, asa ca degeaba incerc sa-l protejez cumva cu perne si altele... Tarcul de plasa ar fi solutia dar la fel... unde sa-l mai pun si pe ala si cat o sa mai foloseasca...
Altfel, eu trec printr-un calvar... nu pot crede cat de energic este copilul asta si neastamparat si rau si... si... si... desi asa cuminte a fost pana pe la 5-6 luni! Mai ales de cand am venit de la ai mei unde a fost cam rasfatat, adica mereu cineva a stat cu el si a cam fost tinut in brate... palnge non stop daca nu stau cu el si mai nou daca nu il tin in brate. L-am lasat si sa planga dar plange oricat il las, sta in fund si plange si iar plange si se vaita si pana nu il iau in brate nimic.... Cu premergatorul face prapad... alerga prea tare a cazut deja a treia oara... nu stiu cum nu a patit nimic ca ultima data a reusit sa dea la o parte un sacun pe care-l pusesem bariera la prag si a cazut cu gurita exact in prag ..zicei ca musca din el... nu-l mai las deloc nesupraveghiat dar si la wc ar trebui sa merg cu el sau sa am grija sa merg cand doarme... Nici de dormit nu mai vrea sa doarma singur si in secunda cand s-a trezit plange.. nici gand sa se joace sa incerce sa se ridice in patut... plange si astepata sa fie luat... Vroiam de la 1 oct. sa merg la serviciu dar zau ca nu ma pot hotara... Acum s-a trezit si urla in disperare...
Ioana, cred ca asa e la inceput in premergator...asa a facut si Cosmin dar apoi s-a prins care e treaba si sa-l mai opresti... e adevarat ca el nu merge de-a busilea si se fapt nu face nimic altvceva decat sa vrea in picioare mereu, sa se catere, sa traga de orice si de oricine e in jur sa se ridice dar trebuie ajutat... odata in picioare e cel mai fericit...
Mai am o problema, i-am luat ghetute nr lui - 19 si nu pot sa i le bag in picior... strange degetele de la picioare, se blocheaza piciorul si nu pot... atat am tras de ele ca o sa le rup eu de nervi... Ieri am reusit cunva dar dupa vre-o 30 min de incercari... acum vreau iar sa i le pun iar, ca pediatrul mi-a zis ca si in casa trebuie incaltat cu ghetute ca sa-i tina glezna mai ales cat merge in premergator sau tinut de manute... pana acum nu l-am incaltat si am impresia ca a inceput sa mearga aiurea... isi impleticeste picioarele, adica le aduce unul in fata celuilalat de se impiedica in ele si ma gandeam ca ghetutele paote o sa il ajute... Voi ce stiti?
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
Helen spune:
Sa va zic ce faza.. dau send la mesajul precedent ca bebele meu se trezise si urla de zor in patut, il iau in nbrate il impac si ma duc in bucatarie sa gust mancarica de fasole verde care tocmai era gata... abia ii pusesm si un pic de usturoi... Ma duc cu el in brate si iau cu lingura, suflu, gust o data... iau a doua oara si cand sa gust, mi-o ia fimiu inainte... s-a infipt cu gurita direct la lingura si apoi se ligea pe la gurita.... repet figura sa vad ce face si la fel... hatz la lingura sa nu ajug eu inainte... da' inca nu-i cazul sa papam ca oamenii mari...Insa tare simpatic a fost. Acum mergem sa papam un iaurt cu pirsica...
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
ane2 spune:
Roxi sanatate multa....de patut ce sa zic...e bun cel textil dar nu cred ca va sta in el ca nar avea cum sa se ridice.....Rachella a invatat sa se ridice in patutu de lemn...iar acum se ridica si in cel textil...oricum acum nu mai sta in nici unu din ele.....vrea doar in premergator....chiar ma gandeam sa scot tarcu ca si asa imi ocupa loc degeaba....
Helen din cate stiu eu sunt recomandate ghetutele...eu ai pun cand ghetute cand botosi.....si ea paseste la fel parca ar prezenta moda
Ioana sanatate Arturicilor!!!!
In rest Rachella se simte bine..dar...nu prea mai mananca....azi a baut doar 100ml de lapte...la pranz cateva lingurite de crema de legume ... si a mai mancat jumatate de iaurt...in schimb bea cei de rupe....sa vad acum la 8 daca o sa vrea sa manace...daca nu...maine la dr cu ea...offffff tare sensibila fata am
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Diana_b spune:
Helen, eu i-am luat ghetute si sandale nr. 20 tot din cauza ca ori isi stringea si indoia degetutele, ori le rasfira.
Ioana, cind l-am pus pe Mircea in premergator, a inceput prin a-si face vint cu virfurile picioarelor si asa se deplasa. Bogdan a zis ca o sa-i deformeze mersul. Dar sa-l vezi acum cum mai tropaie prin casa in premergator, nu mai prididesc sa alerg dupa el sa adun tot ce rastoarna.
Andruska, bibele a vazut tot cartierul, ca ma plimb cu el doar, doar ne-om intilni sa ti-l dau. Ma gindesc ca Rares asteapta de o saptamina sa i se mareasca portia. Azi dimineata a sunt fixul o data si s-a inchis. Probabil ca tu erai.
Din pacate nu stiu pe nimeni pt. curatenie, am cautat si eu, dar deocamdata prestez singura.
Pupici, ca urla.
Diana si Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13
Andruska spune:
Helen si eu stiam ca tb incaltat ori de cate ori il pui sa mearga, adica il tii tu . Referitor la mancarica de fasole cred si eu ca ii place, ca are alt gust si consistenta decat ce papa el .
Monica eu i-am luat salau pe care am sa i-l fierb si am sa ii dau cu piure de cartofiori sau altceva.
Noi am papat astazi supitza cu galusti amestecata cu morcovior si conopida, branzica si putin iaurt - am papat 300gr + 100ml supa bauta.
Am invatat sa ne ascundem si sa ne jucam. Este tare haios si scump !!! Cand ii fac cucu-bau rade de mama focului .
Va pup ca am fugit la trompetist
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
ad_risnov spune:
Salutare!
Astazi Rares a stat trei ore cu o verisoara de-a mea pe care n-a mai vazut-o de vreo doua luni. Cand am plecat dormea, asa ca l-am last brusc pe mana ei. Cand s-a trezit a fost tare mirat, a studiat-o si... s-au imprietenit instantaneu. Asa de mult m-am bucurat ca nu a plans. Am stat tot timpul cu grija.
Andra si eu i-am dat azi ficatel lui Rares si i-a placut.
Fetelor, Diana si Andra, v-am stresat de v-am innebunit cu bibele lui Rares. Imi pare tare rau ca v-am complicat existenta cu dorintele mele. Sper sa ma iertati.
Rares nu sta deocamdata in premergator pt. ca n-am apucat sa cumparam, dar in week-end avem pe lista si premergatorul si salteaua pt. patut. Tr. neaparat sa coboram etajul pt. ca bb se prinde cu nadejde de margine si da semne ca s-ar ridica. Asa ca nu risc sa-l gasesc pe parchet.
Colinda in scimb toata sufrageria. I-am pus pe jos doua paturi si alearga numai pe langa ele. Studiaza toate scamele, marginile covorului, telefonul, prizele, cablurile, florile. Asa stau insa linistita ca nu are unde sa cada.
Cu raceala parca sta mai bine. Ii curge inca nasucul si stranuta, dar parca mai putin decat ieri. Il tratez in continuare cu panadol, marimer si colargol.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
anda141 spune:
Mai, cand merge , cand nu merge forumul asta...
Si Matei papa mult, Albert nu a sarit de 200 g niciodata... , dar eu sunt multumita, deocamdata, e destul de bine crescut, nu l-am mai cantarit, saptamana viitoare o sa mergem in vizita pe la doctorita ca trebuie sa mai luam si vigantol nou.
Azi a papat mancarica de fasole pastai cu branzica ,dar a mancat 130 g doar, nu stiu ce a avut. Are zile si zile, cateodata mananca f.bine, cateodata nu are pofta, sau nu ii e destul de foame...
Cu incaltatul si la noi e tare greu, eu nu reusesc nicicum sa-l incalt, tot asa tine degetel indoite si nu intra piciorul, iar daca reusesc sa-l incalt la un picior, pana sa-l incalt si pe celelet isi scoate gheata, trage de ea pana o scoate, nu suporta deloc incaltat.L-am incaltat odata si s-a pus in fund si nu s-a lasat pana nu s-a descaltat, asa ca la capitolul asta ne chinuim sa-l invatam pe strumf ca exista si asa ceva, adica incaltamainte pentru piciorusele lui nu doar ciorapei pe care si-i scoate si pe ei.
In patut nici el nu sta, doar pe jos, umbla toata casa, dar nu merge de-a busilea, se taraste pe fund , nu stiu cum face ca il vad peste tot, se ridica si de pe burta in fund , e baiat mare.
II place si lui sa ne jucam "bau" , rade de numai poate. Adora sa faca baie, sa vedeti ce balaceala face, stropeste tot in jur , ii sare in ochi si a invatat sa inghida ochii cand da din picioare, e haios tare!!
Atat ca prea mult strica!!
Va doresc noapte buna la toti!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ane2 spune:
Andruska am vazut ca tu ai dai conopida lui Matei....si ma gandeam sai pun si eu in supica da am auzit ca produce gaze asa e?
Deci..se pare ca ia venit pofta de mancare ..dupa baita a halit 200ml lapte sper sa-si fi revenit....
Am vazut azi la stiri o faza de m-am cutremurat....unu a furat o masina cu tot cu bebe ....dupa vro ora de urmari a oprit brusc masina a lasat bebeu in mijlocu autostrazi.....si la 100 de metri sa rasturnat masina si tipu a murit....bebeu nu a patit absolut nimic...
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134