Un sfat din Canada...sau alte parti ale lumii
Raspunsuri - Pagina 3
iselin spune:
nu cred ca se milostiveste tipul, nu pare...
nu a trimis atata vreme nimic copilului! poate a si uitat ca exista!
iuliana spune:
Chiar daca sta in chirie, undeva trebuie sa apara numele si adresa lui. Aici cit si in Canada, chiar daca stai in chirie, domiciliul apare ca permanent si este inregistrat undeva, chiar si la posta.
Poate iti mai dau fetele niste adrese unde poti afla numele. Va urez bafta si mult curaj mamicii. Este undeva un subiect in care cineva ruga fetele din Canada sa ii caute un nume si adresa. Parca la calatorii...incearca acolo si poate gasesti.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
Alyssa spune:
Si eu tot in Canada sint, si in proces de divort. Ne-am separat acum citeva luni si de atunci nu a dat nici un cent pentru fete, nu l-a cautat, nimic!!!
S-a lasat de munca numai ca sa nu plateasca pensie alimentara si a zis ca va declara faliment numai ca sa nu plateasca!!!
A luat amindoua masinile si m-a lasat sa ma chinui cu fetele prin autobuze, a facut datorii la banca printre care unele erau si pe numele meu!...
Mi-am luat avocata ca sa lupt pentru drepturile mele si ale fetelor, nu stiu inca cum se va rezolva, dar am sa incerc!
Fata cea mare a inceput scoala saptamina asta si nici macar un creion nu a trimis din partea lui... S-a intilnit cu unchiul meu si a inceput tot pe mine sa ma vorbeasca de rau ca am avut "amanti", ca el nu a gresit cu nimic etc, etc... povestea lui veche... Dar ca sa scoata din buzunar doi dolari sa ii dea unchilui meu sa le cumpere fetelor cite o ciocolata din partea lui, nu!...
Mi-e sila de astfel de oameni iresponsabili care aduc pe lume copii si apoi uita de ei!!!
Nici macar animalele nu fac asa ceva, au grija de puii lor...
Va doresc sa puteti realiza ceva, dar daca individul e atit de nenorocit sa nu se intereseze de fata lui atita timp, nu cred ca o va fce si de acum incolo...
Cum ii rabda Dumnezeu pe fata pamintului nu stiu!!!
Hai ca mi-am varsat si eu focul!...
mami si george spune:
quote:
Originally posted by casandra
Hai, mai Caroline, mai, cum sa emigrezi cu copil cu tot, doar ca sa te razbuni. Ce va face ea singura in Toronto, fara o motivatie puternica de a fi acolo? Stii si tu ce greu e sa iti gasesti un job la inceput. Emigrarea nu e floare la ureche.
buna casandra,
si eu am inceput aplicatia pentru emigrare in quebec cu sotul si cei doi copii(fetita de 15 ani din prima casatorie si george de 1an si 10 luni cu actualul sot)procedura a fost ingreunata de faptul ca eu sunt chimist si mai intai trebuie sa fiu admisa in Ordinul chimistilor din Quebec.dar nu m-am descurajat.e chiar foarte greu?o sa ma descurc cu copiii,cu scolile...multumesc
casandra spune:
Eu zic ca o sa te descurci, dar nu e prea usor, si daca nu ai o motivatie puternica, adica sa iti doresti tu sa te integrezi, de dragul tau, nu de-al altuia, e si mai greu.
Acum depinde de fiecare.
amatel spune:
draga mea,
pritenei tale nu ii place sa cerseasca de la un asa om!!OK! Dar a contribuit la conceperea copilului ce trebuie sa faca ceva ptr acesta chiar daca nu ii pasa!!!Sa ceara pensie alimentara!!!Copilul trebuie a creasca in conditii..normale...daca tu nu vei mai putea sa o ajuti..ea ce face? Copilul va suferi!!!Va veni timpul sa isi aleaga o cariera! Sa tii un copil la faculate cu timpurile astea ...e greu!Ar fi pacat ca o situatie financiara precara sa ii afecteze viitorul copilului ...din cauza orgoluului mamei!!!O cred si pe ea...dar cred ca fata ei trebuie pusa primul loc... Deci...pensie alimentare!!!!Nemernicul!!! (scuze, dar....)
AlbaIulia spune:
Prietena ta a incercat sa contacteze Ambasada Candadiana la Bucuresti sa vada ce spun ei?
Poate prietena ta ar trebui sa contacteze firma unde lucreaza tipul respectiv in Canada, sa scrie la Human Resources...Aici e vorba de un lucru foarte serios, un copil ignorat de tatal lui.
AlbaIulia
madalina horsa spune:
alba, din pacate nu stim unde lucreaza, ar fi mai simplu asa, stiu ca a lucrat mult timp la negru dar acum este angajat legal, sotia lui sigur nu are job, noi ne-am gandit ca putem sa declaram ultimul domiciliu cunoscut la parintii lui, eu am facut asa dar am obtinut pensie pe baza salariului minim pe economie ( romaneasca) 400 mii lei..poate se sperie parintii lui si platesc.la mine asa s-a intamplat..ma gandesc ca decat de loc e si asta ceva...o sa vedem ce mai zic si avocatii.
Multumesc pentru idee oricum, poate aflam unde lucreaza. Ar merita sa aiba probleme la munca din cauza asta, nu credeti? Aseara am fost la prietena mea si fetita nu are pantofi, incepe scoala, i-am zis sa sune la parintii tatalui sa ceara bani. Mi-a povestit ca in vara cand a luat examenul de intrare la liceu a sunat la acesti bunici si le-a zis ca a intrat la liceu si sa-i dea si ei bani de ochelari de vedere, au raspuns ca este foarte obraznica si cine a invatat-o sa vorbeasca asa?
Eu as fi raspuns "tata sigur nu ca pentru el nu exist" dar copilul e copil...e si asa destul de amarata.
In fine...pe curand
Madalina
AlbaIulia spune:
Madalina,
E foarte trist ce spui tu, copilul nu are pantofi iar bunicii ii rad in fata...
M-am mai gandit la ceva: prietena ta ar putea scrie preotului roman din Toronto considerand ca fostul sot e roman si daca si sotia lui e tot romanca foarte probabil sa-si fii botezat copiii la biserica romaneasca de aici si trebuie deci sa existe in registrele bisericii. Daca doresti iti pot trimite adresa bisericilor romanesti din Toronto, cred ca merita incercat.
cred totusi ca prietena ta ar trebui sa scrie si Ambasadei Canadei la Bucuresti, sa-i explice consulului situatia sa vada ce raspunde acesta, doar nu are ce pierde daca-i scrie.
Sper ca am fost cat de cat coerenta, scriu de la servici
AlbaIulia
madalina horsa spune:
Alba,
ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai trimite adresele. Sunt romani si el si sotia lui, iar botezul cred ca urmeaza sa aiba loc curand, a nascut prin iulie.
Madalina