Un sfat din Canada...sau alte parti ale lumii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaM spune:

Este clar ca pe tata nu il intereseaza copilul si nici nu cred ca-si va aduce prea repede aminte de existenta fetitei.
Am citit tot ce s-a scris aici, este totul corect, dar pentru toate demersurile enumerate este nevoie de timp si bani, avocatii si procesul costa, in plus nu se stie rezultatul va plati au ba.
Eu zic ca cel mai bine ati ajuta mama sa-si gaseasca un serviciu. Daca aveti relatii sau posibilitati, sau prieteni cu firme inainte de toate important este sa fie angajata mama ca pana la finalizarea procesului, a emigrarii ... mai este cale lungta si vine iarna cu nevoile ei.
Corina & Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Multumesc,nu m-am gandit ca s-ar putea incerca asta. oare sa pun pe site aici cate ceva din Cv-ul ei? Ce credeti? Sau nu e voie? Nu sunt de prea mult timp pe DC si nu stiu.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Madalina,

Acum sint la servici si nu am ziarul cu adresele bisercilor dar miine iti promit ca ti le trimit. Spune-mi te rog daca stii, sotul si actuala nevasta ce religie au, aici sint mai multe biserici romanesti (ortodoxa, greco catolica, baptiste, etc).
Si da, e f important ca mama sa aiba servici dar si tatal trebuie sa se intereseze de copilul lui, sa-i trimita bani lunar care pot fi pusi la banca ptr. educatia fetei, facultate, ptr. mai tarziu cand sigur va avea nevoie de ei.

AlbaIulia

Mergi la inceput
Mergi la inceput

sunt de religie ordoxa.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Merci mult noni,

Astea sint. Madalina, intra pe primul link din mail-ul lui noni, la faptudivers si gasesti aci toate bisericile din Toronto. Sa va ajute Dumnezeu pe toate trei, tu esti o persoana extraordinara!
Tine-ne te rog la curent cu evolutia situatiei.

AlbaIulia

Mergi la inceput

Noni, Alba, Corina, etc..extraordinare snteti voi.
am salvat adresele,ne punem pe scris o scrisoare si trimitem...ce bine era daca bisericile aveau si adrese de e-mail:))
Dar uite ca partea iertatoare din mine iar zice: daca ii fac lui rau si familiei ( cu toate ca din cate stiu si sotia lui stie de existenta acestui copil si m-as fi asteptat sa aiba putin suflet...ce fleazta sunt, nu?), si nici nu trimite nimic?
EEEE.....dar gata cu mila, ca el nu a avut nici atunci nici acum!
Va pup
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noni930 spune:

Madalina, uita-te si in link-ul al 3-lea. Unele biserici au website si poti lua adresa de e-mail de acolo.
Sfat, includeti in scrisoare si o poza de a lui. Preotii nu-i stiu pe toti pe nume, dar isi pot aminti daca l-au vazut la slujba sau nu, sau daca a vorbit de botez.

Bafta!

Mergi la inceput

Fetelor, nu am mai scris pentru ca am la adresele de e-mail date de voi si acum astept sa vad daca il recunoaste vreunul din preotii ortodocsi de acolo. Sper sa avem noroc pentru ca fetita i s-a nascut in urma cu cateva saptamani si nu cred ca a botezat-o inca. Asa ca sper sa aiba o discutie cu ..poate il sensibilizeaza cu ceva....oare??? Dar..speranta moare ultima, nu?
Va pup pe toate si va multumesc inca o data din suflet.
Madalina

Mergi la inceput