FIV 17

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by Gianni

Denisa,

Deci 2 echo-uri...
Stii de ce te-ntreb pentru ca , mie mi s-a spus
din Ro ca nu-i nevoie de echo in timpul tratamentului
, deci cu alte vorbe, ma trimit inapoi cu pastilele si
pina la ET , nu-mi fac niciun echo...
Nu stiu, nu mi se pare prea responsabil...
Cred ca am sa cer sa mi se faca echo...

Ce face catelusul?

La Medsana in pret intra si 3 ecografii pe care le faci in timpul stimularii. Apoi ET-ul se face insotit de ecografie, medicul curant face ecografia cautand "locul optim", in timp ce embriologul introduce puiutii la locul stabilit.

Bafta fetelor! Sa fie cu okisori la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Multumesc , Tia.

Eu incerc sa fac ET la Global Art (www.global-ivf.com).Sint specializati in fiv cu ovocite donate, au preturi bune,servicii la fel...
Din pacate la Medsana donarea de ovocite nu este posibila , am vorbit deja cu Protopopeascu.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

am sosit de la medsana, joi o sa fac si eu dipheraline, si ....urmeaza analizele saptamana asta. Mie mi-a dat GONAl F, ci menogon, eu am mai facut stimulari cu gonal si poate de aia mi- adat tot Gonal, nu stiu ce sa zic....Stiti un loc unde e mai ieftin Gonal-ul?Si dipheraline?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Teodoran ti-a dat si gonal si menogon?
In Ungaria menogon 8 euro/fiola si dephereline 140 euro/fiola de 3,75 mg de gonal nu stiu. Cand ti-a zis ca incepi stimularea si cand este punctia si ET-ul? In a cata zi faci depherelinul?

Monica

Mergi la inceput

Catalina care sunt preturile? Clinica este in Israel?

Monica

Mergi la inceput

scuze, am scris gresit, mi-a dat doar GONAL, si dipherelinul, il fac in ziua a2a, am sunat in farmacii si gonal de 75 costa 1.173.000/fiola si eu am nevoie de 30, trebuie acum sa gasesc pe cineva care sa-mi dea o reducere mai substantiala (mi-a oferit cineva o reducere de 4% dar cred ca pot obtine mai mult avand in vedere suma...)si diphereline mi-a spus 7.169.000 si cu reducere 6.900.000, in doua zile nu am cum sa ajung in ungaria ca sa-mi cumpar medicamente, trebuie sa negociez cu farmaciile...

Mergi la inceput

Teodoran pai gonalul cand il incepi? Ca banuiesc ca nu il faci imediat dupa dephereline. Banuiesc ca tot pe 4 oct incepi stimularea si tu.Vorbeste in Ungaria cu siguranta e mai ieftin si gonalul.

Monica

Mergi la inceput

am vorbit in ungaria, gonal 75 e mai scump ca in romania, la noi 10 fiole costa in farmacie 270 euro, so dna szabo mi-a spus ca la ea 10 fioale costa 360 euro...chiar sa fie diferenta asta?si mi-a spus ca medicametul asta e foarte greu de procurat...in concluzie incep negocierile in Bucuresti.

Mergi la inceput

tot pe 4 oct incepi stimularea Teodoran?

Monica

Mergi la inceput

cred ca da, sincera sa fiu am fost atat de emotionata incat nu mai retin data cand mi-a zis, a spus ca fac dipher in ziua a 2 a, adica probabil joi, si pe 30.09 ma duc la eco, tu cand faci?

Mergi la inceput