FIV 17
Raspunsuri - Pagina 10
gabid spune:
quote:
Originally posted by Gianni
Multumesc , Tia.
Eu incerc sa fac ET la Global Art (www.global-ivf.com).Sint specializati in fiv cu ovocite donate, au preturi bune,servicii la fel...
Din pacate la Medsana donarea de ovocite nu este posibila , am vorbit deja cu Protopopeascu.
Catalina
Unde este acesata clinica care nu face eco in timpul stimularii?daca faci o hiperstimulare,daca doza e prea mica sau prea mare?de unde stiu ei cum reactioneaza organismul tau?
Anemona,este super cum ai reactionat la punctie!La mine a fost cumplit!Ancar nu a vrut sa recunoasca ca din cauza durerilor nu am reusit primadata.La mine durerile au tinut o saptamana si s-au dus si bb-lasii...
Sa dea Dumnezeu sa nu aveti dureri mari dupa punctie!
Denisa,iti tin pumnii!Trebuie sa fie bine de data aceasta!
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
Monica-Elena spune:
Teodoran eu am facut si depherelinul si eco deja si totul e OK. Acuma astept 4 oct sa incep stimularea.
Monica
teodoran spune:
astazi dimineata am fost sa-mi fac toate analizele, mai am ekg si probele respiratorii, in rest le-am facut pe toate. Intrebarea mea este sotul trebuie sa faca si el ekg-ul si proba respiratorie???Si-a refacut si el spermograma si a iesit super sper ca si in ziua respectiva sa fie tot asa de buna...acum sunt in asteptare sa vina rushii ca sa fac depherelinul...Faptul ca dna dr. mi-a dat Gonal in loc de menog. m-a dat putin peste cap pentru ca depasesc bugetul alocat, dar sper sa fac rost de bani in curand...
zisaCami spune:
fetelor,
Din cate am observat eu, la recoltarea de ovocite ( in Romania ) se face anestezie totala. Eu am facut doar anestezie locala ( in Canada ) si totul a decurs excelent! Am urmarit toata procedura pe ecograf, a durat aproximativ 10 minute si aproape ca nu am simtit mai nimic, cu exceptia unei dureri suportabile ( ca la ciclu ) la ovarul drept ( unde suportasem de ~ 3 luni, o a doua operatie pt. endometrioza ). Imediat cum s-a terminat, nu am mai simtit nimic, am sangerat extrem de putin de la procedura ( o picatura ),apoi am stat o ora sa ma odihnesc si am plecat acasa, fara sa am nici cel mai mic disconfort.
Monica-Elena si Teodoran: Mult succes!
Cami
Gianni spune:
Monica, preturile cred ca sint acelasi ca la Medsana, nu sint 100% sigura , dar am hirtia acasa si-ti pot spune miine , eventual.
Au clinici in Anglia , Israel , SUA si Ro. Eu si sotul meu am gasit-o
intimplator pe internet , cautind clinici specializate in Fiv cu ovocite donate (deci cu totul alta problema...).
Gabid , bineinteles ca se fac echo-uri la aceasta clinica-nu te grabi sa tragi concluzii eronate....chestia este alta, eu lucrez in strainatate si deci pentru mine este greu sa vin pentru fiecare echo
in tara, dar bineinteles nici n u se poate sa iau tratament fara sa fiu controlata, deci echo-urile se vor face aici , cit despre hiperstimulatie , sa fim seriosi , eu n-am ovocite...
Denisa ai aflat deja? Povesteste-ne si noua.
zisaCami spune:
Teodoran: Sotul nu trebuie sa faca ekg-ul si probele respiratorii, aceste analize sunt necesare pentru anestezie ( la punctie ).
Si eu am facut stimulare cu Gonal F 75 ( au la farmacia Leda, in Bucuresti )si am avut nevoie doar de 24 de fiole. Am mai avut in plus inca 12 fiole de Pergonal ( care nu se mai gaseste in Romania ). Nu am avut nici un efect advers de la tratament.
Cami
denisa73 spune:
Fetelor nu am aflat nimic azi.M-a pus sa sun si mi-a zis ca abia azi ii dezgheta si maine dimineata imi spune cati s-au divizat.Le face si AH.Eu credeam ca este obigatoriu la embrioni congelati sa le faca AH,insa pe noi ne-a intrabat,fiindca se plateste aparte.
Fetelor cum le subtiaza membrana prin intepare?
Maine dimineta ne spune si la ce ora are loc Et-ul.
Catalina cand faci transferul?Catelul e bine.
Gianni spune:
Denisa,
Sper sa auzi miine numai vesti bune.
Despre AH , am inteles ca le subtiaza membrana cu ajutorul unui laser...lasa ma , ca nu-i doare.
Despre al meu ET , cred ca este de abia la sfirsitul lui octombrie,
atunci au un lot de donatoare, deci CM o sa fie sincronizat cu cel al donatoarelor...
Deh, asta e.
Tot norocul din lume miine. Denisa, de data asta o sa reusesti.
Catalina
zisaCami spune:
Denisa mult succes maine!
Si in Canada e la fel, AH se plateste separat si se recomanda la embrionii congelati si femeilor de peste 38 de ani . Procedura consta intr-o mica fereastra ( punctie efectuata cu un ac foarte fin, in "zona pellucida" a embrionului ), pentru a ajuta ca implantarea ( in uter ) sa aiba loc mai usor.
Cami
anemona spune:
Denisa, si eu iti voi tine pumnii maine si ma voi ruga sa reusesti! Stii ca si Monbb a reusit tot cu AH, asa ca ai incredere ca de data asta va fi altfel!
Multa bafta!
Anemona