FIV 17

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ne gandim la tine maine Denisa, sa fie cu noroc

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by denisa73

Fetelor nu am aflat nimic azi.M-a pus sa sun si mi-a zis ca abia azi ii dezgheta si maine dimineata imi spune cati s-au divizat.Le face si AH.Eu credeam ca este obigatoriu la embrioni congelati sa le faca AH,insa pe noi ne-a intrabat,fiindca se plateste aparte.
Fetelor cum le subtiaza membrana prin intepare?
Maine dimineta ne spune si la ce ora are loc Et-ul.
Catalina cand faci transferul?Catelul e bine.

ce este AH?

bafta Denisa, tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc Catalina cand ai timp poate ne dai mai multe amanunte despre clinica asta(preturi, medici).

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

AH = assisted hatching

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

multa bafta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zisaCami

AH = assisted hatching

Cami

pan' aici totu' clar si in ce scop? si pen'ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

am fost la medsana sa-mi fac probele respiratorii si am intrebat daca trebuie sa le faca si sotul si a zis ca da, ca vede daca are afectiuni pulmonare si eventuale boli ale copilului, sincer, nu am inteles nimic. Chiar trebuie facute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Va multumesc din inima fetelor sunteti niste dulcici!Nu stiu ce m-as fi facut fara voi...
Anemona tu ai luat aspirina si in ziua ET-ului?
Eu sunt putin cam trista ca desi am facut o luna si jumatate tratament pentru lactatie aceasta tot mai e.Sperantele mele sunt prea mici avand in vedere ca sunt de 15-17 la suta si mai si fumez,ceea ce inseamna ca se reduc sansele de reusita la jumatate,iar cu lapte in sani...ajung spre 0.Dar o minune se poate intampla si poate peste 2 saptamani o sa va dau o veste mare.S-ar putea ca maine sa nu pot sa va mai scriu ca voi sta in pat cuminte.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teodoran

am fost la medsana sa-mi fac probele respiratorii si am intrebat daca trebuie sa le faca si sotul si a zis ca da, ca vede daca are afectiuni pulmonare si eventuale boli ale copilului, sincer, nu am inteles nimic. Chiar trebuie facute?

sotul meu nu a facut proba respiratorie si n-a fost nici o problema. oricum, medicul tau va verifica dosarul in timp util. bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Tia: Assisted hatching ( AH ) consta intr-o punctie (crestatura ) cu un ac foarte fin in invelisul embrionului ( zona pellucida ) si ajuta ca acesta sa se fixeze in peretii uterului mai usor. Aceasta procedura nu stiu daca se practica in Romania si se aplica embrionilor congelati, femeilor peste 38 de ani, celor la care se stie ca au invelisul prea gros sau au cateva incercari nereusite de FIV.

Cami

Mergi la inceput