FIV 17
Raspunsuri - Pagina 12
zisaCami spune:
Tia
Plec pe 7 noiembrie si fac embriotransferul undeva pe la sfarsitul lui noiembrie. Am convenit cu cei de la clinica sa pun 3 embrioni cu AH.
La sfarsitul lui octombrie incep tratamentul cu Synarel ( pentru oprirea menstruatiei ), apoi fac un tratament cu 3 zile inainte de embriotransfer si 2 saptamani dupa cu Prometrium ( progesteron )
Cami
Tia spune:
cami, stii bine ce iti doresc
am dat o cautare rapida pe net, se pare ca cei de la SABYC fac asa ceva - assisted hatching
am mai gasit si aici: http://www.advancedfertility.com/hatching.htm ei spun ca aceasta tehnica imbunatateste rata de succes. prima mea intrebare a fost: de ce nu se aplica indiferent de caz? exista riscuri? tu stii ceva? hai ca mi-am gasit de lucru
zisaCami spune:
Multumesc mult Tia, la fel iti doresc si tie, tuturor fetelor care fac FIV sau alte tratamente!
Nici eu nu stiu prea multe, cei de la clinica din Canada ( www.genesis-fertility.com ) sustin ca au introdus AH in 1997-1998 si ca a imbunatatit rata de succes femeilor in varsta de 38 de ani si peste, dar ca nu s-au inregistrat schimbari la femeile sub 38 de ani!
Cami
gabid spune:
Pia spunea mereu de AH.Dr Niculescu i-a spus ca asta este sansa ei.El crede ca din aceasta cauza nu a reusit.Nu stiu daca se face in Romania...
Denisa,mie la decongelare mi-au rezistat toti 5 embrioni asa ca "Fii barbata!"
Se face AH in Romania?La ce ajuta?Se prinde mai bine sarcina?
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
Pia spune:
BUna dimineata fetelor, va doresc bafta si va tin pumnii la toate care faceti FIV acum.
Denisa multa bafta, poate va fi cu noroc de data asta
Gabito ai retinut tu ceva despre AH dar mie dr.Cocei embrioloaga mi-a zis de AH nu Niculescu, dr.Cocei a vrut sa-mi faca AH la al 2-lea fiv dar dr.niculescu nu a fost de acord, asa ca AH se face la Giulesti. Daca in primavara voi face fiv sigur voi face cu AH.
Pupici si sa auzim numai vesti bune
anis spune:
CAmi , ce ma bucur ca mai e cineva ,in afara de mine , bineinteles cu Et in noiembrie ...sa dea dumnzeu sa fie bine pentru toate!
Denisa , multa bafta!!!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
denisa73 spune:
Din pacate nu a rezistat decat 2 embrioni.Nu am mai vrut sa mai dezghete un pachet de 3 embrioni,pentru ca doar unul imi mai punea restul ii arunca.Asa ca poate data viioare rezista toti 3 si era pacat sa-i arunc in colo.E adevarat sansa e mai mica acum,dar nu se stie niciodata,poate se prind amandoi.La ora 12 Rom. imi face ET-ul.
zisaCami spune:
tuturor!
Denisa iti tin pumnii in dimineata asta, sa fie cu ochisori!
Tia: Pot sa-ti spun cat costa AH in Canada - 300 $ CAD ( 1 $ CAD ~ 25.000 lei ). Vezi mai multe detalii pe site-ul clinicii www.genesis-fertility.com
Anis si eu ma bucur ca vom fi si sper sa si reusim de data asta!
Gabid: Cu AH sunt sanse mai mari sa se prinda sarcina, dar doar in cazul embrionilor congelati si femeilor peste 38 de ani.
Cami