FIV 17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Denisa un gand bun pentru tine astazi la ET. Sa dea Domnul sa fie cu ochisori. Esti prima in toamna asta asa ca trebuie sa ti steagul sus.
Curaj fata frumoasa suntem langa tine

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Denisa, toate iti tinem pumnii.
Sa fie cu noroc, sa ne dai o veste buna.

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Denisa: sa fie cu ochisori! Fii increzatoare, optimista, moralul conteaza mult. Si lasa macar un pic tigarile (stiu cum e, fumam inainte dar dupa ce aflii ca ai bebe , nu-ti mai trebuiesc deloc). Bafta !!

S-a deschis subiectul AH. Intr-adevar, eu am facut la ultimul FIV (reusit). Se pare ca AH poate marii sansele dar depinde de fiecare si nu prea ai de unde sa stii. In cazul in care embrionul are membrana groasa se poate sa nu se crape ca sa se implanteze in peretele uterului. Prin AH crapa ei un pic membrana ceea ce teoretic da sanse mai mari de deschidere si implantare. Noi am cerut AH la ultimul chiar daca am 32 de ani si eram la a2a incercare. Preturile variaza in fct de clinica- la noi a fost 500CAD separat de restul procedurii.

zisaCami: Am mai citit cum a fost la tine la punctia din Canada. Tine cont ca depinde de fiecare FIV in parte, nu numai de persoana sau clinica. Eu la prima punctie, in Canada, nu am simtit aproape nimic, refacere perfecta ...dar nereusita. La a doua punctie , tot in Canada, aveam mai multe ovule, am avut nevoie de o doza mai mare de anestezie locala din cauza durerilor, refacerea dupa anestezie a fost groaznica...dar reusita. Asa ca nu ma mai uit in urma caci rezultatul e important.
Stiu ca toate avem tendinta sa comparam dar parerea mea e ca depinde de fiecare FIV, important e sa fie moralul bun si sa-i dai toate sansele posibile.

Bafta tuturor fetelor care fac FIV in toamna.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Monica!
Ma bucur sa te "aud" !
Cand am pomenit de punctie, ma refeream mai mult la anestezie! Sigur, fiecare FIV e diferit, ca si fiecare pacienta dealtfel. Eu am facut de 3 ori anestezie totala : 2 operatii laparoscopice ( endometrioza pe ovarul drept ) - dupa care m-am refacut excelent; si inca una pentru histeroscopie diagnostica initial ( se presupunea ca am uter bicorn ), in realitate constatandu-se ca erau polipi - unde am avut o experienta groaznica ( m-am trezit in timpul operatiei si desi eram paralizata, am putut sa scot totusi un sunet, suficient sa-si dea seama ca sunt treaza! ).
Cred ca daca anestezia e bine facuta nu ar trebui sa fie probleme.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Denisa,sa dea Dumnezeu sa fie bine!Trebuie sa ne dai vestea cea buna!Multa bafta!

Monica,deci si tu ai avut dureri dupa punctie si ai reusit!Inseamna ca Ancar a avut dreptate,nu a fost sa fie!

Gabi si Moni(aproape 3 ani).

Mergi la inceput

Gabid
Am vazut ca ai reusit la al doilea FIV cu embrioni congelati. Ai facut cu assisted hatching?

Cami

Mergi la inceput

zisa cami si bafta si tie.
Teodoran la cat esti programata pe 30.09 la dna dr(ora). Poate ne vedem la Medsana joi.

Monica

Mergi la inceput

Maine am programare la d-na dr. Protopopescu. Nu am mai facut nici un control de la FIV-ul nereusit de la sfarsitul lui iunie. Sper sa fie totul ok, ca sa pot face embriotransferul in noiembrie.
Mai are cineva programare maine la CMIB?
Va
Monica-Elena:

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

ma duc la eco la medsana joi la ora 14. problema mea este ca inca nu am fact dipherelinul, pentru ca nu au venit rushii, sunt in aspeptari, sper sa nu ma apuce in week-end....

Mergi la inceput

pai si daca e in week-end care e problema ca se face si in week-end teodoran

Monica

Mergi la inceput