FIV 17

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Gianni,ai ghicit miercuri fac ET.Ramane sa sun marti sa-mi spuna cati embrioni raman dupa decongelare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Denisa , tot incerc sa-ti trimit un PM , dar inca nu functioneaza...
Citi embrioni decongelezi ?

O zi mare miercuri!

Mergi la inceput

Habar nu am.Eu cred ca 3 din moment ce baga maxim 3.Dar nu stiu in caz ca ramane unul daca mai decongeleaza altii.S-ar putea sa imi spuna marti ce si cum.Poate or rezista toti 3 si atunci nu mai e nici o problema.

Mergi la inceput

Oeps , vad ca mi-a fost foame saptamina trecuta , am mincat o litera...
Succes marti si miercuri,bineinteles.
Denisa , de cite ori al facut echo pina acum , pentru ET?
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

astazi ma duc la medsana, sa vorbesc cu dr. protopopescu despre fiv, am emotii f. mari, trebuie sa ma duc si cu sotul, astazi?ne-a anuntat de programare din scurt si nu a apucat sa-si ia liber de la servici ,oricum sper din suflet sa poata veni. Ma credeti ca am emotii asa mari ....sper sa fie in regula.Mie mi-e groaza de perioada cand o sa-mi faca anesteziie totala, acum un an jumate cand am facuut laparoscopie, am reactionat foarte urat la anestezie, am foarte nervoasa dupa aceea, mi s-a spus ca asa reactioneaza multa lume, si dupa aia nu m-am putut da jos din pat o saptamna de dureri de la operatie...asa va fi si acum?ca o laparoscopie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Teodora, nu e nevoie sa mearga si sotul cu tine acum, doar pt tine daca vrei cumva sa fii impreuna cu el. Eu anul trecut la prima intrevedere nu am mers cu sotul pt ca era plecat in Ungaria dupa medicamente.
Sotul trebuie sa fie neaparat cand semnati contractul si la punctie, cand are ceva de donat acolo. In rest te poti duce doar tu daca nu are timp sa vina cu tine.
Sa nu te temi de anestezie, va fi de foarte scurta durata comparativ cu laparoscopia si nu vor fi pb. Iar punctia nu se compara cu laparo, va fi mult mai usoara, ai sa vezi. O sa simti o mica jena cand te misti dupa aceea, dar trece in cateva ore, maximum o zi. A doua zi vei fi ok!
Multa bafta si curaj!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Multumesc mult pentru incurajari,oricum o sa va comunic ce am facut astazi, ma duc la ora 12. Banuiesc ca o sa-mi dea lista cu analize. Cat costa menogon in ungaria, 8 e/fiola?Acum un an jumate am cunoscut pe cineva in Bucuresti care imi spunea ca daca am nevoie poata sa-mifaca rost cu 10 e/fioala...o sa incerc sa dau de peroana respectiva sa vad daca mai poate face rost, pentru 2 euro diferenta nu mai are rost sa batem drumul pana in ungaria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Teodoran multa bafta astazi. Suntem in acelasi lot inseamna la dr Protopopescu. Stai linistita ca nu trebuie sa fie so sotul tau astazi. Asa cum a zis si Anemona doar la puntie si la semnarea contractului trebuie sa fie. Eu am facut deja sambata depherelinul. In Ungaria menogonul este 8 euro/fiola si depherelinul de 3,75 este 140 euro/fiola. Sa ne dai de veste dupa ce vi de la Medsana.

Monica

Mergi la inceput

Catalina eu am facut 2 ecografi pana acum si in ziua Et-ului imi mai face una.

Mergi la inceput

Denisa,

Deci 2 echo-uri...
Stii de ce te-ntreb pentru ca , mie mi s-a spus
din Ro ca nu-i nevoie de echo in timpul tratamentului
, deci cu alte vorbe, ma trimit inapoi cu pastilele si
pina la ET , nu-mi fac niciun echo...
Nu stiu, nu mi se pare prea responsabil...
Cred ca am sa cer sa mi se faca echo...

Ce face catelusul?

Mergi la inceput