FIV 17
Raspunsuri - Pagina 7
valentinag spune:
Fetele va tin pumnii la toate!Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de reusite.
Monique,tii copichii tot la rece?![]()

Valentina
gabid spune:
Salut!
Am lipsit putin pt ca am fost in mari emotii zilele acestea cu gradinita piticului meu.A fost bine,nu am plans deloc...ii place ff mult.Cand merg sa o iau ii este tare dor de noi.Cat statea acasa cu mama mea era bine,acum ii e dor de noi.
Au aparut fete noi la FIv in toamna?
Anis
Giugiuca
MonicaElena
Lauion
Cine mai este?
Pia,ce faci?In primavara intri in focuri?
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
anis spune:
Buna fetele,
Eu incep cu dipherelinul cam pe 15 octombrie, depinde cand apar uratii luna asta...si fiindca fac procedeul lung, ET il fac in noiembrie...cred ca o sa fiu ultima de pe lista cu procedeul...dar asta e..eu nu ma grabesc.DR zice ca nu imi face procedeul scurt, desi eu il vroiam , ca sa scap de asteptat fiindca nu am peste 30 de ani...degeaba ii zic ca am peste 40 de cand astept ![]()
Bafta la toate.si pupici!!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Pia spune:
Gabi asa sper ca la primavara, pana atunci stangem bani.
Cum de n-ai plans cand ai lasat printesa la gradi![]()
Denisa multa bafta si tie.
gabid spune:
ANIS
MONICAELENA
GIUGIUCA
TEODORAN
ZISACAMI
LAUION
DENISA
Multa bafta!Sa auzim de bb-ite!
gabid spune:
Pia,numai eu stiu prin ce am trecut!De o luna ma tot gandeam cu groaza la gradinita.Acum e bine.Chiar daca nu are inca 3 ani s-a adaptat fff bine.Nu a plans deloc,a fost incantata de gradinita de la inceput.
De Karula ce mai stii?
denisa73 spune:
Daca analizele imi ies bine pe marti, miercuri fac ET.Dupa amiaza cred ca-mi va spune sigur.
Gianni spune:
Denisa,
Mult , mult succes miercurea viitoare , iti tin pumnii strinsi,strinsi.
De data asta vei reusi !