FIV 17
Raspunsuri - Pagina 6
lauion spune:
Monica,
ai aflat cumva si cand vor fi loturile de FIV la Medsana in toamna aceasta? Cand incepi stimularea?
Merci,
lauras
ileana spune:
Giugiuca,
nu o lua cu "promedsana"...esti PRO, locului unde ti se dau mai multe sanse...sau unde mai vezi o "luminita".
Nu uita ca din mai, doar JA mai are burtica...si au fost probleme si in cazul ei...este de Giulesti...
lauion spune:
Multumesc Monica,
Eu merg astazi la Medsana sa vorbesc cu prof Ancar. Sper sa nu fie alte probleme sa pot incepe stimularea.
Nu stiu insa daca mai am timp sa iau medicamentele din Ungaria. Tu le-ai luat de acolo, mai e aceeasi diferenta de pret, fata de ce se gaseste in Romania, ca si in primavara?
Fetele stiti cumva daca varianta cu dna. Szabo mai e de actualitate si cand si cum o pot gasi?
Bafta tuturor,
lauras
anemona spune:
Fetelor, m-ati bagat in ceata. Eu habar n-aveam de consimtamant sau ca mai trebuie sa platesc ceva, nu scrie nicaieri in contractul meu asa ceva. Eu am facut FIV exact in urma cu un an, dar nu m-a intrebat nimeni nimic intre timp legat de embrionii ramasi, stiu doar ca sunt la azot la ei. Oare se aplica regulile noi si pt cei care deja au embrionii de mai demult? Eu mai am 3 embrioni la Medsana si cu siguranta vreau sa-i pastrez! Stiam ca crioprezervarea este gratuita, doar ET costa 1100 euro.
Tia spune:
anemoma
Si noi am primit (in mai) un formular unde am bifat ce vrem sa facem cu embrionii ramasi. mai bine suna!
lauion
Pe Dna Szabo o gasesti la sfarsit de saptamana la Arad si raspunde la nr: 0723 167 501 sau in timpul saptamanii in Ungaria, la farmacia din Beckeskaba la nr: 0036 70 453 2589
succes celor care intra in linie dreapta
Monica-Elena spune:
Da Laura medicamentele le-am luat din Ungaria 8euro/fiola de menogon si 140 euro dipherelinul de 3,75 mg. Nu stiu cat sunt medicamentele luate de aici ieri cei de la administratie spuneau ca medicamentati aptr FIV este de 60 mil, eu stiu doar ca Romania nu are licenta de import ptr Menogon.
Nr de tel ti le-a dat Tia eu am luat medicamentele chiar de la dna Szabo am fost eu in Ungaria si am dat pe ele 580 euro.
bafta!
Tia
Monica
Androix spune:
Monica, te pup si iti tin pumnii pentru octombrie. Sa dea bunul Dumnezeu sa fie cu ochisori pentru cat mai multe fete care se pregatesc de FIV acum in toamna!
Doamne ajuta!
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Pia spune:
Buna ziua dragelor, la toate fetele care fac FIV acum va doresc multa multa bafta si sa fie cu ochisori cat de curand. Eu din pacate nu fac fiv acum poate la primavara.
Va pup cu drag