FIV 17
Raspunsuri - Pagina 5
MADYN spune:
Nounou, noua ne-a zis Moisa - foarte clar, adica nu 2,nu 6 zile - ca spermograma se face intre 3-5 zile de abstinenta.
Tia spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Nounou, noua ne-a zis Moisa - foarte clar, adica nu 2,nu 6 zile - ca spermograma se face intre 3-5 zile de abstinenta.
asa este si in protocolul de la Medsana
giugiuca spune:
Vreau si eu pe lista.....
pe 23-24 fac et...
Dar m-ati speriat cu elanul vostru promedsana si mai nimic bun legat de giulesti....
Acum ce sa fac..ca sambata Dr.Marinescu mi-a spus ca am un ditamai folicul pe ovarul drept si mie trebuia sa-mi vina menstruatia sambata si nici pana azi nu a venit...
zisaCami spune:
fetelor!
Nounou: Se pare ca in cazul embrionilor congelati de la Medsana, doar consimtamantul ( acordul ) se da din 6 in 6 luni, iar perioada de congelare, desi nu e precizata in contract ( si inca nu am reusit sa iau legatura cu nimeni pana acum ), imi amintesc ( nu sunt foarte sigura ) ca ar fi pana la maxim 5 ani.
Giugiuca: Inteleg ca pe 23-24 septembrie faci embriotransfer? Presupun ca cu embrioni congelati?!
Cami
nounou spune:
quote:
Originally posted by Tiaquote:
Originally posted by MADYN
asa este si in protocolul de la Medsana
Cunosc protocolul, si la Moisa si la Medsana, 3 - 5 zile este, in general, perioada optima, dar fiecare individ poate avea particularitati deosebite ale spermatogenezei ...cand esti la limita, cum suntem noi, iti pui toate intrebarile..
la Moisa acum, in toamna, prima spermograma a fost la 3 zile: volum 2 mil, conc. 20.000/ml, 0, 0, a doua, la 7 zile: volum 4.2 mil, conc. 50.000/ml, 0, 0. E posibil sa fie mai lent si asta trebuie sa aflam, la orice regula sunt si exceptii ..
zisaCami spune:
Giugiuca: Bine ai venit pe lista si ia legatura cu Gabid, ca sa te treaca si pe tine!
Mult succes!
Cami
Monica-Elena spune:
Deci fete frumoase congelarea embrionilor se face gratuit pentru primele 12 luni apoi urmand a plati 70euro/semestru. Asa este in protocolul de anul asta pe care eu l-am semnat ieri.
Monica
nounou spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Deci fete frumoase congelarea embrionilor se face gratuit pentru primele 12 luni apoi urmand a plati 70euro/semestru. Asa este in protocolul de anul asta pe care eu l-am semnat ieri.
Monica
unde?