FIV 17

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Denisa, dupa cum spune si Anemona, trebuie neaparat sa informezi medicul!
Decat sa faci un embriotransfer cu 0 sanse, mai bine ii congelezi ( daca va fi cazul - numai medicul poate decide ) si faci acest transfer in momentul cel mai favorabil!
Iti doresc sa iei decizia cea mai inteleapta!
Mult succes!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Fetelor, poate va amintiti problema mea de saptamana trecuta: spermograma la Giulesti cu 0.02 mil/ml, forme normale 0, mobilitate 0, refacuta la 2 saptamani la cabinetul particular al lui Moisa: 0.05 mil/ml, forme normale 0, mobilitate 0, REZULTAT CARE NE ANULA CHIAR SANSELE LA FIV+ICSI! ... am refacut spermograma la Medsana: 0.44 mil/ml, forme normale 70%, mobilitate A+B+C = 25%, ne-a revenit speranta!
Daca aveti cunostinte internate la Giulesti, sa se externeze, pun bomba aceea!

Mergi la inceput

nounou: Felicitari si eram sigura ca ai vesti mai bune!
Ti-am spus ca si eu am patit-o cu spermogramele sotului facute la Giulesti!
Acum te-ai decis unde sa faci FIV-ul ?
Mult succes!

Cami

Mergi la inceput

Pai nu prea mai am de ales, nu?
Ca la Giulesti zic ei ca n-au cu ce
Ramane Medsana, dar nu in toamna asta, trebuie sa finantam cumva diferenta de pret la procedura si medicamente si analize, cel mai probabil la primavara .. daca nu apare altceva pana atunci ...

Mergi la inceput

Nounou: Medicamentele le poti lua din Ungaria ( ~ 580 euro ); analizele le poti face la Medicover ( ~ jumatate de pret fata de Medsana si sunt facute bine - mie mi s-au confirmat rezultatele si in Canada ); mai ramane sa suplimentezi doar la procedura ( FIV + ICSI = 1900 + 500 = 2400 euro - am rectificat, merci Anemona)!
De asemenea iti recomand sa congelezi o proba cat este buna, pentru a evita emotiile mai tarziu. La Medsana costa 200 de euro congelarea de sperma.
Mult succes !

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cami, chiar mai putin, pt ca ICSI este 2400 euro, nu 2900. Iar FIV simplu este 1900.
Medicatia se poate lua din Ungaria, in timp ce la Giulesti se vinde in spital la pret dublu. Deci se cam compenseaza diferenta.
In plus, la Medsana analizele se iau in consideratie oriunde ar fi facute, daca sunt recente. Medicul de la Medsana va spune ce mai trebuie repetat si ce nu, insa nu trebuiesc refacute toate!
Bafta multa!

Mergi la inceput

Medicamentele oricum le luam din Ungaria, insa mi se prescrisese Menogon (pe baza spermogramei din mai, cu care trageam nadejde), ajungeam la ~300 euro iar Ancar am inteles ca da Puregon, care, intr-adevar, e mai scump ... si banuiesc ca nu pot merge cu analizele de la Giulesti la Medsana
Congelarea pe ce perioada e 200 EURO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by nounou

Medicamentele oricum le luam din Ungaria, insa mi se prescrisese Menogon (pe baza spermogramei din mai, cu care trageam nadejde), ajungeam la ~300 euro iar Ancar am inteles ca da Puregon, care, intr-adevar, e mai scump ... si banuiesc ca nu pot merge cu analizele de la Giulesti la Medsana
Congelarea pe ce perioada e 200 EURO?

Ancar mie mi-a dat menogon, numai in cazul in care n-as fi gasit, a spus sa iau puregon.

De ce nu-l intrebi daca poti face analizele la Giulesti, sau unde doresti tu? Eu l-am bombardat cu intrebari din prima zi si nu pot sa spun ca m-a lasat nelamurita, chiar daca nu-mi convenea mereu raspunsul Dar imi faceam lista de acasa

Mergi la inceput

Nounou: La Medsana nu este numai dr. Ancar, mai este si dr. Protopopescu ( este medicul meu de peste 4 ani si pot sa spun ca am mare incredere ).
In ce priveste perioada de congelare, m-am uitat pe consimtamantul meu si observ ca scrie pe o perioada de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire. Nu stiu cat se mai plateste ulterior. Am sunat acum la clinica ( Medsana ) si am aflat ca d-na dr. a inceput consultatiile, au incercat sa-mi faca legatura cu dansa dar nu am putut vorbi, iar acum astept telefon de la clinica sa ma lamureasca.

Cami

Mergi la inceput

Tia, nu tin sa am analize de la Giulesti pentru FIV, dar le am deja (incepusem deja sa completam dosarul), si umbla zvonuri ca la Medsana sunt respinse (din motive lesne de inteles) ..
Cami, tot in categoria zvonuri, am inteles ca Dr. Protopopescu nu vrea decat de la Medsana analizele (oricum, nu de la Giulesti)
Anyway, nu mai lungim discutia, o sa luam curand o decizie, mai asteptam inca un rezultat intre timp ...
O sa congelam neaparat, vreau doar sa stabilim la cate zile de abstinenta iese cel mai bine spermograma .. ultimul rezultat a fost la 6 zile, mai incercam si la 4
Multumesc foarte mult de sfaturi!

Mergi la inceput