Mamici de ianuarie-februarie 2005(32)
Raspunsuri - Pagina 13

ingerasu spune:
Pai mey Camitzu tu ne le vrei decat pe alea bune? Si alea rele cui i le lasam? Dar mai bine asa, sa fii mama optimista ca eu uite asa am fost pana acum si m-a ferit si Dzeu de cele rele. Asa sa tot mai fac copii.
Pai, ca iar ma iau de tine, nu am scris eu oare la ultimul meu mesaj din acel capitol ca va astept sa continuati in capitolul urmnator, adica cel actual. Ce, nu ma citesti? Pai atunci eu de ce mai scriu aici? Eu nu am insa drepturi de a inchide un subiect ca nu sunt moderator si atunci, de obicei, deschid altul nou va invit acolo daca vreti si voi iar un moderator il inchide pe cel vechi. CASCA OCHII MAMA ca o sa vezi cum o sa faci cu ochii cand oi fi la nastere. Asta ca tot mi-am inceput dimineata cu o portie de poze de la nasterea naturala ca am zis ca mai bine nu vad acolo ce se intampla intre picioare ca, daca as fi medic, sigur as lesina. De aceea i-am dat restrictie si sotului - sa stea pe hol sa nu ma vada sau auda.
Tarcul meu are niste aparatoare laterale din fas in care se pune, mai bine zis se lasa salteluta mai jos ca pe fundul unei pungi (daca intelegi explicatia) care se prind cu niste inele dar se prind foarte bine, adica nu exista riscul sa iasa si sa cada bebe "in gol" pe nivelul inferior.
Amary LA MULTI ANI inca odata. Si ma bucur ca esti bine. Eu am fost acum la dansul ca luni am avut peripetii cu o nesim.. de acolo si am plecat. Oricum am vazut ca il gasesc mai repede daca merg la camera de garda decat cu programare la planing. Vezi ca pe 20.09 este de garda.
Fetelor toate, am o nelamurire si vreau sa va intreb si pe voi: CAT SE DA LA O NASTERE NORMALA?
Ca verisoara mea care naste la Municipal cu conf. Anca trebuie sa dea pt o normala 200-300 eur iar la cezariana 400 eur iar finutza mea care naste tot la Municipal dar cu alt docotr i s-a cerut de la obraz 200 eur la docotr si 150 la anestezist. Voi cat o sa dati pt ca eu stiu ca la una normala se da 100-150eur iar la cezariana 200eur, oare este prea putin? Salvati-ma si pe mine si buzunarele mele.
"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Lali spune:
Cami, la Pop eu am fost la Diagnosis in Cabinetul 1, Iosup cred ca era vis-a-vis. Despre aparatul lui Poiana, cred ca e mai bun ca are si facilitatea de 3 sau 4D. Oricum Dr.Poiana e mult mai comunicativ si mai dragut, mai era parca o doctorita, dar diplomele lui erau pe toti peretii si parea "acasa" si seful pe acolo. Eu am mers la el din proprie initiativa, nu i-am spus numele celui care mi-a mai facut eco, doar i-am spus la ce il rog sa fie atent, a fost discret si el si nu m-a intrebat mai multe. Medicului meu ii voi spune la urmatoarea "vizita".
Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

ingerasu spune:
Camitzu, tu cu mine vorbesti de dr Poiana? Mie mi s-a parut mai bun aparatul, era mai nou. Pot sa-ti dau si detalii de fabricatie ca a stat dupa eco sa ne arate cabinetele. Aparatul este din aprilie 2004, este de ultima generatie, tot in aprilie a aparut si pe piata americana si este cea mai noua tehnologie. La mini-clinica aceasta aveau un cabinet eco unde doar el face ecografiile, ca doar clinica este a lui, si un cabinet de ginecologie unde este o docotra, parca Radulescu o chema si tot de la Polizu ca si el. Noua ne-a prezentat cabinetele si erau ultra-ultramoderne cu aparatura de ultimul tip, parca ziceai ca esti in America. Eu am fost si la alte clinici particulare si nu am vazut ce au ei acolo (deh, el este dir. adj. al maternitatii Polizu+ sef de sectie OB-GIN tot de acolo iar sotia lui este prin strainatate tot in domeniul medical). Te-am lamurit?
Sa-mi ziceti si mie pana maine, ca presupun ca o sa se deschida un capitol nou si nu o sa-l deschid eu ca acasa nu am Internet, daca va place noua lista sau vreti sa revin la cea veche.
Eu acum plec acasa ca am obosit de atata "munca" la calculator si ne auzim maine. Pup pe toate.
"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

cam33 spune:
Ingeras fie-ti mila de mine, cred ca am avut ceata pe ochi, dar zau ca citesc totul. Am mai spus ca trag chiulul cat pot
, ca n-am chef de munca. Am inteles ce vrei sa spui dar eu ma refeream la inelele de la tarcuri, de care se trage bebe sa se ridice in picioruse. Asa ceva exista la patuturi din textil ? M-ai lamurit foarte bine despre cab., multam
Lalisor multam de raspuns.
Stiti ce nu mi-e clar, pana acum, am citit la mamici mai avansate doar despre Iosup, Pop si parca Hergheliu. De ce oare de Poiana nu scria nimic sau oi fi avut eu iar ceata pe ochi. Aici am auzit prima data de competentele lui. Parca am mai auzit de sefi de sectie care au facut greseli mari. Nu ca as nega, dar mi se pare curios. Chiar e foarte bun? Diplomele ptr mine nu inseamna foarte mare lucru. Am vazut la facultate cum isi lua altii doctoratul si cei mai mari chiulangii, care abia treceau anul, ajung profesori universitari. Ma repet, chiar e foarte bun? Mi-ar placea sa aflu mai multe despre competentele lui. Oricum voi face o eco si la el.
va las, plec si io acasica.
Camitzu 21+

amo2004 spune:
quote:
Originally posted by andrutza
Ingerasu, eu cam am probleme cu calciul, am avut doua crize de spasmofilie in trecut cu spasme si salvare, si atunci am intrebat la farmacie cum se poate fixa - la mine asta e problema, ca altfel mananc multa lactate. Am luat ulei de peste cu A+D2 in ideea ca A+D2 imi fixeaza calciul. Eu deja am carcei noaptea. Eu inainte de a ramane insarcinata faceam semestrial cura de calciu+magneziu, impreuna cu A+D2.
Voi stiti cumva de ce nu ar fi buna vit. A? Farmacista si medicul de familie mi-au spus ca e ok in sarcina.
Coco, ai putintica rabdare ca in curand o sa il simti pe bebeu toata ziua de te intrebi cum de nu iti dadeai seama ca este el inainte? La mine si acum misca, e foarte vioaie fetita mea draga, si din pacate nu pot sa o laud cat sunt la birou. Dar acasa ma revansez.
Andrutza si bebelusa
21+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005
Andrutza, uite aici: http://cerhr.niehs.nih.gov/genpub/topics/vitamin_a-ccae.html#Vitamin%20A%20Toxicity%20During%20Pregnancy un articol despre vitamina A si eventualele efecte toxice in sarcina. Eu zic ca daca nu depasesti 10,000 IU pe zi (tablete + alimentatie) nu ai de ce sa iti faci probleme. Verifica dozajul de pe flaconul de A+D2.
Mona
Mona 22+ sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

lana spune:
Buna fetelor!
Am 27 ani,UM 16 mai,DPN 20 februarie si este prima data cand va scriu.
Am si eu o intrebare pentru voi:ce pret are un triplu test si unde imi recomandati sa-l fac (eu nu sunt din capitala).Nu mi-am facut nici un eco 3D.trebuie sa vin in BUCURESTI sa-mi fac niste investigatii serioase, dar dupa ce ma consult cu voi.Poate imi dati si niste numere de telefon unde imi pot face programari.

BESTUTZA spune:
ANdrutza mama,
Nu stiu nimic de Vitamine de fixare! Mie dr.Tutunaru mi-a dat magne B6! Tie nu?Stiu ca magneziul ajuta la fixarea calciului si numai pe timp de iarna iei de fixare!!! O sa vad cum stau cu calciu ca si eu facem crixze de spasmofilie la greu! Acum vad ca e bine si nici carcei nu prea am!
Domne ce-s preturile astea, mai draga!???
Cum adica 400 de euro??????? Eu ma gandeam la 100 in mod normal si 150-200 ca a avut super grija de mine si e un super super dulce! Si nici cu 400 nu as reusi sa-i multumesc pentru toata atentia, grija si OMENIA de care da dovada!
De fapt in municipal nu prea ma mir ca stiu: cu cat esti mai conferntiar cu atat esti mai scump si cu atat timpul acordat cotizantelor- ca bietele si-au pierdut de mult statutul de paciente- este mai mic! Eu sunt STAN PATITUL si stiu ce zic!
Ma da poate vorbesc prostii, fata s-o duce la aripa aia super ca lumea si ala o fi pretul per total !!??

oana cretu spune:
Merci, Lali pentru ideea de a cauta pe site-ul francez. Am gasit patutul de care zice Coca, care e 175 euro transformati in Romania, aici este 159 euro. Cred ca asta il voi lua. Merci!
oana si bebitza din burtica (23s)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

aurelursu@k.ro spune:
Spuneti mi si mie va rog unde gasesc magazine Gracco. O sa incep sa cumpar si io lucruri pt bb stefan.
La multi ani Lali si celorlalte Marii si Ane!!!
Crinuta tu pe unde esti?
pupici

aurelursu@k.ro spune:
AAAA, uitasem.
Ingerasule e super listuta, eu zic sa o pastrezi asa.
Multumim
pupici