Mamici de ianuarie-februarie 2005(32)
Raspunsuri - Pagina 12

cam33 spune:
Ingeras daca tot le stii pe toate, despre chisturi mici la capsorul lui bebe ce stii? Aici e probl. mea. Cu placenta avea Critinica-ubi. O sa-l intreb pe dr de analize dar abia peste 2 sapt. Atunci merg si la eco la Poiana Eu nu fac decat listeria si toxo la 1-2luni.
Andrutza eu nu stiu despre A si D2 nimic. Cu spatele am probl dar nu la mijloc mai sus. Cel mai tare ma doare cand stau pe scaun.
Camitzu 21+

cocolino spune:
Oana, crede-ma ca nu cred ca vei gasi acolo patutul cu exact aceleasi accesorii la doar 7.000.000... Ideea e ca acest patut se face si tarc..Masa de infasat,daca o iei separat, nu o iei sub 1.000.000 iar caruselul muzical nu e mai ieftin de 500.000. Deci crede-ma ca merita pe deplin banutii.. Noi vrem sa-l luam la sf lunii acesteia,ptr ca nu se stie cum vor exploda preturile,spre sarbatori...Si-apoi numai la cite gravidute suntem aici,ptr sf anului...cred ca vor disparea brusc...
Ingeras, ma bucur ca esti bine, abia astept sa merg si eu la el.. Apropos, azi CRED ca mi-a miscat din nou bebita...
Fetelor, eu am o problema...Mi-a aparut o exema pe picior,cred ca de la incaltaminte..Nu stiti cu ce as avea voie sa ma dau???
Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

andrutza spune:
Ingerasu, eu cam am probleme cu calciul, am avut doua crize de spasmofilie in trecut cu spasme si salvare, si atunci am intrebat la farmacie cum se poate fixa - la mine asta e problema, ca altfel mananc multa lactate. Am luat ulei de peste cu A+D2 in ideea ca A+D2 imi fixeaza calciul. Eu deja am carcei noaptea. Eu inainte de a ramane insarcinata faceam semestrial cura de calciu+magneziu, impreuna cu A+D2.
Voi stiti cumva de ce nu ar fi buna vit. A? Farmacista si medicul de familie mi-au spus ca e ok in sarcina.
Coco, ai putintica rabdare ca in curand o sa il simti pe bebeu toata ziua de te intrebi cum de nu iti dadeai seama ca este el inainte? La mine si acum misca, e foarte vioaie fetita mea draga, si din pacate nu pot sa o laud cat sunt la birou. Dar acasa ma revansez.
Andrutza si bebelusa
21+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

cam33 spune:
a miscat la Coca bebe.Vezi ca-i Ok. Cum spui tu ca patul se face tarc, adica are inele de care sa se traga? De eczeme nu stiu ce sa zic. E posibil sa fie de la caldura si transpiratie si atunci las-o ca trece singura, dar sa fie uscat locul mereu. Am avut si io pe burtica odata de la calura multa.
Camitzu 21+

ingerasu spune:
Oana cred ca se refera la greutatea patutului ca legat de greutatea copilului scrie ca pana pe la 3-4 ani poti sa-l tii in acel pat. Mie insa mi s-a parut destul de lung (120 cm) si de rezistent incat sa-l tii si mai maricel.
Camitzu nu le stiu eu pe toate ca altfel ma faceam ginecolog dar ceea ce stiu spun ca va vad panicoase pe toate. Mey cu chisturile ce sa-ti spun, daca tot vrei sa-ti spun ceva, o sa-ti iasa bebica cu doua "antenutze"
"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Lali spune:
Inca o data multumesc pentru urari !
Oana, sa iti traiasca si tie sora si toate urarile de bine ! Chiar ca e o coincidenta cu numele. Despre patut si mie imi plac cele de la Graco, cred ca vom lua unul din cele doua. Graco e o firma cu filiale peste tot, cauta site-ul frantuzesc. Eu m-am uitat pe cel in germana si da acolo toate adresele si telefoanele magazinelor din Germania si Austria care au produse Graco, poate asa o fi si in Franta si gasesti mai usor preturi bune. Cred ca e greu sa il transporti din Romania si vorba ta, poate nici nu mai merita.
Coca, mie imi place mai mult celalalt pat nu pentru acoperitoarea de cap care cred si eu ca nu e utila (oricum se poate da jos, banuiesc), ci pentru aparatoarele laterale si pentru CULORI, albastru cu rosu. Dar trebuie neaparat sa vad unul in realitate si apoi sa ma decid. Caruciorul e frumos intr-adevar si din nou imi plac si culorile. Despre scaunul auto o vanzatoare mi-a spus ca ar fi bune si cele mici pentru prima perioada pentru ca se pot lua usor din masina si poti duce bebele in ele de ex. daca doarme si mergi undeva il iei cu totul si il duci ca intr-un cosulet. Eu sunt bulversata deja de cate carucioare am vazut si nu prea m-am hotarat care imi trebuie. Sper la targ unde vor fi reprezentantii firmelor sa ma lamuresc mai bine.
Camitzu, mie mi-a vazut la eco Dr. Pop la 19 saptamani "calcifieri in hemiabdomen subhepatice" iar dupa doua saptamani dr. Poiana la care i-am spus special sa se uite dupa asta nu a mai vazut nimic....asa ca ori nu au fost acolo, ori au trecut. Nu te stresa excesiv, bebelusii se dezvolta diferit iar stiinta studierii lor in burtica este foarte noua, deci e departe de a fi perfecta. Parerea mea este sa spui la urmatoarea eco sa se uite exact si la asta, dar sa nu te stresezi. Eu personal am avut la cap un hematom dupa nastere destul de mare care a disparut singurel in cateva zile si sa vezi ce fata frumoasa, desteapta si modesta sunt ....
Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

cam33 spune:
Ingeras antenute zici. Poate daca afli ceva de bine, ca de rau nu vreau sa aud, sa ma tii si pe mine la curent. Ieri am uitat sa-ti spun, daca mai deschizi o pagina noua, mai si da si tu de stire ca ieri am stat ca fraiera
pe pagina veche o ora si.
Patul pe care l-ai luat are si ineluse de prindere ca la tarcuri?
Camitzu 21+

amary19 spune:
Multumesc mult pentru urari. Pe mine ma cheama si Ana si Mary, asa ca ma sarbatoresc si azi si miine.
Abia acum am reusit sa pot sa va scriu.
Ingeras ma bucur ca esti bine. Eu am fost vineri la dl dr si mi-a zis ca sunt bine, dar sa ma duc si dupa ce fac ecografia vineri. Asa ca o sa ma duc si saptamina viitoare sa vada si ecografia.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

cam33 spune:
Lalisor multam de incurajari. Ai vazut ce mi-a facut Ingeras cu antenutele
Cum e ap la Poiana, mult mai bun decat la Pop? Apropo la Pop unde ai fost, la care CMU. Clinica Mediplus mai are si alti medici sau e cab lui propriu? Dr tau te-a trimis la Poiana?
De hematoame la nastere, am citit intr-o carte, se numesc fontanele si ca trec. Dar nu te credem cat de frumoasa esti, asteptam dovezi - poze
Camitzu 21+