Mamici de ianuarie-februarie 2005(32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna, si eu p-aci, ca si asa nu ma baga nimeni in seama.
Vroiam sa va spun ca am descoperit o noua delicatesa, dar probabil ca stiti deja ce super-bun e laptele batut de la Danone . Eu nu am stiut ca nu mi-ati spus.

Gabi, au venit alea?

Va pup pe toate burticile!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Multumesc de urari, ca si eu sunt Maria. Si acum doua zile a fost si ziua mea de nastere, am implinit venerabila varsta de 25 de ani.
Listuta imi place mai mult asa, as avea si o propunere, dar mi se pare cam mult de munca si nu stiu daca merita. MA gandeam ca ar fi mai bine sa fim ordonate in functie de DPN.
Hai, ce ziceti, stabilim ceva pt baby expo? Eu abia astept sa va cunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna seara!

La multi ani, adita, tot ce doresti sa ti se indeplineasca! Multi innainte!

Gabiu, intra pe www.graco.ro, si vei gasi magazine acolo.

Si mie imi place listuta, ingerasu!

Va pup!

oana si bebitza din burtica (23s)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata mamici!!!
La multi ani, Anelor !!! sa fiti sanatoase si frumoase...

Cam33 patutul acelea se face tarc,in sensul ca atunci cind copilul creste suficient ca sa nu mai doarma in patut,se ia partea de sus a patutului(respectiv salteluta) si el devine tarc... Vezi poza, ca sa te lamuresti....Ciupercuta pe care o am la picior, am lasat-o in pace, crezind si eu ca va trece de la sine,dar de unde era cit o moneda de 1000 ,acum este cit o pruna..si naspa este faptul ca ma maninca taaare,taare..
Lali, patutul despre care iti spuneam eu, se gaseste si pe alte culori..Daca intri pe site, undeva sub poza vei gasi, mostrele de culori...Si-apoi, sa dai 3.500.000 in plus numai ptr culoare... zau ca nu stiu daca nu se merita.. Insa daca vrei sa vezi patutul LIVE, mergi la Mag Unirea la Et 4, in corpul Splai si vei vedea acolo si patutul si caruciorul despre care ti-am vorbit... Pina la urma stii cum este, fiecare stie ce e mai bun ptr bebele lui...

Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Bine ai venit Iana printre noi sa-ti fie bine alaturi de noi si sa ai un bebe sanatos.

Adita, sa fii sanatoasa si fericita in continuare. Dar ce tanara esti, la 25 de ani esti la al 3lea copil, bravo tie.

Camitzu iti raspund eu ca sa incepi ziua bine. Tot eu am fost prima care am fost la dr Poiana si am fost foarte multumita. Eu am aflat de el de la mamicile de sept-oct,sic, mai multe din ele au fost la dansul si au fost tare multumite si cum vroiam sa fac si o eco 3D+4D si nu vroiam deloc la Herghe m-am dus la Poiana si am fost multumita, chiar mai mult pot spune. Sic, ca o mamaica de sept mi-a spus cum a fost la el (comparativ cu Iosup si Herghe la care fusese deja) si cu aceeasi parere am ramas si eu.
Despre competente iti pot spune ca este si medic ginecolog+eco, face de aproape 30 ani acest lucru, este sefu sectiei OBG de la Polizu si dir. adj. al maternitatii acesteia. Multumita?

Bestutza eu am intrebat ceea ce am auzit ca si eu sunt de aceeasi parere cu tine si nu as vrea sa fiu pusa in situatia sa dau atatia bani. Si mie mi se pare 100 eur rezonabil, max 150-200 eur daca este un superdoctor. Dar poate mai aflu pareri si de la alte fete.

Legat de lista m-am gandit sa o schimb ca insiruiam prea multe date si arata ca o placinta. Am o alta rugaminte la voi, daca vedeti in lista ca nu aveti trecut DPN, va rog frumos sa incepeti sa mi-l trimiteti ca este cazul sa ne orientam dupa DPN acum si sa lasam UM in spate (cum a zis si Adita).

"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ingerasu, nu stiu in ce masura te ajuta informatiile pe care le am eu despre tarifele la nastere, dat fiind ca nu sunt in Bucuresti. oricum, am investigat si eu temeinic problema, am vorbit cu vreo 3 asistente de la Obs-Gine si toate mi-au confirmat ca "tariful" se stabileste in functie de mai multe criterii:
- de rangul doctorului (tarif mai mare daca e profesor, sef de sectie, etc)
- de categoria spitalului (clinic, universitar etc)
- de tipul nasterii - daca e naturala simpla, cu complicatii, cezariana "de necesitate" sau cezariana la cerere (asta e cea mai scumpa).
Tarifele pe care ti le spun se refera la spital clinic judetean: 100 EUR (nastere normala asistata de medic obisnuit), 150 EUR nasterea normala asistata de prof. dr. sau sef de sectie (aici se include de obicei si un bonus pentru o rezerva sau un salon mai confortabil); 150-200 cezariana de necesitate si 250 EUR cezariana la cerere la prof. dr sau sef de sectie. Astea pentru chirurg, plus 50 EUR anestezistul si 500.000-1 mil. lei asistenta instrumentara. Restul - asistente de la neonato, infirmiere, atentii gen ciocolata, cosmeticale mici, tigari, cafea. Eu mi-am rugat in sensul asta sa ma aprovizioneze cu ciocolate din alea la 30 de centi din Aldi.
Medicului neonatolog i se da de obicei daca bb are probleme, Doamne-fereste!

Mergi la inceput

Bine ai venit, Iana printre noi!

Coca, sa sti ca acum vreo 2 luni am avut si eu o ciuperca ca tine, pe picior, care s-a intins, avea lichid in ea, ziceai ca este herpes. Si am lasat-o, s-a uscat usor, dar a trecut. M-a tinut vreo luna si ceva, dar la inceput m-am scarpinat, ca nu stiam ce este, era mica. Las-o, ca trece. Stiu ca te mananca, e insuportabil. Eu nu am avut niciodata si ma speriasem, chiar acum, in timpul sarcinii. Dar trece si nu afecteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

eu nu stiu despre ce listuta, NOUA, vorbiti...

Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Fetelor, ma speriati cand va aud vorbind de asemenea spagi...E incredibil...Se poate asa ceva? Eu stiu ca am asigurare medicala, ma duc la spiutal linistita, nu platesc, nu am nevoie sa dau nici o atentie in stanga si in dreapta, din contra, ei imi dau mie si sunt draguti si la dispozitia ta pentru orice. Am vazut asta anul trecut, la cumnata. Incredibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Ingeras mey ti-am spus io ca le le sti pe toate.Ia sa te mai intreb ceva de unde vine denumirea 4D? Ca 3D e tridimensional (x,y,z) Care e a patra dimensiune?

Iana bine ai venit printre noi . O sarcina usoara si un bebe sanatos.

Adita esti de admirat.

Ca sa-mi fac si io un buget, cam cati pampersi pe zi/luna se consuma in primele 2-3luni. Stiu ca depinde de copil dar o medie? Si body-ul/hainutele de cate ori se schimba pe zi?

Camitzu 21+

Mergi la inceput