Mamici din Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineta fetelor.
Ce mai faceti?
Oare July s-o fi intors din Grecia?
Tania am vazut ca ai probleme cu mama ta, ce sa iti mai zic, sanatate multa, eu am avut un bunic care a avut cancer la colon... dar avea 75 de ani... oricum era in varsta... Mama ta cat are?
Laura cred ca mirosi numai a vinete...
Marlen mai ai o luna nu? Si Cali la fel, poate nasteti in acelasi timp.
Crix ce mai fac dintisorii Alexiei?
Hai mai spuneti si voi ceva, cam slaba activitatea la noi in ultimele zile.
Paul e bine, mananca binisor, dar cred ca nu asa bine ca la munte, i-a mai scazut apetitul, deh aerul asta de Constanta nu e asa de bun... face la olita, si spune multe lucruri unele pocite altele foarte clar.
Intr-adevar cum ziceai si tu Tania acum sunt cei mai draguti pe la 1,2,3 ani ca dupa aia se obraznicesc, nu?

Oana si Paul (03.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Salutare si de la noi,

Taaaare ocupate mai sunteti, fetelor!

Oana, Cali are DPN-29 sept, iar eu-5 oct. Ar trebui sa nasca inaintea mea cu aproximativ o saptamana. Dar nu se stie niciodata.

,

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

marlen si cali, mai aveti putin si nasteti, doamne, mi-aduce-ti aminte de nasterea puiului meu. era in mai si era cald, si eram in spital la etaj, eram disperata ca nu am lapte si cu sanii plini de sange, dar cand il luam pe cel mic in brate, doamne, ce bine era. sa dea dumnezeu sa aveti laptic mult, mult si bun, si sa aveti parte de conditii mai bune in spital. brr. erau niste gandaci din aia mari in baie.
nastere usoara, greierasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Oana, ieri am intrat si v-am citit si cand sa va raspund a cazut net-ul, ca mai mult nu merge de cateva zle. Eram pregatita sa-ti spun ca Alexia este intr-o perioada de liniste, pentru ca asa era.
Azi-noapte .....! De la 2.30 la 3 nu am putut s-o opresc din plans, am crezut ca lesina, sa planga continuu o jumatate de ora. Deja imi trecea prin cap sa ma imbrac si sa ies afara cu ea, ca am mai facut-o in miez de noapte si s-a linistit.
Acum astept sa se trezeasca sa vad daca a aparut vreun dinte ca sa uit de show.
Oanacand ai povestit de intoarcerea lui Paul ai zis ca mai era un copil! Poate de aceea a mancat mai bine acolo, ca s-a indemnat cu alti copii! Acum acasa mai sta cu copilasi?
Eu am observat de la fii-mea ca este receptiva la comportamentul altor copii, si de ce n-ar fi si la faza cu mancarea!
Tania, ti-am trimis un PM, l-ai ptrimit?

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Crix, da, Paul a fost in vacanta cu verisorul lui care e cu 3 ani mai mare, baietelul lui sora-mea, si intr-adevar cred ca a fost bine asa, ca s-a mai luat dupa el si asa a mancat si el mai mult. Acum acasa nu mai sunt impreuna tot timpul si singur mai face fitze... poate cand s-o duce la gradinita sa se mai ia dupa alti copii, dar mai e pana atunci.
Si nu ti-e frica sa iesi noaptea cu copilul afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Nu, Oana, nu-mi este frica deloc!
Prima data am iesit in miezul iernii, era un ger napraznic si era asa liniste, nici talharilor nu le venea se plece de acasa! De atunci nu am facut-o prea des, dar decat sa tipe sa trezeasca vecinii, mai bine iesim, adoarme si gata cu discoteca!

Am controlat-o in gura, dar nu are dinti in plus! In schimb are gingia umflata in dreptul caninilor, astia cresc cu tot cu gingie!
Nurofenul este salvarea mea si a ei!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Multumesc fetelor pt. gandurile voastre! Am sosit acum o ora din Bucuresti si nu am vesti bune...Cand o sa am o dispozitie mai buna, revin si va tin la curent cu ce se intampla.Sunt tare necajita....

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Tania am vazut ca te-ai logat in dimineata asta, asteptam sa ne zici mai multe.... Dar vad ca nu... Tot mai esti trista? Nu mai este nici o solutie pentru mama ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

buna!
Oana-Costin ii da drumul la calculator dimineata cand pleaca si ma loghez automat chiar daca nu sunt la calculator.
Doar credinta ei si o minune mai pot face ceva pt. mama! Noi incercam tot ce este posibil naturist si alopat, numai ca este f. slabita si nu stiu cat mai rezista si cum evolueaza....boala. Saptamana viitoare va face un RMN si in functie de rezultat ii face anus contranaturii, dar asta doar daca nu are metastaze in alta parte altfel nu se mai justifica nici o operatie.
Nu vreau sa va dau detalii mai multe pt. ca sut gravidute si mamici nou-nascute si nu vreau sa citeasca nimic care sa le intristeze.
va pup si puteti sa-mi dati PM.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pupiciela gagici si pitici!
am lipsit motivat....din prostia rds-ului, bineinteles....asta e.
Tania draga mea mult curaj si suntem alaturi de tine! din pacate stiu ca o mie de vorbe bune nu fac nici o para....dar intr-adevar suntem linga tine!
noi suntem bine....umflatei si destul de cumintei....
Sanzi cum mai e David? i-a trecut gitul?
Paul ce face, Oana?
Dar Vlad, Laura?
eee, incepe scoala...
azi implinim si noi 6 saptamini asa ca am sa ii fac un tort....ca sa avem ce minca, nu?
pupicei multi!!

Mergi la inceput