Mamici din Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna seara

am intrat un pic sa va salut.. am reusit sa intru de acasa, in sfarsit..sper ca toata lumea este bine, nu am avut timp sa citesc ce ati mai scris..

eu Luni, pe 27 septembrie sunt programata ptr cezariana.. bebele meu e tare micut, avea sambata trecuta la 38 sapt jumate numai 2,3-2,4 kg.. sper sa mai creasca macar un pic.. in rest totul e bine, mai am cand si cand contractii.. astept nu nerabdare momentul..

Numai bine
Cali, 39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

VESTI BUNE!Nu intru in detalii ca-s tare obosita si fizic si psihic,asa ca pe maine!Multumesc tuturor pt. gandurile bune si incurajari!
Cali. deci spargi prima gheata. Doamne-ajuta! Nu-ti face probleme cu bb-ul si mie la 38 de saptamani tot in jur de 2.6-2,8 kg mi-a spus si totusi Bibi a avut 3,600kg. Sa fie sanatos,asta conteaza.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata...
Cali, sa fie un bebe sanatos, asta e important, cu kilogramele nu o sa stii cand o sa ii depaseasca pe ai nostrii.
Tania ma bucur pt tine!!! Bravo pentru vestile bune...asa sa fie si de acum incolo!
July, biata Tio!!! Cred ca mai tare v-ati speriat voi decat ea.
Eu am plecat din parc pe la ora 12.00, eram vizavi de spatiul pentru caini. Pe acolo stam de obicei, sau in Tara Piticilor la casuta cu volan, unde e podul pentru cei cu carucioare...
tel. meu 0741167609, si adresa de mail. sinzi_ana@yahoo.com
dar eu imi aduc aminte ca ne-am sunat cand am fost la spital...nici eu nu cred ca am nr tau...
Deci ramane pe sambata? Si cine vine?
Eu, una....

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Ieri am chiulit ca am fost iar intr-o pasa proasta.

Tania, ma bucur ca vestile par bune! Tinem pumnii in continuare.

Cali, nastere usoara si bb sanatos! Daca dr. ti-a zis ca e ok, nu cred ca trebuie sa iti faci griji cu greutatea.

Marlen, ce bb grasun! Cred ca se pregateste si el sa vina pe lume.

Laura, cred ca a fost groaznic. Multa sanatate!

Eu nu stiu daca o sa ajung la intalnire. Depinde cum ma simt.

Va pup!
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Noi ne-am trezit amandoua azi tarziu, cred ca de la vreme!
Tre sa mancam ceva si fuga afara, putin la piata prin cartier, apoi la santier( ca s-ar putea sa mut un gemulet mai la stanga sau dreapta, vedem la fata locului). Dom'le cand te trezesti tarziu trece timpul asa de repede!

La faza cu Tomisul eu nu stiu cum sa fac! Sambata am o nunta si mergem in jur de ora 18 la biserica, iar duminica nu stiu inca ce fac. Voi hotarati-va ca eu ma gandesc cand pot sa ajung!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Cornelia, te rog sa stai linistita in pat si sa nu te agiti, stii ca ai nevoie de cit mai mult repaos! ia tratamentul in continuare, ia no-spa, papaverina si scobutil! am uitat sa te intreb, ai fost la Tomescu? vrei sa te monitorizeze ea pe parcursul sarcinii? te pup si multa sanatate!
Marlen, placenta ta...nu prea e de termen, precis nasti? hehehe, glumesc....hai ca e bine.
Cali, bafta si totul va fi bine, nu conteaza ca piticul e mai mic....are el timp sa creasca!
hai, cum ramine ptr simbata? dimineatza sau dupa-amiaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Deci, sambata...DAvid doarme intre aproximativ 12 si 15...
Asa ca eu pot sa ajung ori pana in 12 ori dupa 15...

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Buna fetelor,

July, multumesc mult pentru precizari. Se pare ca nu mai sta mult in burtica Andreas!

Cali, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte.

Azi noapte m-am chinuit cu niste dureri de cap groaznice. Noroc ca am reusit sa dorm de la 10 la 12. Nici acum nu ma simt prea bine. Stiam ca poti sa iei Paracetamol in timpul sarcinii, dar mai astept putin, poate imi trece.

Pupici,

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Cali,nastere usoara si fara emotii!Totul va decurge normal,deja s-au schimbat multe in blocul operator,lumea este mai draguta.Si nu uita,cei mici recupereaza greutatea f.repede,cateodata ii intrec pe cei nascuti cu greutate mai mare.Important este sa fiti amandoi sanatosi!Iti tin pumnii!Ce tip de anestezie ai ales?

Sanzi,imi pare rau ca nu ne-am putut nici azi vedea.Programul nostru este se pare diferit de-al vostru.Noi ne trezim pe la 9.30,masa de dimineata o mancam dupa 10,asa ca impingem pranzul mult dupa 13.Iar plimbarea de dimineata o facem dupa 11.A fost o dimineata bogata,am reintalnit in parc oameni dragi mie,cu nepoti.Ai idee ce fac sus pe colina?Noi ne jucam mai des la jocurile de langa supraveghetor sau stam pe langa toboganele alea doua inalte ca niste tuburi.

Tania,in sfarsit apare Soarele!Acum odihneste-te si bucurati-va mult de viata!

Cornelia,ia-ti barbatul si iesiti la o cina romantica sau intre prieteni dragi.Esti tanara,frumoasa,desteapta,cu o familie si viata minunata,nu-ti lipseste nimic.Lasa pasele proaste ptr.altii,nu fac bine la bb.

Tuturor,
July si Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cali, nu-ti face griji ca-i bb mic! Asa s-a nascut si Alexia, la 2500g si sa stii ca a recuperat si s-a mentinut cu greutatea in standarde. Cateodata zicem ca-i cam grasa, dar are si cu cine semana!

July, ma intrebai de soacra-mea. Asta a fost ghinionul meu, ca ea e fata de treaba, asa cum ne vedem noi mai rar, pentru ca ei lucreaza pe sezon estival la Neptun si se mutau cu catel, purcel si alte danadanale acolo. Si zic ghinion pentru ca am nascut vara si ea era departe, venea rar si pentru scurta vreme la noi. Am sperante, ca acum si-a depus dosarul de pensie.

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput